Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Thursday, December 29, 2016

Customer order, 27 December 2016




Postage everyday..
fast service ...
Ready stok .. 

Semua service ini utk customer tersayang sis..


Alhamdulillah setiap hari makin ramai y oder dgn sis..mcm goreng pisang panas pulak.. Ada y repeat order .. Ada new customer.. .

..tq to all my beautiful customer .. Semoga skin u all makin sihat, cantik and look gorgeous ..


Misi sis... memperkayakan kehidupan dan mencantikkan wanita-wanita Malaysia..

pm sis sape nk cantik dgn mary kay

untuk di pos ke :

Kota Kinabalu Sabah
Jerantut Pahang
Alor Setar kedah
Kangar Perlis
Labuan Sabah
Kuching Sarawak
Johor Bahru, Johor
Air Keroh Melaka
Banting Selangor
Petaling Jaya Selangor
Kudat Sabah
Temerloh Pahang
Jeli Kelantan
Pasir Putih Kelantan
Sibu Sabah
Miri Sabah
Pokok Sena Kedah
Kuala nerang Kedah
Bukit Baru Melaka
Selayang Selangor




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp 

019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, December 28, 2016

Set Pencerahan Mary Kay tanpa proses pengeluasan

MelaCEP Plus+ Luminous System yang direka dan diuji untuk kulit Asia mempunyai 5 produk iaitu 

  • Foaming Cleanser 
  • Mask
  • Freshen 
  • Serum ( winning "whitening awards" CLEO 2016), 
  • Ultimate Cream. .
Mary Kay MelaCEP Plus+ Luminous System

Semua produk ni direka khas untuk memberi hidrasi dan pencerahan kulit. Produk ni sesuai untuk jenis kulit yang kering, normal, kombinasi atau jenis kulit berminyak dan terbukti kulit menjadi lembut dan tidak merengsakan (irritate).
.

Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Cleanser

Antara Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Cleanser : 

✔️Berkesan membuang kotoran pada kulit
✔ Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit seterusnya
✔ Membantu kulit menyerap produk penjagaan kulit yg lebih cekap
✔ Kulit terasa lembut,  licinbersih dan segar
✔ Memperbaiki tekstur kulit
✔ Mencerahkan kulit kusam
✔ Dapat membilas dengan mudah
✔ Cukup lembut untuk kegunaan harian

Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Mask


Kelebihan yang dimilik oleh Melacep Mask..
✔️Kulit kelihatan bercahaya dan berseri
✔️Meningkatkan daya hidup kulit
✔️Kulit terasa lembut dan licin ✔️Mengurangkan perubahan warna kulit
✔️Dapat dibilas dengan mudah
✔️Lembut pada kulit.

Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Freshen

Kelebihan MelaCEP Plus+™ ✅ Freshener... adalah Losyen yang mencerahkan dan melembutkan, dirumuskan dengan MelaCEP Plus+™ Luminous Complex yang eksklusif, membuatkan kulit lembut dan berseri.

✔ Kulit terasa lebih sihat dan segar.
✔ Kulit terasa lebih cerah dengan ketara.
✔ Kulit tampak berseri dari dalam.




Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Freshen

Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus Ultimate Cream

✔ Menyediakan pelembapan serta-merta.
✔ 79% wanita menunjukkan peningkatan dalam pencerahan kulit.
✔ 90% wanita menunjukkan peningkatan dalam tekstur kulit.
✔ Meresap masuk ke dalam kulit dengan cepat.
✔ Meningkatkan kilauan kulit dengan segera.

Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Ultimate Serum


Kebaikan Melacep Plus Ultimate Serum :
✔️ Mencerah kan kulit

✔️Mensekata kan tona kulit wajah anda

✔️ Menaikkan seri wajah

✔️ Memudarkan jeragat

✔️ Memudarkan parut2 jerawat

✔️ Wajah lebih sihat, Cerah secara semula jadi tanpa bahan2 penggelupasan

✔️ Cepat absorb dalam kulit .
.

Nak kulit cantik , sihat , bersih, cerah dan flawless. 

Pm akak skg... 



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp :
 019-4582016

 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, December 22, 2016






 
AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 
019-4582016

 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, December 17, 2016

Mary kay White Tea & Citrus Satin Hands® Pampering Set

Haii Selamat pagi semua!! 


Mary kay White Tea & Citrus Satin Hands® Pampering Set

Pagi ni akak nak share dengan anda semua tentang NEW! Mary kay White Tea & Citrus Satin Hands® Pampering Set 

Pernah cube Satin Hands sebelum ni?? Kalau yg lama pun dah cukup hebat dan mengujakan!! Yang baru ni lagii bestt tau.. Rugi sangat anda tak mencubanya .

White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set Mary Kay
 yang terbaru dengan aroma bauan Honeydew, membuat tangan kita rasa segar & sihat, seperti lepas mkn dessert tau 



Set yang cantik ni juga sesuai dijadikan set hadiah hari lahir, suprise, hantaran pertunangan ataupon hantaran perkahwinan .

Jom kita Buat Spa Sendiri Dekat Rumah  .

NEW SATIN HANDS PAMPERING SET mengandungi: .

PROTECTING SOFTENER
-Membantu menyokong penghalang kelembapan kulit, menguncikan kelembapan .
-Formula bebas wangian dapat melembap dan melindungi kulit, menyediakan kulit untuk pengalaman spa yang mengujakan! .

NEW! REFINING SHEA SCRUB .
-Mengelupaskan kulit dengan lembut dan berkesan. Ia juga boleh menghilangkan sel-sel kulit mati yang kusam dan kering di tangan dan kaki anda! .
-Mengandungi Shea Butter agar kulit tampak lebih licin dan lembut .

NEW! NOURISHING SHEA CREAM .
-Krim yang mengandungi Shea Butter Menyuntikkan kelembapan ke dalam kulit dengan segera 
-Secara klinikalnya terbukti kulit dapat dilembapkan sepanjang 24 jam .
-Mengandungi minyak aprikot, kesumba, dan bunga matahari, kesemua ini terbukti kaya dengan vitamin A, E dan omega - 3 .

Bukan muka je tau yang kena jaga tangan pon penting jugaa..berminat nak tahu lebih lanjut..whatsapp akak ye  .



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 
019-4582016

 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, December 7, 2016

Customer order, 7 December 2016



Produk kecantikan Mary kay

Produk kecantikan Mary kay

Mcm goreng pisang panas pulak produk mary kay ni.. 
Hari-hari ada je customer ordee skincare dan makeup.
 Alhamdulillah


Jom sape nak selit ordee pm akak terus.. 
Ready stok +
 Fast service..

 Atau ada sape2 nk join biz dgn akak.. Partime @ fulltime .. Dpt Income setiap hari...lekas pm akak skg.. Akak akan guide u dr 0 to Hero..Mesti puas hati nya...

Location :
Bayan Baru, Pulau Pinang
KAngar, Perlis
Subang Jaya, Selangor
Puchong, Selangor
Batu Pahat,Johor
Mersing Johor
Kuantan Pahang
Kemaman, Terengganu



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016
 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

New Evolution! Diperkaya dengan estrak dragon fruit & aloe vera

Alahaiii tengok warna pink pun dah tergoda  ! Belum lagi memakainya kan..dah pakai confirm bertambah jatuh cinta .
.
New Evolution! Diperkaya dengan estrak dragon fruit & aloe vera..Set  ni difomulasikan untuk remaja yang berumur 24 tahun ke bawah

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare

Sape nak flawless halus mulus, inilah jawapannya. 100% organic so tak perlu risau sebab memang sesuai untuk semua jenis kulit 
.
Sesuai untuk jenis kulit dari usia remaja..  ye la kann..para remaja ni kan aktif... so ia boleh elakkan dari pigmentasi, jerawat, sunburn, berminyak, kering, kusam, yg kulit yg kasar2 tu haaa... nk polish bg licin blik...jd awet muda gituuu😘
.
Kenapa formula terbaru ni menggabungkan dragon fruit & aloevera? .
Sebab...
Dragon fruit ::
✅ kaya dengan b complex
✅ kaya dengan mineral
✅ anti penuaan
✅ antioxidant
.
Aloe vera pula::
✅ memberi kelembapan kulit maksima
✅ membantu memulihkan masalah kulit .
✅ memberi nutrien kepada kulit .

Apa ada dalam set ni?? ada 5 jenis yer..


1. cleansing gel

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


2. refreshing toner


Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


3. invigorating scrub

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


4. moisturizing gel

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


5. moisturizing lotion spf30 sunscreen
.

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare

`
So apa tunggu lagi. Sebarang kekhuatiran atau masalah, boleh whatsapp sis ya .


Harga yang mampu dimiliki oleh semua .



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016
 for FREE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, December 29, 2016

Customer order, 27 December 2016




Postage everyday..
fast service ...
Ready stok .. 

Semua service ini utk customer tersayang sis..


Alhamdulillah setiap hari makin ramai y oder dgn sis..mcm goreng pisang panas pulak.. Ada y repeat order .. Ada new customer.. .

..tq to all my beautiful customer .. Semoga skin u all makin sihat, cantik and look gorgeous ..


Misi sis... memperkayakan kehidupan dan mencantikkan wanita-wanita Malaysia..

pm sis sape nk cantik dgn mary kay

untuk di pos ke :

Kota Kinabalu Sabah
Jerantut Pahang
Alor Setar kedah
Kangar Perlis
Labuan Sabah
Kuching Sarawak
Johor Bahru, Johor
Air Keroh Melaka
Banting Selangor
Petaling Jaya Selangor
Kudat Sabah
Temerloh Pahang
Jeli Kelantan
Pasir Putih Kelantan
Sibu Sabah
Miri Sabah
Pokok Sena Kedah
Kuala nerang Kedah
Bukit Baru Melaka
Selayang Selangor




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp 

019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, December 28, 2016

Set Pencerahan Mary Kay tanpa proses pengeluasan

MelaCEP Plus+ Luminous System yang direka dan diuji untuk kulit Asia mempunyai 5 produk iaitu 

  • Foaming Cleanser 
  • Mask
  • Freshen 
  • Serum ( winning "whitening awards" CLEO 2016), 
  • Ultimate Cream. .
Mary Kay MelaCEP Plus+ Luminous System

Semua produk ni direka khas untuk memberi hidrasi dan pencerahan kulit. Produk ni sesuai untuk jenis kulit yang kering, normal, kombinasi atau jenis kulit berminyak dan terbukti kulit menjadi lembut dan tidak merengsakan (irritate).
.

Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Cleanser

Antara Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Cleanser : 

✔️Berkesan membuang kotoran pada kulit
✔ Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit seterusnya
✔ Membantu kulit menyerap produk penjagaan kulit yg lebih cekap
✔ Kulit terasa lembut,  licinbersih dan segar
✔ Memperbaiki tekstur kulit
✔ Mencerahkan kulit kusam
✔ Dapat membilas dengan mudah
✔ Cukup lembut untuk kegunaan harian

Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Mask


Kelebihan yang dimilik oleh Melacep Mask..
✔️Kulit kelihatan bercahaya dan berseri
✔️Meningkatkan daya hidup kulit
✔️Kulit terasa lembut dan licin ✔️Mengurangkan perubahan warna kulit
✔️Dapat dibilas dengan mudah
✔️Lembut pada kulit.

Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Freshen

Kelebihan MelaCEP Plus+™ ✅ Freshener... adalah Losyen yang mencerahkan dan melembutkan, dirumuskan dengan MelaCEP Plus+™ Luminous Complex yang eksklusif, membuatkan kulit lembut dan berseri.

✔ Kulit terasa lebih sihat dan segar.
✔ Kulit terasa lebih cerah dengan ketara.
✔ Kulit tampak berseri dari dalam.




Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Freshen

Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus Ultimate Cream

✔ Menyediakan pelembapan serta-merta.
✔ 79% wanita menunjukkan peningkatan dalam pencerahan kulit.
✔ 90% wanita menunjukkan peningkatan dalam tekstur kulit.
✔ Meresap masuk ke dalam kulit dengan cepat.
✔ Meningkatkan kilauan kulit dengan segera.

Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Ultimate Serum


Kebaikan Melacep Plus Ultimate Serum :
✔️ Mencerah kan kulit

✔️Mensekata kan tona kulit wajah anda

✔️ Menaikkan seri wajah

✔️ Memudarkan jeragat

✔️ Memudarkan parut2 jerawat

✔️ Wajah lebih sihat, Cerah secara semula jadi tanpa bahan2 penggelupasan

✔️ Cepat absorb dalam kulit .
.

Nak kulit cantik , sihat , bersih, cerah dan flawless. 

Pm akak skg... 



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp :
 019-4582016

 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, December 22, 2016






 
AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 
019-4582016

 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, December 17, 2016

Mary kay White Tea & Citrus Satin Hands® Pampering Set

Haii Selamat pagi semua!! 


Mary kay White Tea & Citrus Satin Hands® Pampering Set

Pagi ni akak nak share dengan anda semua tentang NEW! Mary kay White Tea & Citrus Satin Hands® Pampering Set 

Pernah cube Satin Hands sebelum ni?? Kalau yg lama pun dah cukup hebat dan mengujakan!! Yang baru ni lagii bestt tau.. Rugi sangat anda tak mencubanya .

White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set Mary Kay
 yang terbaru dengan aroma bauan Honeydew, membuat tangan kita rasa segar & sihat, seperti lepas mkn dessert tau 



Set yang cantik ni juga sesuai dijadikan set hadiah hari lahir, suprise, hantaran pertunangan ataupon hantaran perkahwinan .

Jom kita Buat Spa Sendiri Dekat Rumah  .

NEW SATIN HANDS PAMPERING SET mengandungi: .

PROTECTING SOFTENER
-Membantu menyokong penghalang kelembapan kulit, menguncikan kelembapan .
-Formula bebas wangian dapat melembap dan melindungi kulit, menyediakan kulit untuk pengalaman spa yang mengujakan! .

NEW! REFINING SHEA SCRUB .
-Mengelupaskan kulit dengan lembut dan berkesan. Ia juga boleh menghilangkan sel-sel kulit mati yang kusam dan kering di tangan dan kaki anda! .
-Mengandungi Shea Butter agar kulit tampak lebih licin dan lembut .

NEW! NOURISHING SHEA CREAM .
-Krim yang mengandungi Shea Butter Menyuntikkan kelembapan ke dalam kulit dengan segera 
-Secara klinikalnya terbukti kulit dapat dilembapkan sepanjang 24 jam .
-Mengandungi minyak aprikot, kesumba, dan bunga matahari, kesemua ini terbukti kaya dengan vitamin A, E dan omega - 3 .

Bukan muka je tau yang kena jaga tangan pon penting jugaa..berminat nak tahu lebih lanjut..whatsapp akak ye  .



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 
019-4582016

 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, December 7, 2016

Customer order, 7 December 2016



Produk kecantikan Mary kay

Produk kecantikan Mary kay

Mcm goreng pisang panas pulak produk mary kay ni.. 
Hari-hari ada je customer ordee skincare dan makeup.
 Alhamdulillah


Jom sape nak selit ordee pm akak terus.. 
Ready stok +
 Fast service..

 Atau ada sape2 nk join biz dgn akak.. Partime @ fulltime .. Dpt Income setiap hari...lekas pm akak skg.. Akak akan guide u dr 0 to Hero..Mesti puas hati nya...

Location :
Bayan Baru, Pulau Pinang
KAngar, Perlis
Subang Jaya, Selangor
Puchong, Selangor
Batu Pahat,Johor
Mersing Johor
Kuantan Pahang
Kemaman, Terengganu



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016
 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

New Evolution! Diperkaya dengan estrak dragon fruit & aloe vera

Alahaiii tengok warna pink pun dah tergoda  ! Belum lagi memakainya kan..dah pakai confirm bertambah jatuh cinta .
.
New Evolution! Diperkaya dengan estrak dragon fruit & aloe vera..Set  ni difomulasikan untuk remaja yang berumur 24 tahun ke bawah

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare

Sape nak flawless halus mulus, inilah jawapannya. 100% organic so tak perlu risau sebab memang sesuai untuk semua jenis kulit 
.
Sesuai untuk jenis kulit dari usia remaja..  ye la kann..para remaja ni kan aktif... so ia boleh elakkan dari pigmentasi, jerawat, sunburn, berminyak, kering, kusam, yg kulit yg kasar2 tu haaa... nk polish bg licin blik...jd awet muda gituuu😘
.
Kenapa formula terbaru ni menggabungkan dragon fruit & aloevera? .
Sebab...
Dragon fruit ::
✅ kaya dengan b complex
✅ kaya dengan mineral
✅ anti penuaan
✅ antioxidant
.
Aloe vera pula::
✅ memberi kelembapan kulit maksima
✅ membantu memulihkan masalah kulit .
✅ memberi nutrien kepada kulit .

Apa ada dalam set ni?? ada 5 jenis yer..


1. cleansing gel

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


2. refreshing toner


Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


3. invigorating scrub

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


4. moisturizing gel

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


5. moisturizing lotion spf30 sunscreen
.

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare

`
So apa tunggu lagi. Sebarang kekhuatiran atau masalah, boleh whatsapp sis ya .


Harga yang mampu dimiliki oleh semua .



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016
 for FREE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK