Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Friday, October 31, 2014

Customer order - 29 Oktober 2014


Alhamdulillah hari ni parcel dah sampai..

                                     



2 parcel di packing utk dipos ke :
Erra - Kuala Terengganu : EF541038675MY
ISma Aina - Subang Jaya, Selangor : EF541038684MY



Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Customer order - 30 Oktober 2014




utk dipos ke hari ni...
Azmawati - Port dikson : EF541038698MY
Norhidayah - Kulai Jaya, Johor : EF450149155MY



Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

MUlakan kerjaya dengan Mary Kay




Sekiranya berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut tentang dunia 
perniagaan Mary Kay boleh lah calling2 saya..saya akan berkongsi pengalaman dan ilmu bersama anda..



Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Wednesday, October 29, 2014

Ladder of Success Quarter 1, 2015

Syukur alhamdulillah dengan nikmat dan rezeki dari Allah..kali ni saya dapat lagi hadiah LOS dari Mary kay..nak tahu apa itu

LOS..??

LOS bermaksud "Ladder of success utk Quarter ke 5 pada tahun 2015"


kali ni adalah kali yang ke 7 saya di nobat kan sebagai salah seorang

 Ladder of Success Quarter 1,  2015  Rubby Star Consultant Mary Kay.

suka dan gembira2 sangat...

Insyaallah semoga LOS yang akan datang saya diberi peluang seperti
ini lagi.. amin..



Cosmetic cASE..pink2 gituu...blh bawa p skin care class



i got Rubby Star Consultant in LOS Quarter 1 2015..thank u Allah.. 



Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Customer order - 27 Oktober 2014

Ahamduilllah satu parce dah sampai..bersiap utk packing pulakk

 
 
 
 
siap packing..utk di pos ke Jitra, Kedah, 
Permatang Pauh, Sik dan putrajaya
 
 
 
 
Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Tuesday, October 28, 2014

Customer order - 21 October 2014


Satu kotak sudah sampai..semua yang di order oleh customer2 saya..
2 parcel utk dipos..1 utk COD







2 parcel utk di pos ke Kepala BAtas, Pulau Pinang dan 1 plastic Bag COD ,

Kpd yg ingin membuat tempahan produk Mary Kay untuk next delivery...


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Sunday, October 26, 2014

Limited Edtion on October 2014

Limited Edition...
 
 
buy 3 lip balm = RM70
 
 
 
 
Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Tuesday, October 21, 2014

Customer order -17 October 2014







Call me : Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 019-4582016 (SMS/Whatsapp) Email : ayzaflower@yahoo.com

Customer order- 9 October 2014



untuk di Pos ke Batu Niah Sarawak, Bukit Mertajam dan Sungai Dua Pulau Pinang



Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Mary kay CC Cream with SPF15

Mary kay CC cream digunakan sebagai :

** pelembap pada wajah
** melindungi wajah daripada sinaran matahari kerna ia juga menganduni SPF15
** bedak asas 
** mengandungi cecair cream yang begitu lembut dan senang untuk di cuci

Mary kay CC Cream with spf15

Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Limited Edition just in October 2014

Pada bulan October ini Mary kay telah memperkenalkan Midnight Jewels Collection.. its very limited just in October 2014..


buy 3 free Jewel collection bag

juga boleh di beli secara berasingan..



Terdapat 3 formula yang istimewa untuk Lip Balm Edisi Terhad ini... iaitu Lip balm Vanilla Mint, Vanilla Berry dan Vanilla... 

fungsi utama lip balm ini ialah ia dapat membantu melembabkan bibir yang kering, merekah dan sensitif...



Terdapat 2 wangian menawan edisi terhad  Little Gifts Hand Cream ..iaitu Vanilla mint Hand cream dan Vanilla Berry Hand Cream... 

fungsinya Hand cream ini bertindak sebagai lotion tangan yang dapat melembutkan dan memberi kelempapan pada tangan anda...wangian kedua-dua hand cream ini begitu mempersonakan..


Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Friday, October 17, 2014

Customer order - 15 October 2014





Untuk di pos ke Ipoh Perak, Sik kedah, Kota Bharu, Skudai Johor


Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Customer order - 14 October 2014






untuk di pos ke Kuala Rompin, Masjid Tanah Melaka,
 Kota Bharu Kelantan dan Jeli Kelantan


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp) Email : ayzaflower@yahoo.com

Thursday, October 16, 2014

Sharing with my customer..

sharing is carring...

Salam Jumaat..hari ni saya ingin berkongsi pengalaman salah seorang dari customer saya Nuradibah dari Kuala LUmpur yang baru 1 bulan menggunakan skincare Marykay 
(Trial Set Acne)

Sebelum ini Adibah menggunakan pelbagai skincare local yang menyebabkan skinnya bertambah oily, sensitif dan berjerawat..Adibah telah menghubungi saya untuk mencuba produk kecantikan Mary Kay...Saya telah mencadangkan Adibah menggunakan trial Set Acne bagi membantu menyelesaikan masalah beliau..

Set Acne ini dapat membantu mengurangkan minyak dan jerawat yang kuar.. saya juga telah mengerangkan cara pengunaan set acne ini dan tip penjagaan wajah dengan betul.

Skincare yang digunakan oleh Elsa ialah:



di mana set tiral acne ini mengandungi :
1. Clarifying Cleanser
** yang berperanan untuk manggalkan minyak berlebihan

2. Pore Purifying Serum 
**berperanan untuk mengeringkan acne dan mencegah kemunculan jerwan, meminimumkan pori-pori dan kekilatan minyak di muka

3. Spot solution
**berperanan untuk pengecutan jerawat dengan cepat.


mary kay set jeragat




Sekiranya anda inginkan kulit wajah yang bersih, sihat,  bebas dari jerawat dan minyak
dan mempunyai masalah kulit seperti Adibah boleh hubungi/sms/whatsap 
saya..


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Sharing from my customer...

Sharing is carring...

Di hari yang mulia ini, Hari Jumaat :) saya ingin berkongsi pengalaman salah seorang dari customer saya Else Wong dari Kota Kinabalu yang baru 1 bulan menggunakan skincare Marykay (Botanical Effect Skincare)

Sebelum ini Elsa menggunakan pelbagai skincare yang berjenama tempatan  yang menyebabkan skinnya bertambah oily, sensitif dan bermasalah seperti bintik-bintik hitam dan berjerawat halus. 

Pada awal bulan September 2014, Elsa telah menghubungi saya untuk mencuba produk kecantikan Mary Kay...berdasarkan kepada masalah yang di utarakan saya membantu 
beliau mendapatkan skincare yang sesuai dengan kulitnya dan masalahnya..

saya juga telah menerangkan cara-cara penggunaan skincare botanical dan tips penjagaan wajah dengan betul bagi memperolehi skin yang bersih, sihat dan bebas dari jerawat.

Skincare yang digunakan oleh Elsa ialah:
1. Pencuci Botanical Effect Formula 1
2. Mask Botanical Effect Formula 1
3. Freshen Botanical Effect Formula 1
4. Hydrate Botanical Effect Formula 1
Mary kay botanical effect


Skincare Botanical Effect formula 1


set penjagaan wajah botanical effect Mary kay

set penjagaan wajah botanical effect Mary kay

Setelah menggunakan skincare Botanical Effect selama sebulan, 
skg skin Elsa telah nampak perubahan... bintik-bintik hitam dan jerawat sudah berkurangan dan parut-parut jeawatt  pun sudah hilang..

syukur alhamdulillah perubhan positif yang Elsa ingin kan telah diperolehinya..

Sekiranya anda inginkan kulit wajah yang bersih, bebas dari jerawat dan minyak
dan mempunyai masalah kulit seperti Elsa boleh hubungi/sms/whatsap 
saya..Insyaallah saya akan mmbantu anda dalam menyelesaikan masalah kulit anda..;)) 

Call me : 
Ayzza Alyas 
(Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 

(SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Friday, October 31, 2014

Customer order - 29 Oktober 2014


Alhamdulillah hari ni parcel dah sampai..

                                     



2 parcel di packing utk dipos ke :
Erra - Kuala Terengganu : EF541038675MY
ISma Aina - Subang Jaya, Selangor : EF541038684MY



Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Customer order - 30 Oktober 2014




utk dipos ke hari ni...
Azmawati - Port dikson : EF541038698MY
Norhidayah - Kulai Jaya, Johor : EF450149155MY



Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

MUlakan kerjaya dengan Mary Kay




Sekiranya berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut tentang dunia 
perniagaan Mary Kay boleh lah calling2 saya..saya akan berkongsi pengalaman dan ilmu bersama anda..



Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Wednesday, October 29, 2014

Ladder of Success Quarter 1, 2015

Syukur alhamdulillah dengan nikmat dan rezeki dari Allah..kali ni saya dapat lagi hadiah LOS dari Mary kay..nak tahu apa itu

LOS..??

LOS bermaksud "Ladder of success utk Quarter ke 5 pada tahun 2015"


kali ni adalah kali yang ke 7 saya di nobat kan sebagai salah seorang

 Ladder of Success Quarter 1,  2015  Rubby Star Consultant Mary Kay.

suka dan gembira2 sangat...

Insyaallah semoga LOS yang akan datang saya diberi peluang seperti
ini lagi.. amin..



Cosmetic cASE..pink2 gituu...blh bawa p skin care class



i got Rubby Star Consultant in LOS Quarter 1 2015..thank u Allah.. 



Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Customer order - 27 Oktober 2014

Ahamduilllah satu parce dah sampai..bersiap utk packing pulakk

 
 
 
 
siap packing..utk di pos ke Jitra, Kedah, 
Permatang Pauh, Sik dan putrajaya
 
 
 
 
Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Tuesday, October 28, 2014

Customer order - 21 October 2014


Satu kotak sudah sampai..semua yang di order oleh customer2 saya..
2 parcel utk dipos..1 utk COD







2 parcel utk di pos ke Kepala BAtas, Pulau Pinang dan 1 plastic Bag COD ,

Kpd yg ingin membuat tempahan produk Mary Kay untuk next delivery...


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Sunday, October 26, 2014

Limited Edtion on October 2014

Limited Edition...
 
 
buy 3 lip balm = RM70
 
 
 
 
Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Tuesday, October 21, 2014

Customer order -17 October 2014







Call me : Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 019-4582016 (SMS/Whatsapp) Email : ayzaflower@yahoo.com

Customer order- 9 October 2014



untuk di Pos ke Batu Niah Sarawak, Bukit Mertajam dan Sungai Dua Pulau Pinang



Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Mary kay CC Cream with SPF15

Mary kay CC cream digunakan sebagai :

** pelembap pada wajah
** melindungi wajah daripada sinaran matahari kerna ia juga menganduni SPF15
** bedak asas 
** mengandungi cecair cream yang begitu lembut dan senang untuk di cuci

Mary kay CC Cream with spf15

Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Limited Edition just in October 2014

Pada bulan October ini Mary kay telah memperkenalkan Midnight Jewels Collection.. its very limited just in October 2014..


buy 3 free Jewel collection bag

juga boleh di beli secara berasingan..



Terdapat 3 formula yang istimewa untuk Lip Balm Edisi Terhad ini... iaitu Lip balm Vanilla Mint, Vanilla Berry dan Vanilla... 

fungsi utama lip balm ini ialah ia dapat membantu melembabkan bibir yang kering, merekah dan sensitif...



Terdapat 2 wangian menawan edisi terhad  Little Gifts Hand Cream ..iaitu Vanilla mint Hand cream dan Vanilla Berry Hand Cream... 

fungsinya Hand cream ini bertindak sebagai lotion tangan yang dapat melembutkan dan memberi kelempapan pada tangan anda...wangian kedua-dua hand cream ini begitu mempersonakan..


Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Friday, October 17, 2014

Customer order - 15 October 2014





Untuk di pos ke Ipoh Perak, Sik kedah, Kota Bharu, Skudai Johor


Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Customer order - 14 October 2014






untuk di pos ke Kuala Rompin, Masjid Tanah Melaka,
 Kota Bharu Kelantan dan Jeli Kelantan


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp) Email : ayzaflower@yahoo.com

Thursday, October 16, 2014

Sharing with my customer..

sharing is carring...

Salam Jumaat..hari ni saya ingin berkongsi pengalaman salah seorang dari customer saya Nuradibah dari Kuala LUmpur yang baru 1 bulan menggunakan skincare Marykay 
(Trial Set Acne)

Sebelum ini Adibah menggunakan pelbagai skincare local yang menyebabkan skinnya bertambah oily, sensitif dan berjerawat..Adibah telah menghubungi saya untuk mencuba produk kecantikan Mary Kay...Saya telah mencadangkan Adibah menggunakan trial Set Acne bagi membantu menyelesaikan masalah beliau..

Set Acne ini dapat membantu mengurangkan minyak dan jerawat yang kuar.. saya juga telah mengerangkan cara pengunaan set acne ini dan tip penjagaan wajah dengan betul.

Skincare yang digunakan oleh Elsa ialah:



di mana set tiral acne ini mengandungi :
1. Clarifying Cleanser
** yang berperanan untuk manggalkan minyak berlebihan

2. Pore Purifying Serum 
**berperanan untuk mengeringkan acne dan mencegah kemunculan jerwan, meminimumkan pori-pori dan kekilatan minyak di muka

3. Spot solution
**berperanan untuk pengecutan jerawat dengan cepat.


mary kay set jeragat




Sekiranya anda inginkan kulit wajah yang bersih, sihat,  bebas dari jerawat dan minyak
dan mempunyai masalah kulit seperti Adibah boleh hubungi/sms/whatsap 
saya..


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Sharing from my customer...

Sharing is carring...

Di hari yang mulia ini, Hari Jumaat :) saya ingin berkongsi pengalaman salah seorang dari customer saya Else Wong dari Kota Kinabalu yang baru 1 bulan menggunakan skincare Marykay (Botanical Effect Skincare)

Sebelum ini Elsa menggunakan pelbagai skincare yang berjenama tempatan  yang menyebabkan skinnya bertambah oily, sensitif dan bermasalah seperti bintik-bintik hitam dan berjerawat halus. 

Pada awal bulan September 2014, Elsa telah menghubungi saya untuk mencuba produk kecantikan Mary Kay...berdasarkan kepada masalah yang di utarakan saya membantu 
beliau mendapatkan skincare yang sesuai dengan kulitnya dan masalahnya..

saya juga telah menerangkan cara-cara penggunaan skincare botanical dan tips penjagaan wajah dengan betul bagi memperolehi skin yang bersih, sihat dan bebas dari jerawat.

Skincare yang digunakan oleh Elsa ialah:
1. Pencuci Botanical Effect Formula 1
2. Mask Botanical Effect Formula 1
3. Freshen Botanical Effect Formula 1
4. Hydrate Botanical Effect Formula 1
Mary kay botanical effect


Skincare Botanical Effect formula 1


set penjagaan wajah botanical effect Mary kay

set penjagaan wajah botanical effect Mary kay

Setelah menggunakan skincare Botanical Effect selama sebulan, 
skg skin Elsa telah nampak perubahan... bintik-bintik hitam dan jerawat sudah berkurangan dan parut-parut jeawatt  pun sudah hilang..

syukur alhamdulillah perubhan positif yang Elsa ingin kan telah diperolehinya..

Sekiranya anda inginkan kulit wajah yang bersih, bebas dari jerawat dan minyak
dan mempunyai masalah kulit seperti Elsa boleh hubungi/sms/whatsap 
saya..Insyaallah saya akan mmbantu anda dalam menyelesaikan masalah kulit anda..;)) 

Call me : 
Ayzza Alyas 
(Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 

(SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK