Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Wednesday, August 24, 2016

Mineral Cheek Color Duo

Produk mary kay diperbuat daripada bahan-bahan mineral dan semula jadi...membuatkan ia sesuai digunakan utk semua jenis kulit. Anda boleh memakai Mineral Cheek Color Duo ini untuk kelihatan natural atau pun untuk tampak lebih berani kerana warna yang ditawarkan amat sesuai untuk semua tona kulit..

mary kay bluser

Ciri-ciri yang dimiliki oleh Mineral Cheek Color Duo ini...

  • warna yang bertenaga dan amat sesuai digunakan utk semua warna kulit, 
  • pemakaiannya akan membuatan wajah anda kelihatan glowing dan shining, 
  • setiap palet mengandungi matte brush dan pearlized highlighting shade
  • boleh digayakan secara tipis atau terang untuk tampak lebih berani
  • warna nya tahan sepanjang hari

anda berminat utk mencubanya...?? pm akak utk keterangan lanjut


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysi 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, August 18, 2016

Bersihkan makeup mata anda dengan Oil free Makeup Remover Mary Kay



Mary Kay Oil  Free Makeup remover

Setiap kali nak berwuduk akak akan bersihkan makeup mata  dan bibir dengan oil free Makeup remover Mary kay ini...senang sgt nak bersihkan makeup just letak pada kapas muka dan wash off makeup mata dan bibir...that all...

actually pakai cleanser pun dah ok, tp akak suka sgt pakai eye liner dan eye shadow so memang tak sesuai lah pakai cleanser utk bersih kan makeup tu...kalau tersalah tonyoh nanti terasa pedih pulak..lapi pun bahagian mata kita ni kawasan yang sensitif, lapisan kulit agak nipis, kawasan paling sikit lemak dan kologen pun paling sikit so kalau sental terlalu kuat memang tak sesuai lah..nanti mulalah kekedutan, eye back akan kelihatan di bahagian mata tu..

Bagi anda yang suka makeup-makeup pakai eye shadow , eye liner dan lipstik wajib pakai oil free makeup remover ini..try lah mesti puas hati...sekali sental dah hilang makeup tu..

for more detail pm akak yerrr

Oil Free Makeup Remover Mary kay

Oil Free Makeup Remover Mary kay



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016 

for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Skinvigorate Cleansing brush dpt membersihkwan wajah dari segala kekotoran

Sebelum tido...rutin mcm biasa akak cuci wajah dari segala kekotoran, makeup di siang hari..

so akak akan mencuci wajah dengan menggunakan skinvigorate cleansing brush ni...baru lah skin betul-betul bersih dari segala kekotoran , pori-pori tak tersumbat dan wajah terasa segar gitu...

Dengan adanya skinvigrate ini, anda tak perlu risau lagi black dan whitehead tau, confirm skin akan bersih, licin, dan flawless je ibarat hari-hari p buat rawatan spa hehehe

jom anyone nak place order , atau nk try berus ajaib ni..pm akak skg...
akak dah cuba..memang best...

tak rugi grap satu...

Mary kay Skinvigorate Cleansing Brush



Skinvigorate Cleansing brush dpt membersihkwan wajah dari segala kekotoran


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Set awek muda...Mary kay Timewise Miracle Set

Assalammualaikum dan salam Sejahtera semuaaaaa

akak tahu skg ni mesti ramai yang mempunyai masalah kulit wajah betul kan?? terutama yang berusia 25 thn ke atas.. Antaranya termasuklah  masalah :


  • Jerawat sehingga lewat usia
  • kulit wajah kering di dalam tetapi berminyak berkilat dipermukaan kulit wajah
  • kulit nampak layu dan kusam
  • hilang keanjalan kulit wajah
  • parut dan bekas jerawat yang menghodohkan wajah
  • pori-pori kasar dan besar
  • garis-garis halus semakin ketara dan banyak
so sekiranya anda mengalami masalah sepeti di atas...akak boleh suggestkan anda pakai set skincare Timewise ..set yang dijamin berkesan, selamat, dan di uji secara klinikal jg tau...ohsemmmm!!!
Set anti penuaan Mary kay



utk  sebarang pertanyaan blh pm akak ya..



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Customer order on 12 August 2016


heheeh baru nak update parcel y 12 Ogos...almaklumlah kesibukan yang amat ...dok dang nak update my blok...anyway tqvm to my lovely customer coz memilih akak sebagai consultant anda..insyaallah akak akn memberi serviceyang terbaik juga untuk anda..



jom hantar parcel ke :

Alor Setar, Kedah
Kangar Perlis
Melaka
Skudai, Johor
Kuantan Pahang
Cheras Kuala Lumpur
Klang Selangor

so sesiapa yang masih mencari-cari produk kecantikan yang selamat , harga berpatutan boleh pm akak, ...akak boleh suggestkan produk yang sesuai dgn masalah kulit wajah anda...

AYZZA ALYAS 
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
SMS/Whatsapp : 

019-4582016 for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, August 14, 2016

Mary kay Deo Body Spritzer meberi kesegaran yang berpanjangan

Siapa lagi yang masih menggunakan Deodorant??
 
Tahukah anda deodorang yang terdapat di luar sana kebanyakan mengandungi bahan kimia yang boleh menyebabkan kanser??
 
Sooo Sentiasalah berwaspada membeli dan menggunakan deodorant seperti itu...lagi-lagi kalau jenis yang meresap ke dalam badan kita..bahan-bahan kimia yang terkumpul di bawah lapisan kulit akan menghasilkan ketulan dan boleh membahayakan kesihatan.
 
Deo Body spritzer ini di jamin bebas dari bahan kimia dabn telah diuji oleh pakar-pakar kesihatan, gabungan ekstrak lotus biru dan markisa memberi aroma kesegaran kepada si pemakai, ia juga mampu memerangkap bauan yang tidak enak akibat peluh dan memecahkan kepada pengeluaran aroma yang menyenangkan. Ia juga mempunyai antioksida yang mampu menghalang radikal bebas menembusi kulit.
 
 
Mary kay Deo Body spritzer
 
Nak dapatkan lebih informasi mengenai deodorant ini boleh pm akak ..






AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
 
 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, August 13, 2016

Melacep Pluss Ultimate Serum

Assaslammualaikum

Hari ni nak share mengenai kehebatan satu produk keluaran Mary kay..

Bermula pada 16 March  2015 Mary kay telah melancarkan satu produk inovatif iaitu Melacep Pluss Ultimate Serum.. 

di mana serum yang hebat ini dapat membantu mencerah, mensekatakan tona kulit wajah, memperbaiki tekstur kulit serta memudarkan bintik-bintik hitam ( jeragat) dan parut jerawat di wajah.

Tiada had umur ditetapkan kepada anda yang ingin memiliki serum ini, malah formulanya yang begitu cepat meresap sesuai digunakan oleh sermua kategori kulit..

Kepada anda yang ingin memiliki serum terbaru keluaran Mary kay ini boleh PM saya ASAP..

Skincare untuk masalah jeragat dan jerawat

Skincare untuk masalah jeragat dan jerawat



Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 

019-4582016 

(SMS/Whatsapp/WeChat) 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Thursday, August 11, 2016

Customer order on 8 August 2016

produk kecantikan mary kay

Totally 12 parcel ...

my customer location :

Seri Kembangan SElangor
UITm Shah Alam, Selangor
Bayan Lepas Pulau Pinang
Permatang Pauh Pulau Pinang
Machang Kelantan
Taiping Perak
Seremban Negeri Sembilan
Alor Setar Kedah
JOhor Bahru, Johor
Kuala Terengganu, TErengganu
Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan




AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Testimony Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick

Gel semi-matte lipstik Mary kay baru je launch  1 ogos dah dpt banyak feedback positive daripada my customer..

wah memang best kan pakai lipstik gel semi matte ni...ringan..long lasting..bibir tak kering bagaiiii...kepada anda yang nak lipstik kekal lama di bibir even lepas mkn atau minum gel semi matte terbaik pilihan anda...

so sape2 yang nak try..pm akak ...ready stok tau..belian 2 lipstik dpt free special gift daripada akak


Mary kay Gel Semi Matte lipsticks




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016
 for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Let join us...as Beauty Consultant Mary Kay

Mary kay Beauty Consultant

Mary Kay Beauty Consultant ...adalah satu kerjaya yang sangan mudah, profit yang sangat..sangant..sangat...banyak!!!...dan masa yang sangat fleksible..

Jika anda suka kan...:

  • INCOME
  • KECANTIKAN
  • PERCUTIAN PERCUMA
  • HADIAH


MARY KAY...can give u all thissss

Boleh buat part time ...full time..yang paling penting..sangat enjoy, tiada stress dalam Mary Kay family ni tauuu!!

So Saya sedang mencari 10 pontensial personal yang berminat dlm biz to join Mary kay di bawah unit saya...if you are interested whatsapp saya sekarang ya... 

don't worry tak ada pengalaman pun boleh join..sebab ada 100% guidance daripada akak..for More 


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FEE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Mary kay Gel Semi Matte Lipstick

wow cantiknya color lipstik terbaru Mary Kay ni...baru launch jer 1 Ogos...color-colornya memang awesome...ruginya kalau u all tak grap awal-awal sbb bulan ni ada special promotion tau...kalau lambat nnti out of stock...jangan nangis pulak ye..

kalau tak nak terlepas cepat whatspp akak..sempat lagi nak join order untuk hari ni..

Kelebihan Mary Kay Gel Semi Matte Lipstik terbaru Mary kay...Di formulasikan khas untuk ...
  • tidak mengeringkan bibir anda
  • bibir tak hitam dan kusam 
  • tahan lebih lama
  • siap ada sunflower oil dan jojoba esters lagi untuk memberi kelembapan pada bibir anda..
  • terasa ringan pabila dipakai


yang bestnya..bulan ni ada promotion tau..belian 2 semi matte lipstik ini dpt special hadiah drpd akak...so apa tunggu lagi whatspp lah akak skg..




Mary kay Gel Semi Matte Lipstick

Mary kay Gel Semi Matte Lipstick

Mary kay Gel Semi Matte Lipstick

Mary kay Gel Semi Matte Lipstick

Mary kay Gel Semi Matte Lipstick

Mary kay Gel Semi Matte Lipstick




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

019-4582016

 for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Friday, August 5, 2016

Krim Pelindung wajah SPF35

Tahukan anda....proses penuaan berlaku seawal usia 25 tahun...

Banyak faktor yang boleh menyebabkan kulit nampak lebih tua dari usia sebenar...Di antaranya ialah kulit sentiasa terdedah kepada sinaran cahaya matahari directly tanpa ada protection..

sebab itu...Mary kay telah menghasilkan Timewise Day Solution yang mengandungi pelindung SPF35 yang dapat melindungi kulit dari sinaran UVA (aging) dan UVB (Burn),  mampu memulihkan komponen sel-sel yang terdedah kepada cahaya matahari dan membantu mengurangkan kemunculan garisan/kekedutan halus pada wajah...sekiranya anda ingin kelihatan muda sebelum usia...so perlulah rajin pakai Timewise Day Solution ini...Insyaallah

JOm dapatkan kulit wajah yang bersih, sihat dan muda..Whatsapp akak for more detail ya..
Mary kay Timewise Day solution


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016 

for FEE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, August 2, 2016

Skinvigorate Mary kay memang terbaik

Mary kay skinvigorate cleansing berush

Masih ada di antara kita..membersihkan wajah menggunakan tangan..so kita pun ingat cuci muka dgn tangan dah cukup bersih dari segala kekotoran..oh rupanya tidak...masih banyak lagi kekotoran tertinggal...

so lepas dah guna skinvigorate cleansing brush Mary kay ni barulah betul-betul bersih rupanya.. mmm kalau yang suka makeup tu habis coklat, merah , ungu, biru, pink semua keluar hehehe. baru puas hati dah nampak kekotoran melekat pd berus..

yang lagi bestnya pori-pori pun makin mengecil tau...bila pori mengecil so kekotoran nak masuk dalam kulit pun lagilah susah..seterusnya jerawat pun tak lah bagai cendawan ...lalang tumbuh selepas hujan hhehehe..

ada lagi..pastu kan yang mana ada white dan black head tu semuanya dapat di bersihkan dengan berus comel ini yehhhh..

jom dapatkan sekarang skinvigorate mary kay ini..harga sepcial utk bulan ini shj..so apa lagi pm akk laju2..coz esok stok terhad..


Mary kay skinvigorate cleansing brush



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 
019-4582016

 for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

customer order on 27 July 2016


produk kecantikan mary kay
 
Ramainya customer repeat order...even lg 3
 hari lgi nak masuk bulan Ogos...tqvm my darling..coz selalu shopping online produk mary kay dgn akak..muahhhh
 
location :
Alor Setar Kedah
kemaman Terengganu
Limbang Sarawak
Kulim Kedah
Kuala Lumpur
Tambunan Sabah
Kuala Terengganu
 Kepala Batas Pulau Pinang
Kuala lumpur
 
 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
 019-4582016
 
 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, August 24, 2016

Mineral Cheek Color Duo

Produk mary kay diperbuat daripada bahan-bahan mineral dan semula jadi...membuatkan ia sesuai digunakan utk semua jenis kulit. Anda boleh memakai Mineral Cheek Color Duo ini untuk kelihatan natural atau pun untuk tampak lebih berani kerana warna yang ditawarkan amat sesuai untuk semua tona kulit..

mary kay bluser

Ciri-ciri yang dimiliki oleh Mineral Cheek Color Duo ini...

  • warna yang bertenaga dan amat sesuai digunakan utk semua warna kulit, 
  • pemakaiannya akan membuatan wajah anda kelihatan glowing dan shining, 
  • setiap palet mengandungi matte brush dan pearlized highlighting shade
  • boleh digayakan secara tipis atau terang untuk tampak lebih berani
  • warna nya tahan sepanjang hari

anda berminat utk mencubanya...?? pm akak utk keterangan lanjut


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysi 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, August 18, 2016

Bersihkan makeup mata anda dengan Oil free Makeup Remover Mary Kay



Mary Kay Oil  Free Makeup remover

Setiap kali nak berwuduk akak akan bersihkan makeup mata  dan bibir dengan oil free Makeup remover Mary kay ini...senang sgt nak bersihkan makeup just letak pada kapas muka dan wash off makeup mata dan bibir...that all...

actually pakai cleanser pun dah ok, tp akak suka sgt pakai eye liner dan eye shadow so memang tak sesuai lah pakai cleanser utk bersih kan makeup tu...kalau tersalah tonyoh nanti terasa pedih pulak..lapi pun bahagian mata kita ni kawasan yang sensitif, lapisan kulit agak nipis, kawasan paling sikit lemak dan kologen pun paling sikit so kalau sental terlalu kuat memang tak sesuai lah..nanti mulalah kekedutan, eye back akan kelihatan di bahagian mata tu..

Bagi anda yang suka makeup-makeup pakai eye shadow , eye liner dan lipstik wajib pakai oil free makeup remover ini..try lah mesti puas hati...sekali sental dah hilang makeup tu..

for more detail pm akak yerrr

Oil Free Makeup Remover Mary kay

Oil Free Makeup Remover Mary kay



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016 

for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Skinvigorate Cleansing brush dpt membersihkwan wajah dari segala kekotoran

Sebelum tido...rutin mcm biasa akak cuci wajah dari segala kekotoran, makeup di siang hari..

so akak akan mencuci wajah dengan menggunakan skinvigorate cleansing brush ni...baru lah skin betul-betul bersih dari segala kekotoran , pori-pori tak tersumbat dan wajah terasa segar gitu...

Dengan adanya skinvigrate ini, anda tak perlu risau lagi black dan whitehead tau, confirm skin akan bersih, licin, dan flawless je ibarat hari-hari p buat rawatan spa hehehe

jom anyone nak place order , atau nk try berus ajaib ni..pm akak skg...
akak dah cuba..memang best...

tak rugi grap satu...

Mary kay Skinvigorate Cleansing Brush



Skinvigorate Cleansing brush dpt membersihkwan wajah dari segala kekotoran


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Set awek muda...Mary kay Timewise Miracle Set

Assalammualaikum dan salam Sejahtera semuaaaaa

akak tahu skg ni mesti ramai yang mempunyai masalah kulit wajah betul kan?? terutama yang berusia 25 thn ke atas.. Antaranya termasuklah  masalah :


  • Jerawat sehingga lewat usia
  • kulit wajah kering di dalam tetapi berminyak berkilat dipermukaan kulit wajah
  • kulit nampak layu dan kusam
  • hilang keanjalan kulit wajah
  • parut dan bekas jerawat yang menghodohkan wajah
  • pori-pori kasar dan besar
  • garis-garis halus semakin ketara dan banyak
so sekiranya anda mengalami masalah sepeti di atas...akak boleh suggestkan anda pakai set skincare Timewise ..set yang dijamin berkesan, selamat, dan di uji secara klinikal jg tau...ohsemmmm!!!
Set anti penuaan Mary kay



utk  sebarang pertanyaan blh pm akak ya..



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Customer order on 12 August 2016


heheeh baru nak update parcel y 12 Ogos...almaklumlah kesibukan yang amat ...dok dang nak update my blok...anyway tqvm to my lovely customer coz memilih akak sebagai consultant anda..insyaallah akak akn memberi serviceyang terbaik juga untuk anda..



jom hantar parcel ke :

Alor Setar, Kedah
Kangar Perlis
Melaka
Skudai, Johor
Kuantan Pahang
Cheras Kuala Lumpur
Klang Selangor

so sesiapa yang masih mencari-cari produk kecantikan yang selamat , harga berpatutan boleh pm akak, ...akak boleh suggestkan produk yang sesuai dgn masalah kulit wajah anda...

AYZZA ALYAS 
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
SMS/Whatsapp : 

019-4582016 for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, August 14, 2016

Mary kay Deo Body Spritzer meberi kesegaran yang berpanjangan

Siapa lagi yang masih menggunakan Deodorant??
 
Tahukah anda deodorang yang terdapat di luar sana kebanyakan mengandungi bahan kimia yang boleh menyebabkan kanser??
 
Sooo Sentiasalah berwaspada membeli dan menggunakan deodorant seperti itu...lagi-lagi kalau jenis yang meresap ke dalam badan kita..bahan-bahan kimia yang terkumpul di bawah lapisan kulit akan menghasilkan ketulan dan boleh membahayakan kesihatan.
 
Deo Body spritzer ini di jamin bebas dari bahan kimia dabn telah diuji oleh pakar-pakar kesihatan, gabungan ekstrak lotus biru dan markisa memberi aroma kesegaran kepada si pemakai, ia juga mampu memerangkap bauan yang tidak enak akibat peluh dan memecahkan kepada pengeluaran aroma yang menyenangkan. Ia juga mempunyai antioksida yang mampu menghalang radikal bebas menembusi kulit.
 
 
Mary kay Deo Body spritzer
 
Nak dapatkan lebih informasi mengenai deodorant ini boleh pm akak ..






AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
 
 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, August 13, 2016

Melacep Pluss Ultimate Serum

Assaslammualaikum

Hari ni nak share mengenai kehebatan satu produk keluaran Mary kay..

Bermula pada 16 March  2015 Mary kay telah melancarkan satu produk inovatif iaitu Melacep Pluss Ultimate Serum.. 

di mana serum yang hebat ini dapat membantu mencerah, mensekatakan tona kulit wajah, memperbaiki tekstur kulit serta memudarkan bintik-bintik hitam ( jeragat) dan parut jerawat di wajah.

Tiada had umur ditetapkan kepada anda yang ingin memiliki serum ini, malah formulanya yang begitu cepat meresap sesuai digunakan oleh sermua kategori kulit..

Kepada anda yang ingin memiliki serum terbaru keluaran Mary kay ini boleh PM saya ASAP..

Skincare untuk masalah jeragat dan jerawat

Skincare untuk masalah jeragat dan jerawat



Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 

019-4582016 

(SMS/Whatsapp/WeChat) 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Thursday, August 11, 2016

Customer order on 8 August 2016

produk kecantikan mary kay

Totally 12 parcel ...

my customer location :

Seri Kembangan SElangor
UITm Shah Alam, Selangor
Bayan Lepas Pulau Pinang
Permatang Pauh Pulau Pinang
Machang Kelantan
Taiping Perak
Seremban Negeri Sembilan
Alor Setar Kedah
JOhor Bahru, Johor
Kuala Terengganu, TErengganu
Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan




AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Testimony Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick

Gel semi-matte lipstik Mary kay baru je launch  1 ogos dah dpt banyak feedback positive daripada my customer..

wah memang best kan pakai lipstik gel semi matte ni...ringan..long lasting..bibir tak kering bagaiiii...kepada anda yang nak lipstik kekal lama di bibir even lepas mkn atau minum gel semi matte terbaik pilihan anda...

so sape2 yang nak try..pm akak ...ready stok tau..belian 2 lipstik dpt free special gift daripada akak


Mary kay Gel Semi Matte lipsticks




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016
 for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Let join us...as Beauty Consultant Mary Kay

Mary kay Beauty Consultant

Mary Kay Beauty Consultant ...adalah satu kerjaya yang sangan mudah, profit yang sangat..sangant..sangat...banyak!!!...dan masa yang sangat fleksible..

Jika anda suka kan...:

  • INCOME
  • KECANTIKAN
  • PERCUTIAN PERCUMA
  • HADIAH


MARY KAY...can give u all thissss

Boleh buat part time ...full time..yang paling penting..sangat enjoy, tiada stress dalam Mary Kay family ni tauuu!!

So Saya sedang mencari 10 pontensial personal yang berminat dlm biz to join Mary kay di bawah unit saya...if you are interested whatsapp saya sekarang ya... 

don't worry tak ada pengalaman pun boleh join..sebab ada 100% guidance daripada akak..for More 


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FEE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Mary kay Gel Semi Matte Lipstick

wow cantiknya color lipstik terbaru Mary Kay ni...baru launch jer 1 Ogos...color-colornya memang awesome...ruginya kalau u all tak grap awal-awal sbb bulan ni ada special promotion tau...kalau lambat nnti out of stock...jangan nangis pulak ye..

kalau tak nak terlepas cepat whatspp akak..sempat lagi nak join order untuk hari ni..

Kelebihan Mary Kay Gel Semi Matte Lipstik terbaru Mary kay...Di formulasikan khas untuk ...
  • tidak mengeringkan bibir anda
  • bibir tak hitam dan kusam 
  • tahan lebih lama
  • siap ada sunflower oil dan jojoba esters lagi untuk memberi kelembapan pada bibir anda..
  • terasa ringan pabila dipakai


yang bestnya..bulan ni ada promotion tau..belian 2 semi matte lipstik ini dpt special hadiah drpd akak...so apa tunggu lagi whatspp lah akak skg..




Mary kay Gel Semi Matte Lipstick

Mary kay Gel Semi Matte Lipstick

Mary kay Gel Semi Matte Lipstick

Mary kay Gel Semi Matte Lipstick

Mary kay Gel Semi Matte Lipstick

Mary kay Gel Semi Matte Lipstick




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

019-4582016

 for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Friday, August 5, 2016

Krim Pelindung wajah SPF35

Tahukan anda....proses penuaan berlaku seawal usia 25 tahun...

Banyak faktor yang boleh menyebabkan kulit nampak lebih tua dari usia sebenar...Di antaranya ialah kulit sentiasa terdedah kepada sinaran cahaya matahari directly tanpa ada protection..

sebab itu...Mary kay telah menghasilkan Timewise Day Solution yang mengandungi pelindung SPF35 yang dapat melindungi kulit dari sinaran UVA (aging) dan UVB (Burn),  mampu memulihkan komponen sel-sel yang terdedah kepada cahaya matahari dan membantu mengurangkan kemunculan garisan/kekedutan halus pada wajah...sekiranya anda ingin kelihatan muda sebelum usia...so perlulah rajin pakai Timewise Day Solution ini...Insyaallah

JOm dapatkan kulit wajah yang bersih, sihat dan muda..Whatsapp akak for more detail ya..
Mary kay Timewise Day solution


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016 

for FEE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, August 2, 2016

Skinvigorate Mary kay memang terbaik

Mary kay skinvigorate cleansing berush

Masih ada di antara kita..membersihkan wajah menggunakan tangan..so kita pun ingat cuci muka dgn tangan dah cukup bersih dari segala kekotoran..oh rupanya tidak...masih banyak lagi kekotoran tertinggal...

so lepas dah guna skinvigorate cleansing brush Mary kay ni barulah betul-betul bersih rupanya.. mmm kalau yang suka makeup tu habis coklat, merah , ungu, biru, pink semua keluar hehehe. baru puas hati dah nampak kekotoran melekat pd berus..

yang lagi bestnya pori-pori pun makin mengecil tau...bila pori mengecil so kekotoran nak masuk dalam kulit pun lagilah susah..seterusnya jerawat pun tak lah bagai cendawan ...lalang tumbuh selepas hujan hhehehe..

ada lagi..pastu kan yang mana ada white dan black head tu semuanya dapat di bersihkan dengan berus comel ini yehhhh..

jom dapatkan sekarang skinvigorate mary kay ini..harga sepcial utk bulan ini shj..so apa lagi pm akk laju2..coz esok stok terhad..


Mary kay skinvigorate cleansing brush



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 
019-4582016

 for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

customer order on 27 July 2016


produk kecantikan mary kay
 
Ramainya customer repeat order...even lg 3
 hari lgi nak masuk bulan Ogos...tqvm my darling..coz selalu shopping online produk mary kay dgn akak..muahhhh
 
location :
Alor Setar Kedah
kemaman Terengganu
Limbang Sarawak
Kulim Kedah
Kuala Lumpur
Tambunan Sabah
Kuala Terengganu
 Kepala Batas Pulau Pinang
Kuala lumpur
 
 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
 019-4582016
 
 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK