Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Sunday, October 30, 2016

Mary Kay Melacep Plus Set skincare

Mary Kay Melacep Plus Set skincare...


Marykay Melacep plus skincare

set pencerahan...dari dalam tanpa proses pengelupassan..wajah nampak glowing.. flawless dan bersih berseri ..

set Melacep ini terdiri daripada ...

FOAMING CLEANSER
- Dapat membersih segala kekotoran, serikan kulit kusam dan menjadikan kulit sentiasa lembut, licin dan bersih


MASK :
- kulit kelihatna bercahaya dan berseri
-dapat meningkatkan daya hidup kulit
-serta merta memberi kelembapan kepada kulit
-wajah kelihatan berseri 
-kulit terasa lembut, licin dan bersih

FRESHEN :
- Menganjalkan, mencerah dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar.

ULTIMATE SERUM :
- mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan jeragat dan menghilangkan parut-parut jerawat

ULTIMATE CREAM
-bertindak sebagai pelembap kulit
- memberi kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikan tekstur kulit, dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera.

nak cuba...meh pm akak skg...





AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Friday, October 28, 2016

Customer order..25 Oktober 2019


Alhamdulillah baru je order 2 hari lepas..hari ni dah sampai pun stoknya...
 
 so pagi ni dah boleh poskan barang customer-customer akak..

 
 ttqvm my dear...alway repeat order dgn akak..and next order pm akak lagi ya

Prdouk marykay 



Produk mary kay

location :

Kangar Perlis
klang Selangor
Pontian Johor
Ipoh perak
Manjoi perak
lumut Perak
Langkawi Kedah
Baling Kedah

COD : Kulim kedah

AYZZA ALYAS

 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016
 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, October 24, 2016

Customer order , 23 Oktober 2016

Stok dah sampai...yehhhh...

mesti customer happy stok dah sampai ..hari ni packing ..ptg dah boleh p pos..

 
Skin sihat tanpa jerawat

produk kecantikan mary kay
 


produk kecantikan mary kay



location :

Gopeng perak
Lumut Perak
Alor Gajah Melaka
Kuantan Pahang
Kemaman Terengganu
Kluang Johor
Pasir Gudang Johor
Sitiawan Perak

 


AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, October 23, 2016

Skin Look Flawless and glowing with foundation & Translucent Loose Powder Mary Kay

Assalammualaikum dan selamat malam...

Akak nak share dengan anda rahsia kulit tampil berseri??? u all nak tahu tak...

Ini lah gandingan favourite akak untuk kulit tampil berseri, skin look flawless, glowing dan makeup tahan lama...ramai customer akak dah mencubanya...ternyata ramai yang berpuas hati dengan hasilnya

satu-satu Liquid foundation mary kay khusus untuk kulit ..
1. Matte ware ...untuk kulit jenis combination dan oil
2. luminouse .. untuk kulit normal dan kering

boleh je nak pakai liquid foundation begitu sehaja.. dah cantik dah...tapi bila di sapu kan dengan bedak magic putih ni effect nya lagi cantik dan  makeup lagi flawless..glowoing dan tahan lebih lama, juga dapat mengawal pengeluaran minyak dan kilatan pada wajah..

wow memang terbaik gabungan 2 makeup mary Kay ini...

nak try tak??? meh pm akak...kita set date..or nak order boleh pm akak...

ready stok..fast service

Skin Look Flawless and glowing with foundation & Translucent Loose Powder Mary Kay

Skin Look Flawless and glowing with foundation & Translucent Loose Powder Mary Kay



Skin Look Flawless and glowing with foundation & Translucent Loose Powder Mary Kay

Skin Look Flawless and glowing with foundation & Translucent Loose Powder Mary Kay


AYZZA ALYAS

Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS...whatsapp : 

019-4582016  :

 
@Consultation @Skincareda Class @Makeup Call

Thursday, October 20, 2016

Supplement Mary kay Untuk merawat Kulit berjerawat dan sensitif

ishhhh kalau boleh akak nak u all pakai oil free hydrating gel ni... especially bagi anda yang mengalami masalah kulit sensitfi, kulit yang rosak akibat pemakaian produk yang mengandungi bahan kimia.. so OFHG ini sangat bagus untuk merawat kulit...

 
dengan pemakaian produk OFHG for sure kulit anda akan terasa lembut, sekata,  flawless,  glowing semula jadi dan skin cerah perlahan-lahan.  
Masa kita apply ofhg ni pun ia akan meresap terus ke dalam kulit..

Kurangkan makeup dan lebihkan suppelement kulit seperti OFHG ini supaya makeup tahan lebih lama, makeup nampak flawless dan glowing..

OFHG ni wajib pakai sebelum kuar rumah sebab ini adalah rahsia kulit nampak healthy, glowing, flawless dan makeup tahan lama..

Skin flawless dan glowing with mary kay

Skin flawless dan glowing with mary kay


Skin flawless dan glowing with mary kay

 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
 
for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, October 19, 2016

Mary kay Perfecting Concealer.

Mary kay Perfecting Concealer...

Kini mary kay telah mengeluarkan produk terbarunya iaitu Mary kay perfecting concealer...So lepas ni tak perlu nak tempek foundation atau CC Cream tebal 5 inci semata-mata nak cover parut / cela / jeragat kat muka..

kini just apply concealer ini confrim semua masalah anda dapat ditutupi...lagi best sebab ia menggunakan teknologi light d
iffusing yang dapat mengaburi garisan-garisan halus dan ketidaksempurnaan pada wajah anda.

For order and consultation just whatsapp akak ...
insyaallah akak akan bantu berikan yang terbaik untuk anda..
 
Mary kay Perfecting Concealer.


Mary kay Perfecting Concealer.




AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

19-4582016

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, October 18, 2016

Customer order on 18 October 2016


Shipment hari ni utk my loving customer,
Esok gerenti sampai yee..

Poslaju 1Malaysia

Produk Kosmetik Selamat

Lokasi:
Sungai Petani
Shah Alam
Johor Baharu
Semporna
Langkawi
Parit Buntar
Tanjung Malim
Bayan Lepas


AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, October 17, 2016

Flawless and glowing skin with Mary kay gel Mask


Timewise Moisture Renewing Gel Mask
atau juga dikenali sebagai masker tido..
Banyak-banyak mask yang jual di pasaran...mana ada mask yang boleh dibawa tido kan...hanya Mask Mary kay sahaja yang boleh dibawa tido...
memang terbaik lah mary kay niiiii...
.
For your information.. Gel mask ini boleh disapu malam-malam tau..dan dibawa tido. esok pagi lepas cuci muka confirm u all rasa skin u all lembut, segar, dan lembap...pori-pori makin mengecil , jerawat makin mengecut...dan yang bestnya skin nampak
flawless sangat...suka takkk??
Bagi anda yang mengalami masalah jerawat, skin sensitive seperti merah-merah, gatal pun boleh sapukan gel mask ini, insyaallah ia dapat membantu menyelesaikan masalah anda..
Aantara feedback positive customer akak yang telah menggunakan
Timewise Moisture Renewing Gel mask Mary kay ini

testimoni masalah jerawat

" pagi tadi bangun jerawat dah kecut "


testimoni masalah jerawat

"pagi2 muka rasa lembut ...husband saya tergur.."


Alhamdulillah customer akak hapyy..akak lagi lah happy...

Ddoa aakak semoga skin u all semakin pulih, sihat, bersih dan flawless..
Sape nak try .???? pm akak ..free consultation tau..
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, October 16, 2016

Customer order on 17 OKt 2016

Hari ni Stok sampai sekotak lagi...

wow penuh satu kotak...mcm-mcm ada dalam kotak ni..

semua produk yang di order oleh customer akak..

Mary kay fo flawless and glowing skin


Mary kay fo flawless and glowing skin

COD lipstik di Hi Tech Kulim...


Mary kay fo flawless and glowing skin

dan untuk di pos ke customer tersayang...

location :
 Air Keroh Melaka
Balik Pulau Pulau Pinang
Seremban, Negeri Sembilan
Skudai Johor
Rompin, Pahang
Kuantan Pahang
Segamat Johor
Gopeng Perak



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 0

19-4582016 for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, October 15, 2016

Customer order on 14 Oktober 2016


yehhhh stok dah sampai fresh dari Mary kay...penuh satu kotak besar..mcm-mcm ada...
hehehe

masa yang ditunggu untuk packing order-order customer untuk di pos petang ini..


Gel semi matte Lipstik Mary kay

Gel semi matte Lipstik Mary kay


Skinvigoratecleansing brush Mary kay

6 skinvigorate akak order, 4 dah kepunyaan customer..so ada balance 2..

sape nak pm terus..okey


Skinvigoratecleansing brush Mary kay


wow banyakknya stok lipstik....ni stok gel semi matte liptstik Mary Kay yang terbaru daripada mary kay..
ada 8 warna yang gorgeous ...

u all nk grap warna apa??? semua ada stok okeh




ok settel packing utk hari ni...jom p pos laju.

Skinvigoratecleansing brush Mary kay

hahah penuh satu bakul..

utk di pos ke ...

Seremban, Negeri Sembilan
Skudai, Johor
Masai, Johor
Alor Setar Kedah
Kangar Perlis
Kota Bahru, Kelantan
Kampar Perak




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, October 13, 2016

Botanical Effect Mary kay Set penjagaan wajah yang seimbang


Set Penjagaan wajah Botanical Effect Mary kay...

Adalah rangkaian penjagaan wajah yang dirumus khas untuk menyesuaikan jenis kulit anda di mana ia dilengkapi dengan formula botanical..

Telah diformulasikan kepada 3 formula iaitu :

Formula 1 untuk kulit kering...
untuk memberi kelembapan yang berpanjangan pada kulit kering

Formula 2 untuk kulit Normal...
unuk memberi kesegaran dan kelembapan pada kulit normal

Formula 3 untuk kulit Berminyak...
untuk membantu mengurangkan kekilatan dan mengawal pengeluaran minyak 
pada wajah..

formula ini juga sesuai digunakan bagi anda yang berkulit wajah sensitf, berjerawat atau masalah jeragat akibat penggunaan produk pengelupasan dan pemutihan..

satu set boleh bertahan sehingga 5-6 bulan...


Set penjagaan wajah botanical Mary kay

Set penjagaan wajah botanical Mary kay

Set penjagaan wajah botanical Mary kay
Formula 1 : untuk kulit kering

Set penjagaan wajah botanical Mary kay
Formula 2 : untuk kulit normal

Formula 3 : untuk kulit Berminyak

sekiranya anda masih tercari-cari produk kecantikan yang sesuai dengan masalah anda..blh pm akak untuk daptkan free consultation...



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016 for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, October 11, 2016

Serum terbaik untuk hilang kan parut jerawat!!!

Melacep Plus Ultimate Serum


penah dgr tak ultimate serum ni ..it is the best serum in Mary kay...u know why i'm saying like that??? coz.. serum ni sangat-sangat efective...dapat membantu pudar dan hilangkan parut jerawat saya...Alhamdulillah penggunaan yang consistent..dalam masa 2-3 minggu je pun dah pudar parut jeraat..asalnya sbb dulu dok rajin tukar-tukar produk ..dah naik jerawat bagai...



Penggunaan yang consistent...mesti parut jerawat dapat dihilangkan, wajah kembali flawless, tona kulit wajah sekata dan sesiapa yang ada jeragat tu insyaallah serum ni dpt bantu pudarkan jeragat anda.. 


kepada anda yang mengalami masalah parut jerawat dan jeragat .

pm akan sekarang

serum untuk hilangkan parut jerawat dan jeragat



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FEE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Woww!!! Jerawat hilang dalam masa seminggu...

Assalammualaikum

Malam ni akak nak share feedback dari seorang customer akak yang sangat-sangat berpuas hati dengan hasil rawatan menggunakan produk mary kay. 

actually baru pakai seminggu je ..dah nampak perubahannya,...alhamdulillah...

Customer happy akak lagi happy tau sebab akak dapat bantu customer dapatkan kulit yang sihat, bersih dan cantik dengan penggunaan produk yang selamat dengan cara yang betul

nak dapat kulit wajah yang sihat perlukan kesabaran yang tinggi yerrrr

sekiranya anda mmengalami masalah yang sama, boleh pm akak. akak sudi membantu  anda yea



set skincare untuk masalah jerawat

set skincare untuk masalah jerawat

set skincare untuk masalah jerawat

Ini lah set yang akak suggestkan customer akak pakai

botanical cleanser 
- sebagai pencuci muka 

oil free hydrating gel 
- supplement untuk kulit, juga sebagai pelembap utk kulit

acne spot solution 
- krim untuk jerawat, yang dapat membantu mempercepatkan pengecutan jerawat

Liquid Foundation Mary kay...
bedas asas terbaik mary kay


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, October 9, 2016

Miliki wajah cerah berseri dengan Melacep Plus Mask

Mary kay Melacep Plus Mask...sape sini  rajin pakai mask? sape tak suka pakai mask? angkat tangan heheheh....


malam ni meh akak nak share pasal Melacep Mask...bagi yang tak suka pakai mask mai dengar sini baaik baik na...banyk kelebihan yang dimiliki jika kita rajin pakai mask..especially melacep mask ni lah..



Mary kay Melacep Plus Mask

kelebihan Melacep Mask :


  • kulit wajah kelihatan bercahaya, berseri dan jernih
  • dapat meninggalkan daya hidup kulit
  • Kulit terasa lembut dan licin
  • dapat menanggalkan sel kulit mati dan membuatkan kulit lebih cerah bersinar dan glowing gituuuu


haaa jangan tak percaya...meh try satu mask utk dapatkan skin yang luar biasa okehhh

pm akak skg for more detail , free consultation, ready stok and fast service


Mary kay Melacep Plus Mask

Mary kay Melacep Plus Mask





AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant 
 Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp : 

019-4582016

for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, October 8, 2016

My Achievement 2016



My Achievement 2016 

Syukur alhamdulillah berkat usaha dan doa seminar 2016  tahun ni banyak dapat anugerah...yang paling gembira sekali dapat

 2 bentuk cincin berlian daripada Mary kay + Gold bar pin 
juga

 di nobatkan sebagai Top 5 Court Personal Sales Malaysia Dan Singapore
dan TOP 9 Court of SHaring Malaysia dan Singapore...


Tqvm my team Gorgeous Swan Unit kerana sentiasa menyokong akak selama ini dan juga customer tercinta..

happy sgt..kerja akak hanya mencantikan wanita sahaja..

jom kome..cantik sambil menjana pendapatan


produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay

Diamond rings special design by Habib + 
Gold Bar pin special design by Wah Chan 


produk kecantikan mary kay

Cincin Court of Sharing...cantik ring ni.. sayang nya nak pakai

next year boleh buat collection lagi

produk kecantikan mary kay




produk kecantikan mary kay



produk kecantikan mary kay




anda nak tak dapat penganugerahan dan hadiah-hadiah istimewa seperti akak dapat ni...

semua free tau..

jom apa lagi mai pm akak..akak akan share dgn anda bagaimana ada boleh grap hadiah-hadiah daripada mary kay ini..




AYZZA ALYAS 

 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 
019-4582016

 for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, October 30, 2016

Mary Kay Melacep Plus Set skincare

Mary Kay Melacep Plus Set skincare...


Marykay Melacep plus skincare

set pencerahan...dari dalam tanpa proses pengelupassan..wajah nampak glowing.. flawless dan bersih berseri ..

set Melacep ini terdiri daripada ...

FOAMING CLEANSER
- Dapat membersih segala kekotoran, serikan kulit kusam dan menjadikan kulit sentiasa lembut, licin dan bersih


MASK :
- kulit kelihatna bercahaya dan berseri
-dapat meningkatkan daya hidup kulit
-serta merta memberi kelembapan kepada kulit
-wajah kelihatan berseri 
-kulit terasa lembut, licin dan bersih

FRESHEN :
- Menganjalkan, mencerah dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar.

ULTIMATE SERUM :
- mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan jeragat dan menghilangkan parut-parut jerawat

ULTIMATE CREAM
-bertindak sebagai pelembap kulit
- memberi kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikan tekstur kulit, dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera.

nak cuba...meh pm akak skg...





AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Friday, October 28, 2016

Customer order..25 Oktober 2019


Alhamdulillah baru je order 2 hari lepas..hari ni dah sampai pun stoknya...
 
 so pagi ni dah boleh poskan barang customer-customer akak..

 
 ttqvm my dear...alway repeat order dgn akak..and next order pm akak lagi ya

Prdouk marykay 



Produk mary kay

location :

Kangar Perlis
klang Selangor
Pontian Johor
Ipoh perak
Manjoi perak
lumut Perak
Langkawi Kedah
Baling Kedah

COD : Kulim kedah

AYZZA ALYAS

 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016
 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, October 24, 2016

Customer order , 23 Oktober 2016

Stok dah sampai...yehhhh...

mesti customer happy stok dah sampai ..hari ni packing ..ptg dah boleh p pos..

 
Skin sihat tanpa jerawat

produk kecantikan mary kay
 


produk kecantikan mary kay



location :

Gopeng perak
Lumut Perak
Alor Gajah Melaka
Kuantan Pahang
Kemaman Terengganu
Kluang Johor
Pasir Gudang Johor
Sitiawan Perak

 


AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, October 23, 2016

Skin Look Flawless and glowing with foundation & Translucent Loose Powder Mary Kay

Assalammualaikum dan selamat malam...

Akak nak share dengan anda rahsia kulit tampil berseri??? u all nak tahu tak...

Ini lah gandingan favourite akak untuk kulit tampil berseri, skin look flawless, glowing dan makeup tahan lama...ramai customer akak dah mencubanya...ternyata ramai yang berpuas hati dengan hasilnya

satu-satu Liquid foundation mary kay khusus untuk kulit ..
1. Matte ware ...untuk kulit jenis combination dan oil
2. luminouse .. untuk kulit normal dan kering

boleh je nak pakai liquid foundation begitu sehaja.. dah cantik dah...tapi bila di sapu kan dengan bedak magic putih ni effect nya lagi cantik dan  makeup lagi flawless..glowoing dan tahan lebih lama, juga dapat mengawal pengeluaran minyak dan kilatan pada wajah..

wow memang terbaik gabungan 2 makeup mary Kay ini...

nak try tak??? meh pm akak...kita set date..or nak order boleh pm akak...

ready stok..fast service

Skin Look Flawless and glowing with foundation & Translucent Loose Powder Mary Kay

Skin Look Flawless and glowing with foundation & Translucent Loose Powder Mary Kay



Skin Look Flawless and glowing with foundation & Translucent Loose Powder Mary Kay

Skin Look Flawless and glowing with foundation & Translucent Loose Powder Mary Kay


AYZZA ALYAS

Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS...whatsapp : 

019-4582016  :

 
@Consultation @Skincareda Class @Makeup Call

Thursday, October 20, 2016

Supplement Mary kay Untuk merawat Kulit berjerawat dan sensitif

ishhhh kalau boleh akak nak u all pakai oil free hydrating gel ni... especially bagi anda yang mengalami masalah kulit sensitfi, kulit yang rosak akibat pemakaian produk yang mengandungi bahan kimia.. so OFHG ini sangat bagus untuk merawat kulit...

 
dengan pemakaian produk OFHG for sure kulit anda akan terasa lembut, sekata,  flawless,  glowing semula jadi dan skin cerah perlahan-lahan.  
Masa kita apply ofhg ni pun ia akan meresap terus ke dalam kulit..

Kurangkan makeup dan lebihkan suppelement kulit seperti OFHG ini supaya makeup tahan lebih lama, makeup nampak flawless dan glowing..

OFHG ni wajib pakai sebelum kuar rumah sebab ini adalah rahsia kulit nampak healthy, glowing, flawless dan makeup tahan lama..

Skin flawless dan glowing with mary kay

Skin flawless dan glowing with mary kay


Skin flawless dan glowing with mary kay

 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
 
for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, October 19, 2016

Mary kay Perfecting Concealer.

Mary kay Perfecting Concealer...

Kini mary kay telah mengeluarkan produk terbarunya iaitu Mary kay perfecting concealer...So lepas ni tak perlu nak tempek foundation atau CC Cream tebal 5 inci semata-mata nak cover parut / cela / jeragat kat muka..

kini just apply concealer ini confrim semua masalah anda dapat ditutupi...lagi best sebab ia menggunakan teknologi light d
iffusing yang dapat mengaburi garisan-garisan halus dan ketidaksempurnaan pada wajah anda.

For order and consultation just whatsapp akak ...
insyaallah akak akan bantu berikan yang terbaik untuk anda..
 
Mary kay Perfecting Concealer.


Mary kay Perfecting Concealer.




AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

19-4582016

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, October 18, 2016

Customer order on 18 October 2016


Shipment hari ni utk my loving customer,
Esok gerenti sampai yee..

Poslaju 1Malaysia

Produk Kosmetik Selamat

Lokasi:
Sungai Petani
Shah Alam
Johor Baharu
Semporna
Langkawi
Parit Buntar
Tanjung Malim
Bayan Lepas


AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, October 17, 2016

Flawless and glowing skin with Mary kay gel Mask


Timewise Moisture Renewing Gel Mask
atau juga dikenali sebagai masker tido..
Banyak-banyak mask yang jual di pasaran...mana ada mask yang boleh dibawa tido kan...hanya Mask Mary kay sahaja yang boleh dibawa tido...
memang terbaik lah mary kay niiiii...
.
For your information.. Gel mask ini boleh disapu malam-malam tau..dan dibawa tido. esok pagi lepas cuci muka confirm u all rasa skin u all lembut, segar, dan lembap...pori-pori makin mengecil , jerawat makin mengecut...dan yang bestnya skin nampak
flawless sangat...suka takkk??
Bagi anda yang mengalami masalah jerawat, skin sensitive seperti merah-merah, gatal pun boleh sapukan gel mask ini, insyaallah ia dapat membantu menyelesaikan masalah anda..
Aantara feedback positive customer akak yang telah menggunakan
Timewise Moisture Renewing Gel mask Mary kay ini

testimoni masalah jerawat

" pagi tadi bangun jerawat dah kecut "


testimoni masalah jerawat

"pagi2 muka rasa lembut ...husband saya tergur.."


Alhamdulillah customer akak hapyy..akak lagi lah happy...

Ddoa aakak semoga skin u all semakin pulih, sihat, bersih dan flawless..
Sape nak try .???? pm akak ..free consultation tau..
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, October 16, 2016

Customer order on 17 OKt 2016

Hari ni Stok sampai sekotak lagi...

wow penuh satu kotak...mcm-mcm ada dalam kotak ni..

semua produk yang di order oleh customer akak..

Mary kay fo flawless and glowing skin


Mary kay fo flawless and glowing skin

COD lipstik di Hi Tech Kulim...


Mary kay fo flawless and glowing skin

dan untuk di pos ke customer tersayang...

location :
 Air Keroh Melaka
Balik Pulau Pulau Pinang
Seremban, Negeri Sembilan
Skudai Johor
Rompin, Pahang
Kuantan Pahang
Segamat Johor
Gopeng Perak



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 0

19-4582016 for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, October 15, 2016

Customer order on 14 Oktober 2016


yehhhh stok dah sampai fresh dari Mary kay...penuh satu kotak besar..mcm-mcm ada...
hehehe

masa yang ditunggu untuk packing order-order customer untuk di pos petang ini..


Gel semi matte Lipstik Mary kay

Gel semi matte Lipstik Mary kay


Skinvigoratecleansing brush Mary kay

6 skinvigorate akak order, 4 dah kepunyaan customer..so ada balance 2..

sape nak pm terus..okey


Skinvigoratecleansing brush Mary kay


wow banyakknya stok lipstik....ni stok gel semi matte liptstik Mary Kay yang terbaru daripada mary kay..
ada 8 warna yang gorgeous ...

u all nk grap warna apa??? semua ada stok okeh




ok settel packing utk hari ni...jom p pos laju.

Skinvigoratecleansing brush Mary kay

hahah penuh satu bakul..

utk di pos ke ...

Seremban, Negeri Sembilan
Skudai, Johor
Masai, Johor
Alor Setar Kedah
Kangar Perlis
Kota Bahru, Kelantan
Kampar Perak




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, October 13, 2016

Botanical Effect Mary kay Set penjagaan wajah yang seimbang


Set Penjagaan wajah Botanical Effect Mary kay...

Adalah rangkaian penjagaan wajah yang dirumus khas untuk menyesuaikan jenis kulit anda di mana ia dilengkapi dengan formula botanical..

Telah diformulasikan kepada 3 formula iaitu :

Formula 1 untuk kulit kering...
untuk memberi kelembapan yang berpanjangan pada kulit kering

Formula 2 untuk kulit Normal...
unuk memberi kesegaran dan kelembapan pada kulit normal

Formula 3 untuk kulit Berminyak...
untuk membantu mengurangkan kekilatan dan mengawal pengeluaran minyak 
pada wajah..

formula ini juga sesuai digunakan bagi anda yang berkulit wajah sensitf, berjerawat atau masalah jeragat akibat penggunaan produk pengelupasan dan pemutihan..

satu set boleh bertahan sehingga 5-6 bulan...


Set penjagaan wajah botanical Mary kay

Set penjagaan wajah botanical Mary kay

Set penjagaan wajah botanical Mary kay
Formula 1 : untuk kulit kering

Set penjagaan wajah botanical Mary kay
Formula 2 : untuk kulit normal

Formula 3 : untuk kulit Berminyak

sekiranya anda masih tercari-cari produk kecantikan yang sesuai dengan masalah anda..blh pm akak untuk daptkan free consultation...



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016 for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, October 11, 2016

Serum terbaik untuk hilang kan parut jerawat!!!

Melacep Plus Ultimate Serum


penah dgr tak ultimate serum ni ..it is the best serum in Mary kay...u know why i'm saying like that??? coz.. serum ni sangat-sangat efective...dapat membantu pudar dan hilangkan parut jerawat saya...Alhamdulillah penggunaan yang consistent..dalam masa 2-3 minggu je pun dah pudar parut jeraat..asalnya sbb dulu dok rajin tukar-tukar produk ..dah naik jerawat bagai...



Penggunaan yang consistent...mesti parut jerawat dapat dihilangkan, wajah kembali flawless, tona kulit wajah sekata dan sesiapa yang ada jeragat tu insyaallah serum ni dpt bantu pudarkan jeragat anda.. 


kepada anda yang mengalami masalah parut jerawat dan jeragat .

pm akan sekarang

serum untuk hilangkan parut jerawat dan jeragat



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FEE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Woww!!! Jerawat hilang dalam masa seminggu...

Assalammualaikum

Malam ni akak nak share feedback dari seorang customer akak yang sangat-sangat berpuas hati dengan hasil rawatan menggunakan produk mary kay. 

actually baru pakai seminggu je ..dah nampak perubahannya,...alhamdulillah...

Customer happy akak lagi happy tau sebab akak dapat bantu customer dapatkan kulit yang sihat, bersih dan cantik dengan penggunaan produk yang selamat dengan cara yang betul

nak dapat kulit wajah yang sihat perlukan kesabaran yang tinggi yerrrr

sekiranya anda mmengalami masalah yang sama, boleh pm akak. akak sudi membantu  anda yea



set skincare untuk masalah jerawat

set skincare untuk masalah jerawat

set skincare untuk masalah jerawat

Ini lah set yang akak suggestkan customer akak pakai

botanical cleanser 
- sebagai pencuci muka 

oil free hydrating gel 
- supplement untuk kulit, juga sebagai pelembap utk kulit

acne spot solution 
- krim untuk jerawat, yang dapat membantu mempercepatkan pengecutan jerawat

Liquid Foundation Mary kay...
bedas asas terbaik mary kay


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, October 9, 2016

Miliki wajah cerah berseri dengan Melacep Plus Mask

Mary kay Melacep Plus Mask...sape sini  rajin pakai mask? sape tak suka pakai mask? angkat tangan heheheh....


malam ni meh akak nak share pasal Melacep Mask...bagi yang tak suka pakai mask mai dengar sini baaik baik na...banyk kelebihan yang dimiliki jika kita rajin pakai mask..especially melacep mask ni lah..



Mary kay Melacep Plus Mask

kelebihan Melacep Mask :


  • kulit wajah kelihatan bercahaya, berseri dan jernih
  • dapat meninggalkan daya hidup kulit
  • Kulit terasa lembut dan licin
  • dapat menanggalkan sel kulit mati dan membuatkan kulit lebih cerah bersinar dan glowing gituuuu


haaa jangan tak percaya...meh try satu mask utk dapatkan skin yang luar biasa okehhh

pm akak skg for more detail , free consultation, ready stok and fast service


Mary kay Melacep Plus Mask

Mary kay Melacep Plus Mask





AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant 
 Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp : 

019-4582016

for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, October 8, 2016

My Achievement 2016



My Achievement 2016 

Syukur alhamdulillah berkat usaha dan doa seminar 2016  tahun ni banyak dapat anugerah...yang paling gembira sekali dapat

 2 bentuk cincin berlian daripada Mary kay + Gold bar pin 
juga

 di nobatkan sebagai Top 5 Court Personal Sales Malaysia Dan Singapore
dan TOP 9 Court of SHaring Malaysia dan Singapore...


Tqvm my team Gorgeous Swan Unit kerana sentiasa menyokong akak selama ini dan juga customer tercinta..

happy sgt..kerja akak hanya mencantikan wanita sahaja..

jom kome..cantik sambil menjana pendapatan


produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay

Diamond rings special design by Habib + 
Gold Bar pin special design by Wah Chan 


produk kecantikan mary kay

Cincin Court of Sharing...cantik ring ni.. sayang nya nak pakai

next year boleh buat collection lagi

produk kecantikan mary kay




produk kecantikan mary kay



produk kecantikan mary kay




anda nak tak dapat penganugerahan dan hadiah-hadiah istimewa seperti akak dapat ni...

semua free tau..

jom apa lagi mai pm akak..akak akan share dgn anda bagaimana ada boleh grap hadiah-hadiah daripada mary kay ini..




AYZZA ALYAS 

 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 
019-4582016

 for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK