Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Tuesday, November 29, 2016

Wajah cantik, cerah, tona sekata dan berseri-seri super glowing



Marykay Melacep ultimate Cream
 
Marykay Melacep ultimate Cream
 


Must have this product!!  Compulsory tau IF NAK KULIT CERAH inilah jawapannya...Melacep Ultimate Cream

Kenapa akak cakap compulsory? sebab melacep ultimate cream ni kan banyak sangat kelebihan yang dimilikinya...antaranya...


🌸 Menyediakan kelembapan 24-jam apabila digunakan siang dan malam, kesan penghidratan serta-merta.
🌸 Memberi manfaat pelembab yang luar biasa.
🌸 Menyediakan peningkatan yang ketara dalam kecerahan kulit selepas 4 minggu penggunaan.
🌸 Menyediakan peningkatan yang ketara dalam pigmentasi kulit selepas 12 minggu penggunaan.
🌸 Kulit menjadi berseri.
🌸 Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit. .
🌸 Creamy texture 79% wanita menunjukkan peningkatan dalam kecerahan kulit.
🌸 90% wanita menunjukkan peningkatan dalam tekstur kulit.
🌸 Keputusan berdasarkan kajian klinikal bebas di mana 43 wanita menggunakan Ultimate Cream dua kali sehari selama 12 minggu.

If siapa yang nak kulit cantik, cerah, tona sekata dan berseri-seri super glowing, whatsapp akak okey...akak akan share lebih detail berkenaaan ultimate cream ni..


 
 
AYZZA ALYAS
 
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
 019-4582016
 for FREE :
 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, November 24, 2016

Mary Kay Perfecting Consealer


video




Sukanyaaa...MARYKAY PREFECTING CONCEALER


It is the latest concealer from Mary Kay ! And the effect of this concealer on my skin is soo amazinggg!!!

Paling best tentang concealer ni ia dapat menutup cela yang masih tidak dapat ditutup dengan foundation! .

Ada lingkaran gelap bawah mata...?
jgn risau just dap dap dap kan jer concealer ni bwh mata anda utk kelihatan lebih fresh dan jelita

Tompok2 merah, bintik2 hitam juga boleh disembunyikan dengan mudah! Ia juga boleh dijadikan highlight di kawasan seperti atas tulang hidung utk menyerlahkan lagi kawasan itu

Ia dipakai bersama foundation untuk mendapatkan hasil yang lebih sempurna & flawless😘

Dont miss out to grab it.



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016
 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Marykay Perfecting Concealer




video


Sukanyaaa...MARYKAY PREFECTING CONCEALER


It is the latest concealer from Mary Kay ! And the effect of this concealer on my skin is soo amazinggg!!!

Paling best tentang concealer ni ia dapat menutup cela yang masih tidak dapat ditutup dengan foundation! .

Ada lingkaran gelap bawah mata...?
jgn risau just dap dap dap kan jer concealer ni bwh mata anda utk kelihatan lebih fresh dan jelita

Tompok2 merah, bintik2 hitam juga boleh disembunyikan dengan mudah! Ia juga boleh dijadikan highlight di kawasan seperti atas tulang hidung utk menyerlahkan lagi kawasan itu

Ia dipakai bersama foundation untuk mendapatkan hasil yang lebih sempurna & flawless😘

Dont miss out to grab it.



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016
 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Testimoni Pori-pori besar

Marykay Pore Minimizer




."Alhamdulillah makin okay dah kak"...
.
"Dah kurang berminyak, pori pon makin mengecil"

.
Alhamdulillah..seronok dapat feedback macam ni! Tq my dear share your feedback .. Dan setia order order dgn akak. Doa akak semoga kulit u semakin cantik , sihat , bersih dan makin flawless



Marykay Pore Minimizer

so sape ada masalah pori - pori besar??? akak boleh recommend u all pakai Timewise Pore Minimizer ni..


Antara kelebihannya :

  • Menyuburkan dan menenangkan kulit terutamanya selepas penggunaan refine serta bagus untuk mengembalikan keseimbangan pada kulit wajah.
  • Selain itu, fungsi utamanya adalah untuk menghaluskan pori pori dan membuatkan kulit wajah lebih licin dan flawless. Pore Minimizer juga sangat bagus untuk kulit yang sangat sensitif
  • cubalah mesti u all puas hati nyaa.... 



so apa lagi pm akak skg utk dapatkan free consultation .. tak perlu tunggu lama...semua Ready stock.. Fast service okey



AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay 
Malaysia SMS/Whatsapp

 : 019-4582016 
for FREE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Customer order on 21 NOv 2016

produk kecantikan marykay

Postage everyday..

setiap hari makin ramai y oder dgn akak.. 

Ada y repeat ordee .. Ada new customer.. .
Alhamdulillah..tq to all my beautiful customer .. 

Semoga skin u all makin sihat, cantik and look gorgeous ..
.
Misi akak diteruskan... memperkayakan hidup dan mencantikkan wanita-wanita di Malaysia..pm akak sape nk cantik dgn mary kay


LOCATION :

Gemas Negeri Sembilan
Sungai Dua, Pulau Pinang
Tawau Sabah
Jitra Kedah
Skudai Johor
Pontian Johor
Lahat Datu Sabah

AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class


Sunday, November 20, 2016

Set Anti penuaan Mary kay



Set anti penuaan Mary kay

TimeWise Miracle Set ni berupaya dan berfungsi untuk menentang tanda-tanda awal penuaan dan garis halus!

Fungsi setiap produk dalam set ni .

✔Cleanser

Manik pembersih lembut dalam TimeWise® cleanser menanggalkan sel kulit mati melalui pengelupasan. Kompleks berpaten dalam TimeWise® mengurangkan garis halus dan kedutan dengan memacu proses pembaharuan semula jadi kulit .

✔Moisturizer
Kompleks berpaten dalam TimeWise® moisturizer mengurangkan garis halus dan kedutan dengan memacu proses pembaharuan semula jadi kulit .

Satu sebatian humektan implan dalam TimeWise® Age-Fighting Moisturizer memastikan kulit sentiasa lembap .

✔Day Solution
Bahan botani penuh khasiat dalam TimeWise® Day Solution Sunscreen SPF35, membantu mencergaskan sel kulit sementara penghalang matahari UVA dan UVB membantu melindungi kulit daripada ancaman matahari dan penyebab jeragat! .

✔Night Solution
Peptida antipenuaan dalam TimeWise® Night Solution merangsang kolagen melicin dan menegangkan kulit sewaktu kita tidur .

So what are you waiting for? Let's fight the early signs of aging with TimeWise Miracle Set now!

Dapatkan free skin consultation dari saya🙋 .



AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :

019-4582016

for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Friday, November 18, 2016

Mary kay Lash & Brow Building Serum


Mary kay Lash & Brow Building Serum

Serum bulu mata mary kay


Anda yang impikan bulu mata panjang, lebat, lentik, cantik, memukau & seksi ...???




akak recommend sangat2 pakai serum ini ... serum bulu mata Mary kay...memg terbaik dan akak memakainya smpai sekarg..bestt


Ia berfungsi mengalakkan pertumbuhan bulu mata kita u allss.. Cara nya mudah sahaja sapu je tiap2 malam pada bulu mata anda... Juga boleh disapu di kening untuk melebatkan kening..dalam masa sebulan dah nampak kesannya ...so pasni x perlu pakai bulu mata palsu dah


Memang terbaik u allsss
Whatsapp sis for more details okey  .


AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016 
for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Mary Kay New Satin Lip Set

Mary Kay New Satin Lip Set


Mary Kay New Satin Lip Set


Mary Kay New Satin Lip Set. 

Diperbaharui dgn Shea Butter. Yang dirumus khas untuk memberi kelembapan pada bibir juga merawat bibir yang bermasalah seperti:
✔️bibir kering
✔️bibir hitam .
✔️bibir merekah
✔️bibir kusam .


🌟Shea Sugar Scrub 

mengelupas secara lembut utk melembut, menghalus dan mengilatkan bibir. 

Scrub selama 1 min dan bilas . 


🌟Shea Butter Balm 

melembapkan bibir secara mendalam dan meninggalkannya dengan rasa segar. Pakai bila2 masa dan di mana jua 


😊😊 Dah thu kelebihannya?? Berminat??


Apa lagi jom grab SEKARANG !!!Dapatkan bibir yg sihat, bersih dan menawan

YOUR BEAUTY IS MY PRIORITY





  AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016 

for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, November 16, 2016

Rahsia makeup cantik dan flawless


Rahsia makeup cantik dan flawless


Siapa sini yang bila pakai foundation, makeup nampak tak licin dan bercapuk-capuk.. Tambah2 bila berpeluh, foundation yang dipakai jadi tak tahan lama kan .
.
So anda memang wajib pakai foundation primer ni tau! Seriouslyy bestt gila! Foundation primer ni boleh memberi ketahanan kepada foundation yang anda gunakan tak kira samada luminous atau matte .

.
Foundation primer ni pun dah ada SPF15 tau, jadi bolehla membantu ::
  •  menghalang sinaran matahari yang berbahaya dari menembusi kulit anda! .
  • Yang paling penting anda tampil lebih yakin,
  •  makeup tahan lebih lama, nampak flawless
  •  mengurangkan ketetaraan pori-pori
  • makeup tak bercapuk-capuk walaupun panas berpeluh-peluh, makeup tetap maintain..tak perlu guna banyak, sikit pun dah cantikk..yang penting jimat
 
 
Cara guna.., sebelum guna foundation primer :


1) sapukan foundation primer ni dulu, dan biarkan dalam 10 saat untuk primer tu meresap ke dalam kulit...


2) lepas tu boleh sapu liquid foundation luminous ataupun matte..simple kan 

Mary kay foundation Primer



AYZZA ALYAS 

 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016
 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, November 14, 2016

Exclusive Gift From Mary Kay


Balik kerja ptg tadi tengok tengok ada 2 kotak besar sampai umah...sekali bukak jeng..jeng..jeng hadiah LADDER OF SUCCES dah sampai upanya. wow bestnya sebab dapat 4 bag dari Mary kay... 

 3 bulan usaha gigil ini lah hasilnya...Syukur alhamdulillah rezeki dari Allah lagi...

ini adalah hadiah LOS akak yang ke 14 ..tak rugi pun join Mary kay tau..sebab sentiasa dapat hadiah...
dan hadiah-hadiah ni memang tak jumpa lah di mana-mana kedai pun ni sepecial dari Mary Kay...

bbest...tqmv Mary kay..i love it...

u all suka tak hadiah?? k
u all suka dihargai tak ??
u all nak income lebih tak???
u all suka melancong tak??

apa lagi mai pm akak skg, kita sembang-sembang pasal ni okeh


Skin flawless and glowing


Skinflawless and glowing









cantik kannnnnnnnn


i love it





AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay 
Malaysia SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, November 10, 2016

Sape nak kulit cantik...flawless dan glowing



Sape nak kulit cantik...flawless dan glowing

so kenalah bagi supplement yang berkhasiat untuk kulit kita seperti penggunaan krim Oil Free Fydrating Gel (OFHG) . Krim ini adalah supplement khas untuk kulit dan boleh digunakan untuk mendapatkan skin yang lebih cantik, flawless dan glowing

Ada di antara kita yang kulit terlalu berminyak dan disarankan anda menambahkan supplement ini dalam set penjagaan wajah anda.


Oil Free Hydrating Gel (OFHG) 

 
Mary kay Oil Free Hydrating gel
  • amat sesuai untuk anda yang kulit terlalu oily hingga kombinasi
  • mengandungi tekstur gel yang ringan dan cepat meresap
  • melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit kelihatan berminyak
  • dapat mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan
  • boleh dijadikan sebagai makeup based supaya foundation dan bedak tahan lebih lama
  • meredakan radang kulit yang cepat merah dan jerawat
  • membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat
  • kan kulit sepanjang 10 jam, dan amat sesuai digunakan bagi anda yang skin terlalu berminyak

Apa kata mereka yang dah guna krim OFHG ini

Mary kay Oil Free Hydrating gel


Mary kay Oil Free Hydrating gel



 
AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, November 29, 2016

Wajah cantik, cerah, tona sekata dan berseri-seri super glowing



Marykay Melacep ultimate Cream
 
Marykay Melacep ultimate Cream
 


Must have this product!!  Compulsory tau IF NAK KULIT CERAH inilah jawapannya...Melacep Ultimate Cream

Kenapa akak cakap compulsory? sebab melacep ultimate cream ni kan banyak sangat kelebihan yang dimilikinya...antaranya...


🌸 Menyediakan kelembapan 24-jam apabila digunakan siang dan malam, kesan penghidratan serta-merta.
🌸 Memberi manfaat pelembab yang luar biasa.
🌸 Menyediakan peningkatan yang ketara dalam kecerahan kulit selepas 4 minggu penggunaan.
🌸 Menyediakan peningkatan yang ketara dalam pigmentasi kulit selepas 12 minggu penggunaan.
🌸 Kulit menjadi berseri.
🌸 Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit. .
🌸 Creamy texture 79% wanita menunjukkan peningkatan dalam kecerahan kulit.
🌸 90% wanita menunjukkan peningkatan dalam tekstur kulit.
🌸 Keputusan berdasarkan kajian klinikal bebas di mana 43 wanita menggunakan Ultimate Cream dua kali sehari selama 12 minggu.

If siapa yang nak kulit cantik, cerah, tona sekata dan berseri-seri super glowing, whatsapp akak okey...akak akan share lebih detail berkenaaan ultimate cream ni..


 
 
AYZZA ALYAS
 
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
 019-4582016
 for FREE :
 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, November 24, 2016

Mary Kay Perfecting Consealer


video




Sukanyaaa...MARYKAY PREFECTING CONCEALER


It is the latest concealer from Mary Kay ! And the effect of this concealer on my skin is soo amazinggg!!!

Paling best tentang concealer ni ia dapat menutup cela yang masih tidak dapat ditutup dengan foundation! .

Ada lingkaran gelap bawah mata...?
jgn risau just dap dap dap kan jer concealer ni bwh mata anda utk kelihatan lebih fresh dan jelita

Tompok2 merah, bintik2 hitam juga boleh disembunyikan dengan mudah! Ia juga boleh dijadikan highlight di kawasan seperti atas tulang hidung utk menyerlahkan lagi kawasan itu

Ia dipakai bersama foundation untuk mendapatkan hasil yang lebih sempurna & flawless😘

Dont miss out to grab it.



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016
 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Marykay Perfecting Concealer




video


Sukanyaaa...MARYKAY PREFECTING CONCEALER


It is the latest concealer from Mary Kay ! And the effect of this concealer on my skin is soo amazinggg!!!

Paling best tentang concealer ni ia dapat menutup cela yang masih tidak dapat ditutup dengan foundation! .

Ada lingkaran gelap bawah mata...?
jgn risau just dap dap dap kan jer concealer ni bwh mata anda utk kelihatan lebih fresh dan jelita

Tompok2 merah, bintik2 hitam juga boleh disembunyikan dengan mudah! Ia juga boleh dijadikan highlight di kawasan seperti atas tulang hidung utk menyerlahkan lagi kawasan itu

Ia dipakai bersama foundation untuk mendapatkan hasil yang lebih sempurna & flawless😘

Dont miss out to grab it.



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016
 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Testimoni Pori-pori besar

Marykay Pore Minimizer




."Alhamdulillah makin okay dah kak"...
.
"Dah kurang berminyak, pori pon makin mengecil"

.
Alhamdulillah..seronok dapat feedback macam ni! Tq my dear share your feedback .. Dan setia order order dgn akak. Doa akak semoga kulit u semakin cantik , sihat , bersih dan makin flawless



Marykay Pore Minimizer

so sape ada masalah pori - pori besar??? akak boleh recommend u all pakai Timewise Pore Minimizer ni..


Antara kelebihannya :

  • Menyuburkan dan menenangkan kulit terutamanya selepas penggunaan refine serta bagus untuk mengembalikan keseimbangan pada kulit wajah.
  • Selain itu, fungsi utamanya adalah untuk menghaluskan pori pori dan membuatkan kulit wajah lebih licin dan flawless. Pore Minimizer juga sangat bagus untuk kulit yang sangat sensitif
  • cubalah mesti u all puas hati nyaa.... 



so apa lagi pm akak skg utk dapatkan free consultation .. tak perlu tunggu lama...semua Ready stock.. Fast service okey



AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay 
Malaysia SMS/Whatsapp

 : 019-4582016 
for FREE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Customer order on 21 NOv 2016

produk kecantikan marykay

Postage everyday..

setiap hari makin ramai y oder dgn akak.. 

Ada y repeat ordee .. Ada new customer.. .
Alhamdulillah..tq to all my beautiful customer .. 

Semoga skin u all makin sihat, cantik and look gorgeous ..
.
Misi akak diteruskan... memperkayakan hidup dan mencantikkan wanita-wanita di Malaysia..pm akak sape nk cantik dgn mary kay


LOCATION :

Gemas Negeri Sembilan
Sungai Dua, Pulau Pinang
Tawau Sabah
Jitra Kedah
Skudai Johor
Pontian Johor
Lahat Datu Sabah

AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class


Sunday, November 20, 2016

Set Anti penuaan Mary kay



Set anti penuaan Mary kay

TimeWise Miracle Set ni berupaya dan berfungsi untuk menentang tanda-tanda awal penuaan dan garis halus!

Fungsi setiap produk dalam set ni .

✔Cleanser

Manik pembersih lembut dalam TimeWise® cleanser menanggalkan sel kulit mati melalui pengelupasan. Kompleks berpaten dalam TimeWise® mengurangkan garis halus dan kedutan dengan memacu proses pembaharuan semula jadi kulit .

✔Moisturizer
Kompleks berpaten dalam TimeWise® moisturizer mengurangkan garis halus dan kedutan dengan memacu proses pembaharuan semula jadi kulit .

Satu sebatian humektan implan dalam TimeWise® Age-Fighting Moisturizer memastikan kulit sentiasa lembap .

✔Day Solution
Bahan botani penuh khasiat dalam TimeWise® Day Solution Sunscreen SPF35, membantu mencergaskan sel kulit sementara penghalang matahari UVA dan UVB membantu melindungi kulit daripada ancaman matahari dan penyebab jeragat! .

✔Night Solution
Peptida antipenuaan dalam TimeWise® Night Solution merangsang kolagen melicin dan menegangkan kulit sewaktu kita tidur .

So what are you waiting for? Let's fight the early signs of aging with TimeWise Miracle Set now!

Dapatkan free skin consultation dari saya🙋 .



AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :

019-4582016

for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Friday, November 18, 2016

Mary kay Lash & Brow Building Serum


Mary kay Lash & Brow Building Serum

Serum bulu mata mary kay


Anda yang impikan bulu mata panjang, lebat, lentik, cantik, memukau & seksi ...???




akak recommend sangat2 pakai serum ini ... serum bulu mata Mary kay...memg terbaik dan akak memakainya smpai sekarg..bestt


Ia berfungsi mengalakkan pertumbuhan bulu mata kita u allss.. Cara nya mudah sahaja sapu je tiap2 malam pada bulu mata anda... Juga boleh disapu di kening untuk melebatkan kening..dalam masa sebulan dah nampak kesannya ...so pasni x perlu pakai bulu mata palsu dah


Memang terbaik u allsss
Whatsapp sis for more details okey  .


AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016 
for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Mary Kay New Satin Lip Set

Mary Kay New Satin Lip Set


Mary Kay New Satin Lip Set


Mary Kay New Satin Lip Set. 

Diperbaharui dgn Shea Butter. Yang dirumus khas untuk memberi kelembapan pada bibir juga merawat bibir yang bermasalah seperti:
✔️bibir kering
✔️bibir hitam .
✔️bibir merekah
✔️bibir kusam .


🌟Shea Sugar Scrub 

mengelupas secara lembut utk melembut, menghalus dan mengilatkan bibir. 

Scrub selama 1 min dan bilas . 


🌟Shea Butter Balm 

melembapkan bibir secara mendalam dan meninggalkannya dengan rasa segar. Pakai bila2 masa dan di mana jua 


😊😊 Dah thu kelebihannya?? Berminat??


Apa lagi jom grab SEKARANG !!!Dapatkan bibir yg sihat, bersih dan menawan

YOUR BEAUTY IS MY PRIORITY





  AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016 

for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, November 16, 2016

Rahsia makeup cantik dan flawless


Rahsia makeup cantik dan flawless


Siapa sini yang bila pakai foundation, makeup nampak tak licin dan bercapuk-capuk.. Tambah2 bila berpeluh, foundation yang dipakai jadi tak tahan lama kan .
.
So anda memang wajib pakai foundation primer ni tau! Seriouslyy bestt gila! Foundation primer ni boleh memberi ketahanan kepada foundation yang anda gunakan tak kira samada luminous atau matte .

.
Foundation primer ni pun dah ada SPF15 tau, jadi bolehla membantu ::
  •  menghalang sinaran matahari yang berbahaya dari menembusi kulit anda! .
  • Yang paling penting anda tampil lebih yakin,
  •  makeup tahan lebih lama, nampak flawless
  •  mengurangkan ketetaraan pori-pori
  • makeup tak bercapuk-capuk walaupun panas berpeluh-peluh, makeup tetap maintain..tak perlu guna banyak, sikit pun dah cantikk..yang penting jimat
 
 
Cara guna.., sebelum guna foundation primer :


1) sapukan foundation primer ni dulu, dan biarkan dalam 10 saat untuk primer tu meresap ke dalam kulit...


2) lepas tu boleh sapu liquid foundation luminous ataupun matte..simple kan 

Mary kay foundation Primer



AYZZA ALYAS 

 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016
 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, November 14, 2016

Exclusive Gift From Mary Kay


Balik kerja ptg tadi tengok tengok ada 2 kotak besar sampai umah...sekali bukak jeng..jeng..jeng hadiah LADDER OF SUCCES dah sampai upanya. wow bestnya sebab dapat 4 bag dari Mary kay... 

 3 bulan usaha gigil ini lah hasilnya...Syukur alhamdulillah rezeki dari Allah lagi...

ini adalah hadiah LOS akak yang ke 14 ..tak rugi pun join Mary kay tau..sebab sentiasa dapat hadiah...
dan hadiah-hadiah ni memang tak jumpa lah di mana-mana kedai pun ni sepecial dari Mary Kay...

bbest...tqmv Mary kay..i love it...

u all suka tak hadiah?? k
u all suka dihargai tak ??
u all nak income lebih tak???
u all suka melancong tak??

apa lagi mai pm akak skg, kita sembang-sembang pasal ni okeh


Skin flawless and glowing


Skinflawless and glowing









cantik kannnnnnnnn


i love it





AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay 
Malaysia SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, November 10, 2016

Sape nak kulit cantik...flawless dan glowing



Sape nak kulit cantik...flawless dan glowing

so kenalah bagi supplement yang berkhasiat untuk kulit kita seperti penggunaan krim Oil Free Fydrating Gel (OFHG) . Krim ini adalah supplement khas untuk kulit dan boleh digunakan untuk mendapatkan skin yang lebih cantik, flawless dan glowing

Ada di antara kita yang kulit terlalu berminyak dan disarankan anda menambahkan supplement ini dalam set penjagaan wajah anda.


Oil Free Hydrating Gel (OFHG) 

 
Mary kay Oil Free Hydrating gel
  • amat sesuai untuk anda yang kulit terlalu oily hingga kombinasi
  • mengandungi tekstur gel yang ringan dan cepat meresap
  • melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit kelihatan berminyak
  • dapat mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan
  • boleh dijadikan sebagai makeup based supaya foundation dan bedak tahan lebih lama
  • meredakan radang kulit yang cepat merah dan jerawat
  • membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat
  • kan kulit sepanjang 10 jam, dan amat sesuai digunakan bagi anda yang skin terlalu berminyak

Apa kata mereka yang dah guna krim OFHG ini

Mary kay Oil Free Hydrating gel


Mary kay Oil Free Hydrating gel



 
AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK