Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Saturday, May 28, 2016

Masalah bibir kering, mengelupas dan pecah!!


Kita selalu focus pada kulit wajah shj..tapi kita lupa bibir juga memerlukan penjagaan sama seperti wajah...lagi-lagi sekarang musim panas, bibir cepat jd kering, mengelupas...pecah-pecah kan..so bila jadi mcm tu...pakai lipstick pun mesti tak cantikkan..
...
for your information..Mary kay ada set khas untuk penjagaan bibir ye...ada lip mask dan lip balm..
di mana lip mask boleh membantu buang sel-sel kulit mati dan lip balm ia boleh membantu melembapkan bibir..bila bibir dah sihat..pakai lipstiik pun dah nampk cantik , mulus dan fresh gitu...

so bagi anda yang mengalami masalah seperti itu..apa tunggu lagi whtsp akak skg..ready sotk yeee..

Lip mask & Lip balm
 
Lip mask & Lip balm
 
 
 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
 
for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Customer order on 26 Mei 2016


Yehhhhh stok dah smpai...
hari ni packing-packing order dari customer ...
 
15 order masuk hari ni...Alhamdulillah...ramai yang dah mempercayai produk yang berkualiti ini..di jamin selamat, bebas dari bahan kimi yang merbahaya... sape-sape yang dah pakai produk Mary kay mesti berpuas hati...
 
kepada anda yang ingin mencari produk yang selamat, bebas dari bahan kimi merbahaya...Mary kay lah jawapannya...so apa tunggu lagi whstap akak skg..



 
 
 
utk di pos ke :
 
Nurul Husna - Karangan Kedah
Nur Syazwai - Gelugor Penang
Izzah - Puchong Selangor
Nabila huda - Kuala Lumpur
Norleen - Ipoh Perak
Zuraida - Penang
Noor Azimah - Bukit Jalil Kuala Lumpur
Hadijah - Kuala Rompin Pahang
Siti Suhana - Segamat Johor
Zanariah - Bandar Baru Bangi Selangor
Nor Shahirah - Taiping Perak
Marily -Pitas Sabah
Azmira - Sungai Petani Kedah
Hamizatul Gelang Patah
Ezzah Ezaty- Ipoh Perak
 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
 
for FEE
: @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, May 26, 2016

Skin look flawless and glowing with OFHG


Jom sebelum tido..belaikan wajah dengan Oil free Hydrating gel ( OFHG) , for sure kulit anda akan lembut, nampak sekata , glowing semula jadi dan cerah secara perlahan-lahan.

Mary kay Oil free hydrating gel

Masa sapuan pun kita akan dapat rasa cream ofhg ini kan terus meresap ke dalam kulit dan kulit terasa moist sgt..

Bagi anda yang tidak suka pakai cream atau makeup yang banyak..so lebihkan supplement ofhg ini supaya bila makeup skin look moist, glowing dan flowless

anda ingin mencubanya..dapatkan sample daripada saya secara percuma...

Mary kay Oil free hydrating gel

Mary kay Oil free hydrating gel

Feedback daripada customer saya yang telah menggunakan Mary kay Ofhg ini..


AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 
for FEE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Customer order on 2 Mei 2016


Pagi-pagi dah ke pos laju...setakat pagi ni pun dah ada 7 order masuk...belum tunggu smpai petang lagi..kalau tidak membukitlah...
anyway syukur sgt..sbb ramai wanita-wanita dah mempercayai produk yang berkualiti ini...dijamin terbaik, bebas dari bahan kimia merbahaya..sape-sape yang dah try produk Mary kay ini mesti puas hati Nye...
Sape nak kulit bersih, cantik, licin cepat-cepat tukar ke produk Mary kay ini...dah jgn tunggu lame-lama cepat PM akak skg...!!


Produk kecantikan Mary Kay


Ready to delivery ...

Rembau negeri Sembilan
Alor Setar Kedah
Johor Bahru Johor
Balik Pulau Penang
Tanjung Malim, Perak
Kemaman Terengganu
Pasir Gudang Johor

AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 019-4582016
for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

USA Trip : Grand Canyon & Hoover Dam - Mei 2016


Subhanallah...cantiknnya...
Sape yang pernah sampai di Grand Canyon mesti teruja dengan keindahan permandangan di situ kan ...tempat yang tinggi dan keadaan dibawahnya sangat lah curam dan mengerikan..tapi pemandangan memang menakjubkan ..

Grand canyon adalah salah satu keajaiban dunia ciptaan Allah SWT..

on the way ke Grand Canyon


cantik...mcm gambar lukisan..






bergambar di Skywalk...



selfie gini jap...

kalau tgk kat bwh cermin tu memang mengerunkan...









Berikutnya kami di bawa melawat ke Hoover Dam ..di mana Hoover Dam merupakan tempat emapang air yang membekalkan tenaga elektrik kepada Nevada..
pemandangan yang cantik di ambil dari atas jambatan ..




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

US Trip : Lost Angeles - Mei 2016

Dah habis trip bersama Mary kay seminggu di Dallas Texas so bermulalah trip bersama my hubby pulak ..
so entry kali ni tentang our trip di US selama 2 minggu..
iaitu menjelah Timur dan barat USA





selfie dulu di hadapan Hotel di LA...




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, May 25, 2016

US TRIP : Catch The Dream 2016, Dallas USA




Syukur alhamdulillah  baru saja pulang dari bercuti dengan Mary kay untuk challenge 'Catch the Dream 2016, Dallas USA'

Pengalaman  5D4N (9 - 13 May 2016) amat mengembirakan dan membuatkan saya benar-benar teruja untuk pergi ke sana lagi..insyaallah...

Bersama-sama ini saya kongsikan beberapa gambar disepanjang 
saya berada di sana..


Mary Kay beauty products


Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products
with A achievers  'Catch the dream Dallas 2016'

Mary Kay beauty products
Perjalanan mengambil masa 6 jam dari KLIA to Doha
dan 15 jam dar Doha ke Dallas ...
Panas pungung cek oiii... dok DLM Flight lelameee

Mary Kay beauty products
cantiknya... subhanallah

Mary Kay beauty products


Mary Kay beauty products
 5H4M we stay at Hilton Hotel Dallas..

Mary Kay beauty products
My room for 'Catch The Dream 2016, Dallas USA'...wow

Mary Kay beauty products

My First Day...Training with 'Catch The Dream 2016' , Dallas USA
Mary Kay beauty products



Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products
with Sales Director From Korea...so sweet..

Mary Kay beauty products



Mary Kay beauty products
Visiting Mary Kay Warehouse

Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products

Visit the manufacturing plant 
where products are exported to more than 35 countries including Malaysia..
wow..

All use Robotic system, very fantastic .. 

Mary Kay beauty products

Day 2 : Visited to Mary Kay Corporate Headquarter In Dallas

Mary Kay beauty products
  Our arrival was greeted with joy by the staff of Mary Kay

Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products
Pictures Of Mary Kay NSDssss


Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products
At Mary Kay Ash Office Desk


Mary Kay beauty products
In front of the Corporate HQ in Dallas


Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products

Selfie with of Sales Director From Australia

Day 3 : Visited the South Folk Ranch at Cowboy Village..best!!
Mary Kay beauty products

Touring around the place where the drama , Dallas was film

Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products





AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 019-4582016 

for FEE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, May 28, 2016

Masalah bibir kering, mengelupas dan pecah!!


Kita selalu focus pada kulit wajah shj..tapi kita lupa bibir juga memerlukan penjagaan sama seperti wajah...lagi-lagi sekarang musim panas, bibir cepat jd kering, mengelupas...pecah-pecah kan..so bila jadi mcm tu...pakai lipstick pun mesti tak cantikkan..
...
for your information..Mary kay ada set khas untuk penjagaan bibir ye...ada lip mask dan lip balm..
di mana lip mask boleh membantu buang sel-sel kulit mati dan lip balm ia boleh membantu melembapkan bibir..bila bibir dah sihat..pakai lipstiik pun dah nampk cantik , mulus dan fresh gitu...

so bagi anda yang mengalami masalah seperti itu..apa tunggu lagi whtsp akak skg..ready sotk yeee..

Lip mask & Lip balm
 
Lip mask & Lip balm
 
 
 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
 
for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Customer order on 26 Mei 2016


Yehhhhh stok dah smpai...
hari ni packing-packing order dari customer ...
 
15 order masuk hari ni...Alhamdulillah...ramai yang dah mempercayai produk yang berkualiti ini..di jamin selamat, bebas dari bahan kimi yang merbahaya... sape-sape yang dah pakai produk Mary kay mesti berpuas hati...
 
kepada anda yang ingin mencari produk yang selamat, bebas dari bahan kimi merbahaya...Mary kay lah jawapannya...so apa tunggu lagi whstap akak skg..



 
 
 
utk di pos ke :
 
Nurul Husna - Karangan Kedah
Nur Syazwai - Gelugor Penang
Izzah - Puchong Selangor
Nabila huda - Kuala Lumpur
Norleen - Ipoh Perak
Zuraida - Penang
Noor Azimah - Bukit Jalil Kuala Lumpur
Hadijah - Kuala Rompin Pahang
Siti Suhana - Segamat Johor
Zanariah - Bandar Baru Bangi Selangor
Nor Shahirah - Taiping Perak
Marily -Pitas Sabah
Azmira - Sungai Petani Kedah
Hamizatul Gelang Patah
Ezzah Ezaty- Ipoh Perak
 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
 
for FEE
: @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, May 26, 2016

Skin look flawless and glowing with OFHG


Jom sebelum tido..belaikan wajah dengan Oil free Hydrating gel ( OFHG) , for sure kulit anda akan lembut, nampak sekata , glowing semula jadi dan cerah secara perlahan-lahan.

Mary kay Oil free hydrating gel

Masa sapuan pun kita akan dapat rasa cream ofhg ini kan terus meresap ke dalam kulit dan kulit terasa moist sgt..

Bagi anda yang tidak suka pakai cream atau makeup yang banyak..so lebihkan supplement ofhg ini supaya bila makeup skin look moist, glowing dan flowless

anda ingin mencubanya..dapatkan sample daripada saya secara percuma...

Mary kay Oil free hydrating gel

Mary kay Oil free hydrating gel

Feedback daripada customer saya yang telah menggunakan Mary kay Ofhg ini..


AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 
for FEE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Customer order on 2 Mei 2016


Pagi-pagi dah ke pos laju...setakat pagi ni pun dah ada 7 order masuk...belum tunggu smpai petang lagi..kalau tidak membukitlah...
anyway syukur sgt..sbb ramai wanita-wanita dah mempercayai produk yang berkualiti ini...dijamin terbaik, bebas dari bahan kimia merbahaya..sape-sape yang dah try produk Mary kay ini mesti puas hati Nye...
Sape nak kulit bersih, cantik, licin cepat-cepat tukar ke produk Mary kay ini...dah jgn tunggu lame-lama cepat PM akak skg...!!


Produk kecantikan Mary Kay


Ready to delivery ...

Rembau negeri Sembilan
Alor Setar Kedah
Johor Bahru Johor
Balik Pulau Penang
Tanjung Malim, Perak
Kemaman Terengganu
Pasir Gudang Johor

AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 019-4582016
for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

USA Trip : Grand Canyon & Hoover Dam - Mei 2016


Subhanallah...cantiknnya...
Sape yang pernah sampai di Grand Canyon mesti teruja dengan keindahan permandangan di situ kan ...tempat yang tinggi dan keadaan dibawahnya sangat lah curam dan mengerikan..tapi pemandangan memang menakjubkan ..

Grand canyon adalah salah satu keajaiban dunia ciptaan Allah SWT..

on the way ke Grand Canyon


cantik...mcm gambar lukisan..






bergambar di Skywalk...



selfie gini jap...

kalau tgk kat bwh cermin tu memang mengerunkan...









Berikutnya kami di bawa melawat ke Hoover Dam ..di mana Hoover Dam merupakan tempat emapang air yang membekalkan tenaga elektrik kepada Nevada..
pemandangan yang cantik di ambil dari atas jambatan ..




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

US Trip : Lost Angeles - Mei 2016

Dah habis trip bersama Mary kay seminggu di Dallas Texas so bermulalah trip bersama my hubby pulak ..
so entry kali ni tentang our trip di US selama 2 minggu..
iaitu menjelah Timur dan barat USA





selfie dulu di hadapan Hotel di LA...




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, May 25, 2016

US TRIP : Catch The Dream 2016, Dallas USA




Syukur alhamdulillah  baru saja pulang dari bercuti dengan Mary kay untuk challenge 'Catch the Dream 2016, Dallas USA'

Pengalaman  5D4N (9 - 13 May 2016) amat mengembirakan dan membuatkan saya benar-benar teruja untuk pergi ke sana lagi..insyaallah...

Bersama-sama ini saya kongsikan beberapa gambar disepanjang 
saya berada di sana..


Mary Kay beauty products


Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products
with A achievers  'Catch the dream Dallas 2016'

Mary Kay beauty products
Perjalanan mengambil masa 6 jam dari KLIA to Doha
dan 15 jam dar Doha ke Dallas ...
Panas pungung cek oiii... dok DLM Flight lelameee

Mary Kay beauty products
cantiknya... subhanallah

Mary Kay beauty products


Mary Kay beauty products
 5H4M we stay at Hilton Hotel Dallas..

Mary Kay beauty products
My room for 'Catch The Dream 2016, Dallas USA'...wow

Mary Kay beauty products

My First Day...Training with 'Catch The Dream 2016' , Dallas USA
Mary Kay beauty products



Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products
with Sales Director From Korea...so sweet..

Mary Kay beauty products



Mary Kay beauty products
Visiting Mary Kay Warehouse

Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products

Visit the manufacturing plant 
where products are exported to more than 35 countries including Malaysia..
wow..

All use Robotic system, very fantastic .. 

Mary Kay beauty products

Day 2 : Visited to Mary Kay Corporate Headquarter In Dallas

Mary Kay beauty products
  Our arrival was greeted with joy by the staff of Mary Kay

Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products
Pictures Of Mary Kay NSDssss


Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products
At Mary Kay Ash Office Desk


Mary Kay beauty products
In front of the Corporate HQ in Dallas


Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products

Selfie with of Sales Director From Australia

Day 3 : Visited the South Folk Ranch at Cowboy Village..best!!
Mary Kay beauty products

Touring around the place where the drama , Dallas was film

Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products





AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 019-4582016 

for FEE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK