Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Tuesday, September 27, 2016

Customer Order on 27 Sept 2016

Produk Mary kay

kerja-kerja packaging utk customer


produk mary kay

Postage today to all my loving customer

location :
Klang selangor
Cheras, KL
Alor Setar Kedah
Ipoh Perak
Skudai Johor
Kota Kinabulu Sabah
Kuching Sarawak


AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-458201

6 for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Friday, September 23, 2016

Customer order on 23 September



produk kecantikan mary kay

wow menggunung parcel hari ni....

anyway tqvm to my lovely customer coz selalu order produk Mary Kay dengan akak...muah!! muah!!muahhh!!!

Liyana - Jitra Kedah
Zawiah - Melaka
Deqney - Tanah merah Kelantan
Normala-  UM Kuala Lumpur
Halina - Jitra Kedah 
Zakia - Jitra Kedah
Vivan - Shah Alam Selangor


                               pasni pm akak lagi ya...akak beri good service..ready stok...



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016
 for FEE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Fortenberry Slate area Awards Night , Sept 2016



Shocking pink tonight...with Fortenberry Slate area Awards Night

Gembira, sedih, takut, segan malu semua ada...hehehe maklumlah nama akak beberapa kali dipanggil untuk naik stage terima beberapa awards.. antaranya ...

Queen of Personal Sale..
Queen Of Sharing
Triple court Achiever
dan beberapa lagi...ahaha tak ingat.!!! sebab banyak sgt...

for your information ni adalah tahun kedua akak bergelak QUEEN OF PERSONAL SALES for kategori Sales Director...syukur alhamdulillah ..kali kedua dpt duduk di kerusi pink tu...

ketaq eh nak kena berucap di atas stage...but anyway gembira tak terkata mlm tu...yang best nya dapat banayak hadiah...expecially dari US Dallas, hand bang ...

tqvm my NSD Pam..


Produk mary kay



Produk mary kay
Queen of personal sales 2016

Produk mary kay

Masih simpan lagi gambar ni...masa dinobatkan sebagai 
Queen of Personal Sales 2015

Produk mary kay

Produk mary kay

Produk mary kay




Produk mary kay

Produk mary kay


Produk mary kay

Produk mary kay

Produk mary kay



Produk mary kay


Produk mary kay

Produk mary kay


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, September 20, 2016

Bersihkan wajah dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing brush

Seharian kerja ..kuar rumah mesti bermakeup.. so balik umah wajib cuci muka
bersih-bersih sebelum tido..

Cara akak cuci muka atau bersihkan makeup senang sgt...tak seperti dulu ..cuci guna jari...tp skg akak dah ada berus comel yang dpt membantu bersihkan wajah akak setiap hari... kenalkan Mary kay Skinvigorate Cleansing brush.. berus comel ini memang best..selain dpt menanggalkan makeup, ia juga dapat mengurut wajah secara lembut..ala-ala rawatna spa gitu...

Mary kay Skinvigorate cleansing brush

Mary kay Skinvigorate cleansing brush

Bbulu berus yang lembut dan halus ini dapat membuang sisa kekotoran secara mendalam sehingga ke liang-liang pori kita...malahan ia juga dapat membuang sel-sel kulit mati dipermukaan kulit supaya ia dapat menghasilkan kulit yang lebih lembut, sihat dan berseri..bagi anda yang ada masalah white dan black head jg dapat dibersihkan dengan menggunakan berus comel ini...

Yhat why lah akak suka sangat menggunakan berus comel ini sbb ia banyak memberi kelebihan pada akak....u all nak try tak???
 bagi anda yang ingin kan wajah yang bersih dan sihat wajib memiliki satu berus skinvigorate ini...pm akak untuk tempahan..ready stok yerrrr
Mary kay Skinvigorate cleansing brush

Mary kay Skinvigorate cleansing brush


AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, September 11, 2016

Serum terbaik untuk hilangkan parut jerawat

U all mesti susah hati kan ..kalau ada parut pada wajah...tak kiralah sebiji parut jerawat atau pun banyak...mesti susah hati kan...
so tahu tak mcm mana nak cepat hilang kan parut-parut tu...
akak ada rahsia bagaimana nak hilangkan parut jerawat dengan cepat..

just sapukan Mary kay melacep plus ultimate Serum..
memang terbaik dari ladang..

sapuan dengan consistent selama 2 bulan, siang dan maalam insyaallah parut yang ada  akan hilang.. cuba lah ..mesti anda puas hati..
akak share ni berdasarkan pengalaman akak sebelum ni memang banyak parut jerawat di dahi...dengan sapuan melacep serum selama 2 bulan dah hilang pun parut- parut tu..Alhamdulillah..


if u all nak tahu detail mengenai Mary kay Melacep plus ultimate serum ni pm lah akak...
akak share cara mcm mana nak pakai..dan detail pasal serum ini.

Serum untuk hilang kan parut

Serum untuk hilang kan parut

Serum untuk hilang kan parut



AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :

019-4582016
 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, September 10, 2016

Jemputan Ke Bengkel Kecantikan bersama Mary Kay

Istimewa di bulan September...

Bongkar rahsia kecantikan bersama kami...

Langkah-langkah penjagaan asas ke arah kulit wajah yang sihat, bersih, menawan...juga anda berpeluang mempelajari teknik makeup asas.

Tarikh :
23 September 2016

Masa : 
10.00- 2.00 ptg

Tempat :
 Kulim Inn, Kulim, Kedah


Jika bawa dua orang teman hadiah istimewa menanti anda.

* semua peralatan di sediakan...


Bengkel kecantikan bersama Mary kay

sSebarang pertanyaan dan tempahan seating anda, boleh hubungi akak
untuk keterangan lanjut
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Customer order, 5 September 2016

Stok baru sampai...fresh lagi..ramai sgt customer oder bulan ni sampai perlu 2-3 kali restock ....
so u all yang nak oder dengan akak semua ready stok tau... tak perlu tunggu-tunggu 4-5 hari, berminggu-minggu..
payment hari ni..hari ni jugak akak pos kan..so esk atau lusa dah boleh sampai...



Produk Kecantikan mary kay

Produk Kecantikan mary kay




Produk Kecantikan mary kay

sebelum hantar ke pos laju...ambik gambar dulu heheheh bukti pengeposan telah dibuat

utk diposke  :

Sungai petani Kedah
Kodiang Kedah
Nibong Tebal Pulau Pinang
Puchong Selangor
Alor Setar Kedah
 Kemaman Terengganu
Kuala Lumpur


AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, September 7, 2016

Atasi masalah bibir gelap, kusam dan sentitif dengan Satin lip Mary Kay

Ada tak di antara kita yang mengalami masalah bibir seperti 

bibir gelap,
bibir mengelupas, 
bibir hitam,
tona bibir tak sekata, 
bibir sensitif...

haaa Mary Kay ada pengubatnya... dapatkan satin lip Mary kay...di mana ia terdiri daripada lip balm dan lip mask...

Lip balm dan lip mask Mary kay


Lip balm dan lip mask Mary kay

Lip balm dan lip mask Mary kay

Lip mask dan lip balm Mary kay



Ramai tau customer akak yang dah jatuh hati dengan satin lip Mary kay ni..kerna ia mampu memberishkan bibir lebih cerah daripada biasa walaupun pertama kali mencubanya...

selain penjagaan kulit wajah, bibir juga perlu diberi perhatian yek!

Apa fungsinya lip mask :

  • Masker bibir..perlu diskrub pada bibir seminggu 2-3 kali jer...sapu mask pd bibir dlm 5 minit dan skrub dengan penuh kasih sayang
  • untuk buang sel-sel kulit mati ( yang kuping2 putih tu) 
  • lembutkan bibir yang keras
  • memudarkan wana bibir yang gelap, tona tidak sekata..especially suami yang smoking tu boleh lah pakai lip mask ni...nnti dpt bibir pinkish gitu..  


Apa fungsinya lip balm :

  • melembapkan bibir
  • tekstur yang ringan
  • menjadikan sapuan lipstik lebih mudah
  • mengandungi bahan yang sihat seperti alovera & vitamin E 

so sape-sape nak bibir cantik pm akak cepat..



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, September 4, 2016

Set Anti Penuaan yang luat biasa


Kita semua akan mengalami proses penuaan..oh tidakkkk!!!
 
tp ia tak bermakna kita hanya tengok dan hayati je proses penuaan tu kan...kalau tak masakan cek ta, pun boleh Nampak awek muda je skg ni...
 
Sebab tu kini Mary kay ada Set Kecantikan khusus untuk anti penuaan iaitu Timewise Miracle  set yang merupakan produk anti penuaan yang amat luar biasa.
 
Produk ini bertindak melawan proses penuaan untuk merawat kulit agar kelihatan bersih, sihat, cantik dan awek muda...so memang sesuai sangat produk ini untuk wanita pertengahan usia yang ingin melawan tanda penuaan dan wanita muda yang ingin melambatkan proses penuaannya.
 
 
Kenapa di panggil Miracle Set ???
 
 sebab set ini mengandungi formula anti penuaan yang dapat :
 
  • Mengurangkan garis-garis halus dan kekedutan pada kulit wajah
  • Meningkatkan keanjalan kulit
  • Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
  • Menjadikan tona kulit lebih sekata, halus dan secara automatiknya menjadikan kita awek muda, muda 10 tahun dari usia sebenar..
 
Mary kay Timewise Miracle Set
 
Set Anti penuaan mary kay
 
 
 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
 019-4582016
 
 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Produk kecantikan Terbaik dari Mary kay

Assalammualaikum...dan salam sejahtera..
hari ni akak nak kongsi dengan anda beberapa feedback dari customer akak yang sangat-sangat berpuas hati dengan hasil rawatan menggunakan produk kecantikan mary kay.
Syukur Alhamdulillah gembira sangat dapat membantu customer dapatkan kulit yang sihat, bersih dan cantik semula dengan penggunaan produk yang selamat dengan cara yang betul..
untuk dapatkan kulit yang sihat, bersih dan cantik kita perlukan kesabaran yang tinggi dan penggunaan produk dengan consistent ..insyaallah kita akan berpuas hati dengan hasil nya
So sekiranya anda mengalami masalah seperti kulit berjerawat, berjeragat, tona tidak sekata, kusam, gelap boleh whatsapp akak..Insyaallah akak akan membantu menyelesaikan masalah anda..

Skincare Jerawat Mary kay
Penggunaan set botanical formula 3


set skincare untuk masalah jerawat
Skincare Jerawat Mary kay

Masalah jeragat dan parut jerawat dapatkan melacep ultimate serum

AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :

019-4582016

for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, September 1, 2016

Botanical basic skincare

Selamat malam semua....

U all tahu tak basic skin care ni sangat penting dalam penjagaan kulit wajah seharian...dengan penggunaan yang consistent baru lah kulit wajah kita akan sihat, bersih dan terlindung daripada kemunculan jerawat dan jeragat...

diantara Basic skin care seharian yang biasa kita guna :

1) Cleasner  (pencuci wajah)
bertindak untuk membersihkan wajah dari segala kekotoran


2) Mask...atau topeng muka
bertindak untuk membuang sel-sel kulit mati dang menganjalkan kulit wajah

3) Freshen ...penyegar
bertindak untuk menutupi pori-pori yang terbuka dan membuang sisa-sisa kekotoran yang berlebihan pada wajah

4) Hydrate...Pelembap
memberi kelembapan yang berpanjangan pada wajah agar wajah sentiasa sihat, bersih dan bermaya..

5) Liquid Foundation ( bedak asa)
bertindakan sebagai pelindung kulit wajah
:
Ciri-ciri yang dimiliki basic skincare..

- non comodegenic
- suitable for sensitive skin
-none fragrance
- no sinthetic dyes
- clinical test


untuk dapatkan wajah yang sihat , bersih, bebas daripada masalahkulit wajah anda harus memiliki satu set basic skincare


Skincare Jerawat Mary kay

AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Produk perlindungan wajah by Mary Kay

Adakah anda mengalami masalah kulit wajah seperti berjerawat, berjeragat, tona tidak sekata, kusam dan gelap...jangan risau...dapatkan produk pelindungan kulit wajah daripada Mary Kay...di mana produk-produk ini dapat menutup cela-cela pada wajah agar anda kekal berseri dengan penampilan kulit yang cantik dan sihat..

di sini terdapat beberapa produk yang boleh saya suggestkan utk di pakai setiap hari ...

@ Foundation Primer 15...
bertindak sebagai makeup based, dan dapat mengekalkan makeup anda sehingga 8 jam

@ Liquid Foundation ...


@ mineral powder..
bedak debu...

@ concealer

@ cc cream spf15

semua produk di atas memiliki tekstur yang sangat ringan, lembut, natural dan apabila di sapu ia tidak akan menutupi pori-pori pada wajah.

Beberapa testimoni / feedback yang diterima daripada customer yang amat berpuas hati dengan hasil nya. anda nak cuba..boleh pm akak\

Testimoni CC Cream Mary Kay

Testimoni liquid Foundation Mary Kay

Testimoni liquid Foundation Mary Kay

Testimoni liquid Foundation Mary Kay


AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp : 
019-4582016

 for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, September 27, 2016

Customer Order on 27 Sept 2016

Produk Mary kay

kerja-kerja packaging utk customer


produk mary kay

Postage today to all my loving customer

location :
Klang selangor
Cheras, KL
Alor Setar Kedah
Ipoh Perak
Skudai Johor
Kota Kinabulu Sabah
Kuching Sarawak


AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-458201

6 for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Friday, September 23, 2016

Customer order on 23 September



produk kecantikan mary kay

wow menggunung parcel hari ni....

anyway tqvm to my lovely customer coz selalu order produk Mary Kay dengan akak...muah!! muah!!muahhh!!!

Liyana - Jitra Kedah
Zawiah - Melaka
Deqney - Tanah merah Kelantan
Normala-  UM Kuala Lumpur
Halina - Jitra Kedah 
Zakia - Jitra Kedah
Vivan - Shah Alam Selangor


                               pasni pm akak lagi ya...akak beri good service..ready stok...



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016
 for FEE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Fortenberry Slate area Awards Night , Sept 2016



Shocking pink tonight...with Fortenberry Slate area Awards Night

Gembira, sedih, takut, segan malu semua ada...hehehe maklumlah nama akak beberapa kali dipanggil untuk naik stage terima beberapa awards.. antaranya ...

Queen of Personal Sale..
Queen Of Sharing
Triple court Achiever
dan beberapa lagi...ahaha tak ingat.!!! sebab banyak sgt...

for your information ni adalah tahun kedua akak bergelak QUEEN OF PERSONAL SALES for kategori Sales Director...syukur alhamdulillah ..kali kedua dpt duduk di kerusi pink tu...

ketaq eh nak kena berucap di atas stage...but anyway gembira tak terkata mlm tu...yang best nya dapat banayak hadiah...expecially dari US Dallas, hand bang ...

tqvm my NSD Pam..


Produk mary kay



Produk mary kay
Queen of personal sales 2016

Produk mary kay

Masih simpan lagi gambar ni...masa dinobatkan sebagai 
Queen of Personal Sales 2015

Produk mary kay

Produk mary kay

Produk mary kay




Produk mary kay

Produk mary kay


Produk mary kay

Produk mary kay

Produk mary kay



Produk mary kay


Produk mary kay

Produk mary kay


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, September 20, 2016

Bersihkan wajah dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing brush

Seharian kerja ..kuar rumah mesti bermakeup.. so balik umah wajib cuci muka
bersih-bersih sebelum tido..

Cara akak cuci muka atau bersihkan makeup senang sgt...tak seperti dulu ..cuci guna jari...tp skg akak dah ada berus comel yang dpt membantu bersihkan wajah akak setiap hari... kenalkan Mary kay Skinvigorate Cleansing brush.. berus comel ini memang best..selain dpt menanggalkan makeup, ia juga dapat mengurut wajah secara lembut..ala-ala rawatna spa gitu...

Mary kay Skinvigorate cleansing brush

Mary kay Skinvigorate cleansing brush

Bbulu berus yang lembut dan halus ini dapat membuang sisa kekotoran secara mendalam sehingga ke liang-liang pori kita...malahan ia juga dapat membuang sel-sel kulit mati dipermukaan kulit supaya ia dapat menghasilkan kulit yang lebih lembut, sihat dan berseri..bagi anda yang ada masalah white dan black head jg dapat dibersihkan dengan menggunakan berus comel ini...

Yhat why lah akak suka sangat menggunakan berus comel ini sbb ia banyak memberi kelebihan pada akak....u all nak try tak???
 bagi anda yang ingin kan wajah yang bersih dan sihat wajib memiliki satu berus skinvigorate ini...pm akak untuk tempahan..ready stok yerrrr
Mary kay Skinvigorate cleansing brush

Mary kay Skinvigorate cleansing brush


AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, September 11, 2016

Serum terbaik untuk hilangkan parut jerawat

U all mesti susah hati kan ..kalau ada parut pada wajah...tak kiralah sebiji parut jerawat atau pun banyak...mesti susah hati kan...
so tahu tak mcm mana nak cepat hilang kan parut-parut tu...
akak ada rahsia bagaimana nak hilangkan parut jerawat dengan cepat..

just sapukan Mary kay melacep plus ultimate Serum..
memang terbaik dari ladang..

sapuan dengan consistent selama 2 bulan, siang dan maalam insyaallah parut yang ada  akan hilang.. cuba lah ..mesti anda puas hati..
akak share ni berdasarkan pengalaman akak sebelum ni memang banyak parut jerawat di dahi...dengan sapuan melacep serum selama 2 bulan dah hilang pun parut- parut tu..Alhamdulillah..


if u all nak tahu detail mengenai Mary kay Melacep plus ultimate serum ni pm lah akak...
akak share cara mcm mana nak pakai..dan detail pasal serum ini.

Serum untuk hilang kan parut

Serum untuk hilang kan parut

Serum untuk hilang kan parut



AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :

019-4582016
 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, September 10, 2016

Jemputan Ke Bengkel Kecantikan bersama Mary Kay

Istimewa di bulan September...

Bongkar rahsia kecantikan bersama kami...

Langkah-langkah penjagaan asas ke arah kulit wajah yang sihat, bersih, menawan...juga anda berpeluang mempelajari teknik makeup asas.

Tarikh :
23 September 2016

Masa : 
10.00- 2.00 ptg

Tempat :
 Kulim Inn, Kulim, Kedah


Jika bawa dua orang teman hadiah istimewa menanti anda.

* semua peralatan di sediakan...


Bengkel kecantikan bersama Mary kay

sSebarang pertanyaan dan tempahan seating anda, boleh hubungi akak
untuk keterangan lanjut
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Customer order, 5 September 2016

Stok baru sampai...fresh lagi..ramai sgt customer oder bulan ni sampai perlu 2-3 kali restock ....
so u all yang nak oder dengan akak semua ready stok tau... tak perlu tunggu-tunggu 4-5 hari, berminggu-minggu..
payment hari ni..hari ni jugak akak pos kan..so esk atau lusa dah boleh sampai...



Produk Kecantikan mary kay

Produk Kecantikan mary kay




Produk Kecantikan mary kay

sebelum hantar ke pos laju...ambik gambar dulu heheheh bukti pengeposan telah dibuat

utk diposke  :

Sungai petani Kedah
Kodiang Kedah
Nibong Tebal Pulau Pinang
Puchong Selangor
Alor Setar Kedah
 Kemaman Terengganu
Kuala Lumpur


AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, September 7, 2016

Atasi masalah bibir gelap, kusam dan sentitif dengan Satin lip Mary Kay

Ada tak di antara kita yang mengalami masalah bibir seperti 

bibir gelap,
bibir mengelupas, 
bibir hitam,
tona bibir tak sekata, 
bibir sensitif...

haaa Mary Kay ada pengubatnya... dapatkan satin lip Mary kay...di mana ia terdiri daripada lip balm dan lip mask...

Lip balm dan lip mask Mary kay


Lip balm dan lip mask Mary kay

Lip balm dan lip mask Mary kay

Lip mask dan lip balm Mary kay



Ramai tau customer akak yang dah jatuh hati dengan satin lip Mary kay ni..kerna ia mampu memberishkan bibir lebih cerah daripada biasa walaupun pertama kali mencubanya...

selain penjagaan kulit wajah, bibir juga perlu diberi perhatian yek!

Apa fungsinya lip mask :

  • Masker bibir..perlu diskrub pada bibir seminggu 2-3 kali jer...sapu mask pd bibir dlm 5 minit dan skrub dengan penuh kasih sayang
  • untuk buang sel-sel kulit mati ( yang kuping2 putih tu) 
  • lembutkan bibir yang keras
  • memudarkan wana bibir yang gelap, tona tidak sekata..especially suami yang smoking tu boleh lah pakai lip mask ni...nnti dpt bibir pinkish gitu..  


Apa fungsinya lip balm :

  • melembapkan bibir
  • tekstur yang ringan
  • menjadikan sapuan lipstik lebih mudah
  • mengandungi bahan yang sihat seperti alovera & vitamin E 

so sape-sape nak bibir cantik pm akak cepat..



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, September 4, 2016

Set Anti Penuaan yang luat biasa


Kita semua akan mengalami proses penuaan..oh tidakkkk!!!
 
tp ia tak bermakna kita hanya tengok dan hayati je proses penuaan tu kan...kalau tak masakan cek ta, pun boleh Nampak awek muda je skg ni...
 
Sebab tu kini Mary kay ada Set Kecantikan khusus untuk anti penuaan iaitu Timewise Miracle  set yang merupakan produk anti penuaan yang amat luar biasa.
 
Produk ini bertindak melawan proses penuaan untuk merawat kulit agar kelihatan bersih, sihat, cantik dan awek muda...so memang sesuai sangat produk ini untuk wanita pertengahan usia yang ingin melawan tanda penuaan dan wanita muda yang ingin melambatkan proses penuaannya.
 
 
Kenapa di panggil Miracle Set ???
 
 sebab set ini mengandungi formula anti penuaan yang dapat :
 
  • Mengurangkan garis-garis halus dan kekedutan pada kulit wajah
  • Meningkatkan keanjalan kulit
  • Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
  • Menjadikan tona kulit lebih sekata, halus dan secara automatiknya menjadikan kita awek muda, muda 10 tahun dari usia sebenar..
 
Mary kay Timewise Miracle Set
 
Set Anti penuaan mary kay
 
 
 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
 019-4582016
 
 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Produk kecantikan Terbaik dari Mary kay

Assalammualaikum...dan salam sejahtera..
hari ni akak nak kongsi dengan anda beberapa feedback dari customer akak yang sangat-sangat berpuas hati dengan hasil rawatan menggunakan produk kecantikan mary kay.
Syukur Alhamdulillah gembira sangat dapat membantu customer dapatkan kulit yang sihat, bersih dan cantik semula dengan penggunaan produk yang selamat dengan cara yang betul..
untuk dapatkan kulit yang sihat, bersih dan cantik kita perlukan kesabaran yang tinggi dan penggunaan produk dengan consistent ..insyaallah kita akan berpuas hati dengan hasil nya
So sekiranya anda mengalami masalah seperti kulit berjerawat, berjeragat, tona tidak sekata, kusam, gelap boleh whatsapp akak..Insyaallah akak akan membantu menyelesaikan masalah anda..

Skincare Jerawat Mary kay
Penggunaan set botanical formula 3


set skincare untuk masalah jerawat
Skincare Jerawat Mary kay

Masalah jeragat dan parut jerawat dapatkan melacep ultimate serum

AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :

019-4582016

for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, September 1, 2016

Botanical basic skincare

Selamat malam semua....

U all tahu tak basic skin care ni sangat penting dalam penjagaan kulit wajah seharian...dengan penggunaan yang consistent baru lah kulit wajah kita akan sihat, bersih dan terlindung daripada kemunculan jerawat dan jeragat...

diantara Basic skin care seharian yang biasa kita guna :

1) Cleasner  (pencuci wajah)
bertindak untuk membersihkan wajah dari segala kekotoran


2) Mask...atau topeng muka
bertindak untuk membuang sel-sel kulit mati dang menganjalkan kulit wajah

3) Freshen ...penyegar
bertindak untuk menutupi pori-pori yang terbuka dan membuang sisa-sisa kekotoran yang berlebihan pada wajah

4) Hydrate...Pelembap
memberi kelembapan yang berpanjangan pada wajah agar wajah sentiasa sihat, bersih dan bermaya..

5) Liquid Foundation ( bedak asa)
bertindakan sebagai pelindung kulit wajah
:
Ciri-ciri yang dimiliki basic skincare..

- non comodegenic
- suitable for sensitive skin
-none fragrance
- no sinthetic dyes
- clinical test


untuk dapatkan wajah yang sihat , bersih, bebas daripada masalahkulit wajah anda harus memiliki satu set basic skincare


Skincare Jerawat Mary kay

AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Produk perlindungan wajah by Mary Kay

Adakah anda mengalami masalah kulit wajah seperti berjerawat, berjeragat, tona tidak sekata, kusam dan gelap...jangan risau...dapatkan produk pelindungan kulit wajah daripada Mary Kay...di mana produk-produk ini dapat menutup cela-cela pada wajah agar anda kekal berseri dengan penampilan kulit yang cantik dan sihat..

di sini terdapat beberapa produk yang boleh saya suggestkan utk di pakai setiap hari ...

@ Foundation Primer 15...
bertindak sebagai makeup based, dan dapat mengekalkan makeup anda sehingga 8 jam

@ Liquid Foundation ...


@ mineral powder..
bedak debu...

@ concealer

@ cc cream spf15

semua produk di atas memiliki tekstur yang sangat ringan, lembut, natural dan apabila di sapu ia tidak akan menutupi pori-pori pada wajah.

Beberapa testimoni / feedback yang diterima daripada customer yang amat berpuas hati dengan hasil nya. anda nak cuba..boleh pm akak\

Testimoni CC Cream Mary Kay

Testimoni liquid Foundation Mary Kay

Testimoni liquid Foundation Mary Kay

Testimoni liquid Foundation Mary Kay


AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp : 
019-4582016

 for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK