Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Thursday, June 30, 2016

Microdermabrasion


produk mary kay


mary kay microdermabrasion


Set TimeWise Microdermabrasion menggunakan hablur aluminium oksida yang sama digunakan oleh ahli dermatologi. Ia boleh digunakan pada bila-bila masa samaada pagi, petang atau malam. Penggunaannya adalah 2 atau 3 kali seminggu selepas pemakaian pencuci muka tetapi amat TIDAK sesuai dipakai setiap hari. Set ini amat sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit yang kusam dan mempunyai parut jerawat dan jeragat. Anda akan rasa kulit anda semakin licin setelah menggunakannya.

Kandungan vitamin yang berlebihan dapat merangsang peredaran kulit agar menjadi lebih anjal dan gebu. Set ini merupakan serum mewah yang sangan popular di US.

Hasil penggunaan set ini selepas seminggu :
85% nampak penambahbaikan dari segi tekstur kulit
73% nampak pengurangan dari segi garis halus
71% nampak pori-pori lebih mengecil.


BAGAIMANA IA BERTINDAK :

Langkah 1: 
Refine ialah pengelupas termaju yang segera mencergaskan kulit untuk menampilkan permukaan yang lebih berseri dan tampak sihat. Losen putih berkrim ini mengandungi hablur pengelupasan:
1) Mengisi dan menyuburkan kulit dari bawah melalui penambahan mikroperedaran. Proses ini membawa oksigen ke atas kulit untuk merangsang peredaran bagi menyerlahkan kulit yang tampak sihat dan berseri.
2) Mengecilkan pori dengan cara menanggalkan sel kulit mati yang terbentuk secara semula jadi di dalam dan di sekeliling tepi setiap pori.

Langkah 2:
Replenish segera diserap ke dalam kulit untuk melicin dan melembutkannya.
Serum lavender berwarnawarni yang ringan ini:
1) Memberi khasiat dan menyuburkan kulit dari atas dengan Mary Kay® triple tea
complex yang eksklusif.
2) Membantu proses peremajaan dan melindungi kulit daripada bahan cemar persekitaran.
3) Menenangkan kulit dan membantu mengembalikan keseimbangan.
4) Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit seterusnya.

CARA PENGGUNAAN :

1) Selepas membersih, sapukan sedikit TimeWise® Microdermabrasion Langkah 1: Refine untuk membasahkan muka dengan hujung jari.
2) Bilas bersih dengan air suam, keringkan dengan cara menekan-nekan.
3) Gunakan hujung jari untuk sapukan Langkah 2: Replenish.


Testimoni :

Saya sudah mencubanya dan saya ingin berkongsi kebaikannya microdermbrasion ini.

Antara hasil yang sudah saya perolehi termasuklah;-

1) kulit lebih lembut dan licin selepas memakai Langkah 1 & 2 Microdermabrasion ini.

2) kesan parut jauh lebih kecil dan kurang ketara berbanding zaman belum mengenali rawatan ini.

3) Kontour wajah lebih lembut dan nampak muda remaja!

Wednesday, June 29, 2016

Order masuk ...27JUn 2016

produk mary kay

Ready for pickup oleh abg posmen kita...

oklah hari ni 4 order masuk...anyway thank u to customer-customer tersayang kerna memilih akak sebagai consultant u allssss

ready utk pos ke :

Puchong Selangor
UUM Sintok 
SG Petani Kedah
Melaka

AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp :
 019-4582016

 for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

customer order on 24 Jun 20106

Order 24 Jun...hahah baru nk update...sabo je lah

anyway semua parcel dah selamat sampai ke tgn customer tersayang...pasni jgn lupa tambah order dgn akak lagi ye...

yang pastinya ...ready stok + fast service.

produk kecantikan mary kay

pos ke :
KUala Lumpur
Taiping Perak
Pasir Gudang JOhor
Ipoh Perak
Semporna Sabah
Rembau Negeri SEmbilan


AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 
019-4582016 

for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, June 28, 2016

Mary kay Oil Free makeup remover...

Oh my..biar betul??? Makeup remover Mary kay boleh anjalkan kulit muka??

Iyeee...mesti x percaya kan?? Alang-alang selama ni pakai makeup remover yang fungsi nya cuma singkirkan kotoran makeup pada wajah,..apa kata anda bertukar ke makeup remover Mary Kay pulak..di maana ia bukan boleh cuci makeup tetapi boleh anjalkan kulit wajah anda sekali..tak gituuuuu

Macamman ia boleh anjalkan kulit wajah?? sebab makeup remover Mary kay mengandungi kandungan silikon dan air

Mary kay makeup remover

sape nak try..pm akak skg...
 
 
Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016
 
 (SMS/Whatsapp/WeChat) Email :
 ayzaflower@yahoo.com FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Sunday, June 26, 2016

Customer order on 17 Jun 2016



Baru berkesempatan update...hehehe
 
Bulan ramadhan ni ramainya customer order produk Mary Kay..boleh dikatakan setiap hari order masuk...anyway thank u to all my lovely customer kerna sentiasa mempercayai akak sebagai beauty consultant u allss..
Insyaallah akak akan memberi service yang terbaik utk u all juga...

Produk kecantikan mary kay


utk di pos kan ke :
 
Kemaman, Terengganu
Ipoh, Perak
Johor Bahru, Johor
Segamat, Johor
Seremban, Negeri Sembilan
kuala LUmpur


AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
 019-4582016
for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, June 23, 2016

Testimoni Botanical Mask ...


Salam Ramadah semua...

Muka masih banyak masalah ni...tp raya dah nak dekat makkkkkkk!!!!

  • pori-pori masih besar....
  • White head dan black head masih beleluasa di wajah
  • tona kulit masih tidak sekata
  • jerawat masih banyak dibawah lapisan kulit


oh TIDAKKKK!!!

Mary kay botanical mask



so kenapa nak pening-pening kepala pikirkan masalah tu...Mary kay kan ada penawarnya...

DApatkan Mary kay Botanical Mask ini...di jamin terbaik ...ia dapat menyelesaikan masalah anda sebelum raya...

Jom Try...Pm akak skg juga sebelum masih terlambat...




AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016 

for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, June 20, 2016

Customer order on 14 Jun 2016



Bulan ni dah third batch order stok..ramai sungguh customer order bulan ni...

semua nak cantik2 di hari raya kan..nak skin cantik, bersih , sihat...pakai makeup pun nampak flawless dan glowing...eeee sukanya..



produk mary kay

produk mary kay

utk di pos ke 

Kuala Lumpur
Penaga Penang
Rompin Pahang
Cheras Kuala Lumpur
Yan Kedah
Puchong Selangor


AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay
 Malaysia SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FEE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

JOm sertai kami .."Bengkel Cantik Berseri di Hari Raya"


ASsalammualaikum dan selamat petang...

Sape orang Kulim, PAdang Serai, Bukit Mertajam, Juru dan yang berdekatan dengan nya....

Kami akan mengadakan bengkel " Bengkel Cantik Berseri Dihari Raya" 
pada :

Tarikh : 24 Jun 2016 ( Jumaat )
Bertempat : Kulim Inn, Kedah..

cepat PM akak...

LIMITED SEAT!!!

5 orang terawal booking akan mendapat hadiah daripada akak 



produk mary kay


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay
 Malaysia SMS/Whatsapp : 019-4582016 

for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, June 15, 2016

Testimoni Translucent Loose POwder



Good Morning semua..!!!


Mostly wanita sebelum mencuba sesuatu produk mesti nak tahu  berkesan ke produk mary kay ni.??  skin sensitif boleh pakai ka?? kulit gelap boleh pakai ka, boleh matching ka??? hahah...

so pagi ni akan nak share satu pengalaman dan feedback dr beberapa orang customer akak yang telah menggunakan bedak magic atau nama sebenarnya...

Mary kay Translucent loose Powder..

Testimoni 1
Mary Kay Translucent Loose Powder
customer puashati betul muka dah x berminyak setelah 
menggunakan bedak magic ni

Testimoni 2
Mary Kay Translucent Loose Powder
Wow ...dah 3 kali repeat order , muka pun jd gebu gebas setelah menggunakan 
translucent loose powder ni
best...best..best

Testimoni 3
Mary Kay Translucent Loose Powder
muka x berminyak...
makeup still maintain je even dok ditengah panas...


bagi anda yang mengalami masalah skin berminyak, pakai makeup tak tahan lama, nak kelihatan lebih flawless dan glowing..so bertukar lah Mary Kay translucent loose powder ni...
for sure puas hati nyeee...

nk cuba...so apa tunggu lagi...pm akak sgt..

AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay 
Malaysia SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, June 13, 2016

Customer order on 13 Jun 2016

Rutin harian ku...packing barang customer yang order mlm tadi dan hari ini..
 
hari ni dah boleh pos yeee..insyaallah esk dah boleh sampai...
 
Tqvm u all co sentiasa


Produk kecantikan mary kay
 
Ready utk di pos ke :
 
Kuala Lumpur
Pasir Gudang Johor
Balik Pulau, PUlau Pinang
Johor Bahru, Johor
Bukit Mertajam Pulau Pinang
Cheras Kuala LUmpur
Ipoh Perak
Puchong Selangor
dan satu COD Kulim Kedah
 
 
 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
 
for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Patting Puff Device


produk kecantikan mary kay

Anda tahu tak apa benda ni?? hehehe device terbaru keluaran Mary kay..namanya..patting puff device ianya memang direka khas untuk memudahkan kita menyapu foundation atau cc cream kat muka tau...
Hasilnya sapuan lebih kemas dan makeup pun Nampak lebih cantik,
rata dan gebu gebas gitu...
dah ada device comel ni..so dah tak perlu menyapu foundation guna jari jemari.. tangan pun tak de lah kesan foundation lagi..best kan?? terbaik lah Mary kay..
Apa lagi yang best is...Mary kay nak kasi FREE je device ni tau...bulan ni jer ...so sape nak FREE cepat-cepat pm akak skg..
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
for FEE
: @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Friday, June 10, 2016

Top 4 winner in the "Heart of sharing" Challenge


produk kecantikan mary kay

Syukran....I'm the TOP 4 winner in the " Heart of Sharing" challenge ..

Gembira sgt..yang bestnya dpt FREE Registration Seminar 2016 bulan September nnti.. pastu dpt free gift dr Mary Kay...Oh sukanya dapat hadiah-hadiah mcm ni...

u olls nak tahu tak akak dpt hadiah apa dari Mary Kay???

Tadaaaa Hand bag Merah tuuuu...cantik sgt kan...akk sukeee sgt wana merah...
boleh lah glamour masa raya nnti ;) 

dan akan akan dpt jam tangan Mary kay + produk-produk MK...
2 hadiah tu akak akan dpt semasa seminar nanti...yehhhhh, nnti akak share ya...

so u all suka tak dpt hadiah-hadiah mcm akan ni??? for sure sukakan...so apa lagi PM lah akak, akak akan share dgn u olls  rahsia kejayaan akan di Mary ay ni...best tau..


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, June 7, 2016

Customer order on 6 June 2016

Mary kay


Yeh....Postage hari ini.. smpai penuh satu meja..pg ni dah nk p pos laju...customer mesti dah tak sabar nak pakai produk mary kay ni...

utk di pos ke :

Haslinda - Kuala lumpur
FAzilah - Kuala lumpur 
Siti Nabila - Ipoh Perak
Noriman - Petaling Jaya
Amriani - Lahat Datu Sabah
Rozita - Batu Arang Selangor
Tg Hanida- Alor SEtar Kedah
Dzuriatie - Kabong Sarawak
Sherry - Bayan Lepas Penang
Nadzirah - Johor Bahru, Johor

tqvm uolls kerna memilih produk mary kay dan memilih akak sebagai beauty consultant anda..:) 

AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

019-4582016 

for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, June 4, 2016

Bedak Magic Mary Kay @...Translucent Loose Powder

Assalammualaikum...selamat petang...Happy Holidaysss u allsss

Hari ni akak nak share dengan uolss semua satu produk yang sangat-sangat best dan ramai customer akak puas hati bila guna produk ini..

Tentulah Mary Kay Translucent Loose Powder...atau jg dikenali sebagai 
" Bedak Magic"..tahu tak nape dipanggil bedak magic...coz ia dpt membantu :
  • mengurangkan kekilatan diwajah...
  • membuatkan makeup tahan lebih lama sehingga 8 jam lama nya...
  • makeup kelihatan lebih flawless dan glowing..
  • sangat smooth dan mcm x nampak apply bedak pun ..
  • natural look gitu...
  • jg amat sesuai digunakan untuk semua skin tone...so jgn risau kulit gelap, cerah, semua boleh matching dgn bedak ni..
Translucent loose powder

Translucent loose powder




AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FEE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Friday, June 3, 2016

USA Trip : Disneyland Las Angelas- Mei 2016

Sebelum ke Disneyland LA...selfi-selfie dulu di Walk of Frame








 di pintu masuk US







AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Customer order on 4 JUN 2016


Done packing today...

sebelum pergi bercuti hari ni...settle dulu kerja-kerja pembungkusan dan penghantaran order customer tersayang...

tqvm my dears...u all selalu support biz akak..dan memilih akak sebagai consultant u allsssss.. 

love u allsss

produk mary kay

utk di pos ke :

Simpang empat, Pulau Pinang
Petaling jaya, Selangor
Temoh Perak
RAwang Selangor
Pasir Putih Kelantan
Alor Setar Kedah
Puchong Selangor
Kuching Sarawak
Cherak KL




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, June 2, 2016

Top 5 Personal Sales in Malaysia & Singapore....


Alhamdulillah..masih berada di senarai Top 20 personal sales..
 
wahhh glamour akak tau, Top 5 uuuu..Boleh dikatakan akak selalu tersenarai di Top 20 ni..syukur sgt
 
u all nak tak glamour mcm akak ni...kalau nak PM2 lah akak...dan yang nk cari side income, suka melancong keluar Negara...setiap bulan dapat hadiah...call akak..akak akan share dengan u all rahsia kejayaan akak ni...




 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
 
for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, June 30, 2016

Microdermabrasion


produk mary kay


mary kay microdermabrasion


Set TimeWise Microdermabrasion menggunakan hablur aluminium oksida yang sama digunakan oleh ahli dermatologi. Ia boleh digunakan pada bila-bila masa samaada pagi, petang atau malam. Penggunaannya adalah 2 atau 3 kali seminggu selepas pemakaian pencuci muka tetapi amat TIDAK sesuai dipakai setiap hari. Set ini amat sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit yang kusam dan mempunyai parut jerawat dan jeragat. Anda akan rasa kulit anda semakin licin setelah menggunakannya.

Kandungan vitamin yang berlebihan dapat merangsang peredaran kulit agar menjadi lebih anjal dan gebu. Set ini merupakan serum mewah yang sangan popular di US.

Hasil penggunaan set ini selepas seminggu :
85% nampak penambahbaikan dari segi tekstur kulit
73% nampak pengurangan dari segi garis halus
71% nampak pori-pori lebih mengecil.


BAGAIMANA IA BERTINDAK :

Langkah 1: 
Refine ialah pengelupas termaju yang segera mencergaskan kulit untuk menampilkan permukaan yang lebih berseri dan tampak sihat. Losen putih berkrim ini mengandungi hablur pengelupasan:
1) Mengisi dan menyuburkan kulit dari bawah melalui penambahan mikroperedaran. Proses ini membawa oksigen ke atas kulit untuk merangsang peredaran bagi menyerlahkan kulit yang tampak sihat dan berseri.
2) Mengecilkan pori dengan cara menanggalkan sel kulit mati yang terbentuk secara semula jadi di dalam dan di sekeliling tepi setiap pori.

Langkah 2:
Replenish segera diserap ke dalam kulit untuk melicin dan melembutkannya.
Serum lavender berwarnawarni yang ringan ini:
1) Memberi khasiat dan menyuburkan kulit dari atas dengan Mary Kay® triple tea
complex yang eksklusif.
2) Membantu proses peremajaan dan melindungi kulit daripada bahan cemar persekitaran.
3) Menenangkan kulit dan membantu mengembalikan keseimbangan.
4) Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit seterusnya.

CARA PENGGUNAAN :

1) Selepas membersih, sapukan sedikit TimeWise® Microdermabrasion Langkah 1: Refine untuk membasahkan muka dengan hujung jari.
2) Bilas bersih dengan air suam, keringkan dengan cara menekan-nekan.
3) Gunakan hujung jari untuk sapukan Langkah 2: Replenish.


Testimoni :

Saya sudah mencubanya dan saya ingin berkongsi kebaikannya microdermbrasion ini.

Antara hasil yang sudah saya perolehi termasuklah;-

1) kulit lebih lembut dan licin selepas memakai Langkah 1 & 2 Microdermabrasion ini.

2) kesan parut jauh lebih kecil dan kurang ketara berbanding zaman belum mengenali rawatan ini.

3) Kontour wajah lebih lembut dan nampak muda remaja!

Wednesday, June 29, 2016

Order masuk ...27JUn 2016

produk mary kay

Ready for pickup oleh abg posmen kita...

oklah hari ni 4 order masuk...anyway thank u to customer-customer tersayang kerna memilih akak sebagai consultant u allssss

ready utk pos ke :

Puchong Selangor
UUM Sintok 
SG Petani Kedah
Melaka

AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp :
 019-4582016

 for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

customer order on 24 Jun 20106

Order 24 Jun...hahah baru nk update...sabo je lah

anyway semua parcel dah selamat sampai ke tgn customer tersayang...pasni jgn lupa tambah order dgn akak lagi ye...

yang pastinya ...ready stok + fast service.

produk kecantikan mary kay

pos ke :
KUala Lumpur
Taiping Perak
Pasir Gudang JOhor
Ipoh Perak
Semporna Sabah
Rembau Negeri SEmbilan


AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 
019-4582016 

for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, June 28, 2016

Mary kay Oil Free makeup remover...

Oh my..biar betul??? Makeup remover Mary kay boleh anjalkan kulit muka??

Iyeee...mesti x percaya kan?? Alang-alang selama ni pakai makeup remover yang fungsi nya cuma singkirkan kotoran makeup pada wajah,..apa kata anda bertukar ke makeup remover Mary Kay pulak..di maana ia bukan boleh cuci makeup tetapi boleh anjalkan kulit wajah anda sekali..tak gituuuuu

Macamman ia boleh anjalkan kulit wajah?? sebab makeup remover Mary kay mengandungi kandungan silikon dan air

Mary kay makeup remover

sape nak try..pm akak skg...
 
 
Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016
 
 (SMS/Whatsapp/WeChat) Email :
 ayzaflower@yahoo.com FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Sunday, June 26, 2016

Customer order on 17 Jun 2016



Baru berkesempatan update...hehehe
 
Bulan ramadhan ni ramainya customer order produk Mary Kay..boleh dikatakan setiap hari order masuk...anyway thank u to all my lovely customer kerna sentiasa mempercayai akak sebagai beauty consultant u allss..
Insyaallah akak akan memberi service yang terbaik utk u all juga...

Produk kecantikan mary kay


utk di pos kan ke :
 
Kemaman, Terengganu
Ipoh, Perak
Johor Bahru, Johor
Segamat, Johor
Seremban, Negeri Sembilan
kuala LUmpur


AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
 019-4582016
for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, June 23, 2016

Testimoni Botanical Mask ...


Salam Ramadah semua...

Muka masih banyak masalah ni...tp raya dah nak dekat makkkkkkk!!!!

  • pori-pori masih besar....
  • White head dan black head masih beleluasa di wajah
  • tona kulit masih tidak sekata
  • jerawat masih banyak dibawah lapisan kulit


oh TIDAKKKK!!!

Mary kay botanical mask



so kenapa nak pening-pening kepala pikirkan masalah tu...Mary kay kan ada penawarnya...

DApatkan Mary kay Botanical Mask ini...di jamin terbaik ...ia dapat menyelesaikan masalah anda sebelum raya...

Jom Try...Pm akak skg juga sebelum masih terlambat...




AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016 

for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, June 20, 2016

Customer order on 14 Jun 2016



Bulan ni dah third batch order stok..ramai sungguh customer order bulan ni...

semua nak cantik2 di hari raya kan..nak skin cantik, bersih , sihat...pakai makeup pun nampak flawless dan glowing...eeee sukanya..



produk mary kay

produk mary kay

utk di pos ke 

Kuala Lumpur
Penaga Penang
Rompin Pahang
Cheras Kuala Lumpur
Yan Kedah
Puchong Selangor


AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay
 Malaysia SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FEE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

JOm sertai kami .."Bengkel Cantik Berseri di Hari Raya"


ASsalammualaikum dan selamat petang...

Sape orang Kulim, PAdang Serai, Bukit Mertajam, Juru dan yang berdekatan dengan nya....

Kami akan mengadakan bengkel " Bengkel Cantik Berseri Dihari Raya" 
pada :

Tarikh : 24 Jun 2016 ( Jumaat )
Bertempat : Kulim Inn, Kedah..

cepat PM akak...

LIMITED SEAT!!!

5 orang terawal booking akan mendapat hadiah daripada akak 



produk mary kay


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay
 Malaysia SMS/Whatsapp : 019-4582016 

for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, June 15, 2016

Testimoni Translucent Loose POwder



Good Morning semua..!!!


Mostly wanita sebelum mencuba sesuatu produk mesti nak tahu  berkesan ke produk mary kay ni.??  skin sensitif boleh pakai ka?? kulit gelap boleh pakai ka, boleh matching ka??? hahah...

so pagi ni akan nak share satu pengalaman dan feedback dr beberapa orang customer akak yang telah menggunakan bedak magic atau nama sebenarnya...

Mary kay Translucent loose Powder..

Testimoni 1
Mary Kay Translucent Loose Powder
customer puashati betul muka dah x berminyak setelah 
menggunakan bedak magic ni

Testimoni 2
Mary Kay Translucent Loose Powder
Wow ...dah 3 kali repeat order , muka pun jd gebu gebas setelah menggunakan 
translucent loose powder ni
best...best..best

Testimoni 3
Mary Kay Translucent Loose Powder
muka x berminyak...
makeup still maintain je even dok ditengah panas...


bagi anda yang mengalami masalah skin berminyak, pakai makeup tak tahan lama, nak kelihatan lebih flawless dan glowing..so bertukar lah Mary Kay translucent loose powder ni...
for sure puas hati nyeee...

nk cuba...so apa tunggu lagi...pm akak sgt..

AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay 
Malaysia SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, June 13, 2016

Customer order on 13 Jun 2016

Rutin harian ku...packing barang customer yang order mlm tadi dan hari ini..
 
hari ni dah boleh pos yeee..insyaallah esk dah boleh sampai...
 
Tqvm u all co sentiasa


Produk kecantikan mary kay
 
Ready utk di pos ke :
 
Kuala Lumpur
Pasir Gudang Johor
Balik Pulau, PUlau Pinang
Johor Bahru, Johor
Bukit Mertajam Pulau Pinang
Cheras Kuala LUmpur
Ipoh Perak
Puchong Selangor
dan satu COD Kulim Kedah
 
 
 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
 
for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Patting Puff Device


produk kecantikan mary kay

Anda tahu tak apa benda ni?? hehehe device terbaru keluaran Mary kay..namanya..patting puff device ianya memang direka khas untuk memudahkan kita menyapu foundation atau cc cream kat muka tau...
Hasilnya sapuan lebih kemas dan makeup pun Nampak lebih cantik,
rata dan gebu gebas gitu...
dah ada device comel ni..so dah tak perlu menyapu foundation guna jari jemari.. tangan pun tak de lah kesan foundation lagi..best kan?? terbaik lah Mary kay..
Apa lagi yang best is...Mary kay nak kasi FREE je device ni tau...bulan ni jer ...so sape nak FREE cepat-cepat pm akak skg..
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
for FEE
: @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Friday, June 10, 2016

Top 4 winner in the "Heart of sharing" Challenge


produk kecantikan mary kay

Syukran....I'm the TOP 4 winner in the " Heart of Sharing" challenge ..

Gembira sgt..yang bestnya dpt FREE Registration Seminar 2016 bulan September nnti.. pastu dpt free gift dr Mary Kay...Oh sukanya dapat hadiah-hadiah mcm ni...

u olls nak tahu tak akak dpt hadiah apa dari Mary Kay???

Tadaaaa Hand bag Merah tuuuu...cantik sgt kan...akk sukeee sgt wana merah...
boleh lah glamour masa raya nnti ;) 

dan akan akan dpt jam tangan Mary kay + produk-produk MK...
2 hadiah tu akak akan dpt semasa seminar nanti...yehhhhh, nnti akak share ya...

so u all suka tak dpt hadiah-hadiah mcm akan ni??? for sure sukakan...so apa lagi PM lah akak, akak akan share dgn u olls  rahsia kejayaan akan di Mary ay ni...best tau..


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, June 7, 2016

Customer order on 6 June 2016

Mary kay


Yeh....Postage hari ini.. smpai penuh satu meja..pg ni dah nk p pos laju...customer mesti dah tak sabar nak pakai produk mary kay ni...

utk di pos ke :

Haslinda - Kuala lumpur
FAzilah - Kuala lumpur 
Siti Nabila - Ipoh Perak
Noriman - Petaling Jaya
Amriani - Lahat Datu Sabah
Rozita - Batu Arang Selangor
Tg Hanida- Alor SEtar Kedah
Dzuriatie - Kabong Sarawak
Sherry - Bayan Lepas Penang
Nadzirah - Johor Bahru, Johor

tqvm uolls kerna memilih produk mary kay dan memilih akak sebagai beauty consultant anda..:) 

AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

019-4582016 

for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, June 4, 2016

Bedak Magic Mary Kay @...Translucent Loose Powder

Assalammualaikum...selamat petang...Happy Holidaysss u allsss

Hari ni akak nak share dengan uolss semua satu produk yang sangat-sangat best dan ramai customer akak puas hati bila guna produk ini..

Tentulah Mary Kay Translucent Loose Powder...atau jg dikenali sebagai 
" Bedak Magic"..tahu tak nape dipanggil bedak magic...coz ia dpt membantu :
  • mengurangkan kekilatan diwajah...
  • membuatkan makeup tahan lebih lama sehingga 8 jam lama nya...
  • makeup kelihatan lebih flawless dan glowing..
  • sangat smooth dan mcm x nampak apply bedak pun ..
  • natural look gitu...
  • jg amat sesuai digunakan untuk semua skin tone...so jgn risau kulit gelap, cerah, semua boleh matching dgn bedak ni..
Translucent loose powder

Translucent loose powder




AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FEE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Friday, June 3, 2016

USA Trip : Disneyland Las Angelas- Mei 2016

Sebelum ke Disneyland LA...selfi-selfie dulu di Walk of Frame








 di pintu masuk US







AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Customer order on 4 JUN 2016


Done packing today...

sebelum pergi bercuti hari ni...settle dulu kerja-kerja pembungkusan dan penghantaran order customer tersayang...

tqvm my dears...u all selalu support biz akak..dan memilih akak sebagai consultant u allsssss.. 

love u allsss

produk mary kay

utk di pos ke :

Simpang empat, Pulau Pinang
Petaling jaya, Selangor
Temoh Perak
RAwang Selangor
Pasir Putih Kelantan
Alor Setar Kedah
Puchong Selangor
Kuching Sarawak
Cherak KL




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, June 2, 2016

Top 5 Personal Sales in Malaysia & Singapore....


Alhamdulillah..masih berada di senarai Top 20 personal sales..
 
wahhh glamour akak tau, Top 5 uuuu..Boleh dikatakan akak selalu tersenarai di Top 20 ni..syukur sgt
 
u all nak tak glamour mcm akak ni...kalau nak PM2 lah akak...dan yang nk cari side income, suka melancong keluar Negara...setiap bulan dapat hadiah...call akak..akak akan share dengan u all rahsia kejayaan akak ni...




 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
 
for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK