Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Thursday, April 28, 2016

Testimoni Botanical Effect Formula 3

Masalah Jerawat

Feedback positive dari salah seorang customer akak yang telah menggunakan skincare botanical effect formula 3..

Alhamdulillah setelah menggunakan set be f3 ini dgn consisten selama sebulan lebih..skinnya semakin sihat, jerawat, white head dan black head makin berkurangan...

insyaallah akak akan sentiasa follow up awak..sampai awak dapat condition skin yang sihat dan cantik

kepada anda yang mengalami masalah jerawat..insyaallah akak akan bantu anda selesaikan masalah wajah anda dengan menggunakan set botanical effect ini.
Ia di ekstrak dari bahan botani semulajadi , yang akan merawat kulit anda dari lapisan paling bawah hingga ke atas..




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 

 SMS/Whatsapp : 019-4582016 

for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, April 26, 2016

Customer order on 20 April 2016

yehhhhh stok produk dah sampai...
 
Produk kecantikan mary kay
 
Produk kecantikan mary kay
 
Produk kecantikan mary kay
 
 
Produk kecantikan mary kay
 
done packing for today...
 
tqvm to my lovely customer kerna sentiasa memberi kepercayaan dan sokongan kepada akak ..semoga skin anda akan bertambah sihat dan berpuas hati dengan produk Mary kay
 
so sape2 nak place order lagi ...blh pm akak...
 
 
AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
 
for FEE :
 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, April 24, 2016

Hadiah LOS kembali lagi yehhhh..

Alhamdulillah hadiah LOS  kembali lagi...
 kali ni hadiah LOS Quarter 3..yehhhh

produk mary kay




Balik kerja tadi terkejut tgk ada 2 kotak besar smpai kat umah...pastu baru teringat ooo hadiah daripada Mary kay...hadiah LOS (ladder of success ) quarter 3..

hadiah ni special dari Mary kay tau...kat luar sana x dpt lah hadiah mcm ni...ni utk consultant-consultant Mary kay yang achieve LOS sahaja...saya salah seorangnya yang Berjaya dpt LOS kategori Emerald..bestnya..bolehlah pakai semasa p bercuti ke Dallas, US next month...

Anyway thank your to Mary kay kerna sentiasa menghadiahkan saya hadiah-hadiah yang special seperti ini...


I love my Mar kay now and forever

so sape nak hadiah-hadiah free mcm ni...meh pm akak skg..

AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, April 23, 2016

Makeup look flawless and glowing


Mary kay Liquid foundation is the perfect pair for a flawless and glowing skin hasil gabungan dengan Translucent loose powder ..

memula sapukan Liquid foundation kemudian di ikuti dengan sapuan Translucent loose powder..hasilnya makeup nampak lebih natural, licin , gebu gebas...tanpa masalah makeup bercapuk-capuk pun..

cantikan model saya ni...beliau adalah salah seorang model yang dipilih semasa make over class 2 minggu lepas..

jom sape nak try 2 produk yang laku keras ni..boleh pm akak skg



Translucent loose powder



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016
 for FEE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, April 20, 2016

Customer order on 18 April 2016

Fresh stock from Mary kay Warehouse....

Alhamdulillah hari-hari masuk order..banyak pulak tu..yehhhhhh!!!!!

wanita-wanita kini dah mulai sedar bertapa pentingnya penjagaan kulit wajah dengan memilih produk yang selamat tanpa bahan kimia yang merbahaya...

so apa tunggu lagi..jom semua bertukar ke produk penjagaan kulit wajah Mary Kay..

di jamin 100% selamat dan suci..

produk kecantikan mary kay

utk di pos ke :

Kota Kinabalu sabah
Marang Terengganu
Pasir Gudang Johor
Jeram, Kuala Selangor
Jengka Pahang
KUala lumpur
Chemor Perak
Kemaman Terengganu



AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
SMS/Whatsapp : 
019-4582016 
for FEE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Customer order on 12 April 2016

order masuk lagi...12 April 206


ada yang repeat order...ada yang baru nak beralih menggunakna Produk Mary kay..



yehhhh....ready to deliver...

Kuala tErengganu 
Permatang Pauh Pulau Pinang
Tangkak Johor
Kuala LUmpur
Johor Bahru, JOhor



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant  Mary Kay Malaysia 
 /Whatsapp : 
019-4582016 for FEE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Friday, April 15, 2016

Liquid Foundation VS CC Cream


beberapa soalan yang sering ditanya oleh customer saya mengenai CC Cream dan Liquid Foundation Mary Kay...

1) kak...apa beza di antara CC Cream Mary Kay dengan Liquid Foundation  Mary kay??
2) kak haiza...di antara dua tu yang mana lagi best dan boleh tutup parut jerawat.??
3) puan..di antara dua produk tu yang mana lebih ringan
4) kak haiza...saya x suka makeup tebal-tebal..cc cream tu liquid nya tebal tak??
5) kak...kalau saya pakai liquid foudation ni nnti muka jadi bercapuk2 tak??
6) kak..liquid foundation mk ni tahan lama tak..?
7) kak haiza...cc cream ni ada spf tak? sbb saya kerja di luar ..

ni jawapannya bagi soalan2 yang telah di utarakan..

 Liquid Foundation





VS

CC Cream 




melindungi kulit dari sinaran UVA atau UVB iaitu mengandungi SPF 15
liquid nya yang lebih ringan dan mudah untuk di sapu ke seluruh wajah
sesuai digunakan bag


Call me for Free Consultation : 

 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016

 IG : Ayzza_Mk 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Beauty with MK

Thursday, April 14, 2016

Customer order on 11 April 2016


customer order, 11 April 16



yeh stok dah smpai...alhamdulillah so far dlm bulan  ni dah 3 kali restock brg
so sape2 nak order lagi boleh whatspp akak..all ready stok

so nak tahu skincare atau makeup apa yang sesuai untuk kulit anda, juga nk dptkan makeup yang flawless dan glowing..just whatps akak jer..

im ready to help and consult u all..



ready to delivery :

UMT Terengganu
Permatang Pauh Penang
Gorgetown Penang
Tangkak Johor
Kuala Lumpur
Baling kedah
Shah Alam, Selangor


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016 

for FEE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, April 12, 2016

Skrub badan dengan Loofah body cleanser

Morning semua...

udah mandi ka??

Jom mandi sambil belai badan anda dengan Mary Kay Loofah Body Cleanser..di mana loofah ni adalah skrub badan ..ia dapat 


  • buang sel-sel kulit mati..
  • memutihkan celah-celah ketiak, leher ..
  • membersihkan badan anda dari jerawat nasi 

memang jimat..tahan sehingga 8 bulan hanya dengan picit sebesar duit syiling 10 sen sahaja boleh guna untuk bersihkan satu banda.. makin diletak air makin berbuih!!

confirm wangi dan lembut jer kulit badan kita selepas di skrub dengan  loofah ini...suka tak???

penggunaan sedikit shj tetapi sangant-sangat berkesan!

meh try hari ni...ready stok...esok dah boleh skrub badan anda..





Call me for Free Consultation :
 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016 

 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Monday, April 4, 2016

Wajah cerah dan sihat hanya dengan New Melacep Plus Ultimate system..






Yehhhhh Mary kay launch new product...yang semestinya super duper best,,,

new Melacap Plus+ Luminous System...

upgrade dr skincare Melacep whitening system yang sedia ada...


mary kay Melacep plus ultimate system




Set ini mengandungi formula terbaru yang khusus boleh digunakan oleh anda yang mengalami masalah seperti ::

....jeragat...takutnyaa!!!
...tona tidak sekata...no..no..no...
....wajah kusam + gelap... mak oiiii
....parut jerawat berleluasa ...ok tidak!!!!

selain daripada itu...Set Melacep Plus+ ini dapat membantu mencerahkan kulit wajah anda...tanpa proses pengelusapan..

so...apa tunggu lagi...daptkan kulit wajah yang lebih..

..BERSIH & SIHAT..
...BERSIH & SEKATA
...GLOWING & LUMINOUS
..YANG PENTING...BEBAS DARI BAHAN KIMI YANG MERBAHAYA!!

satu set terdiri daripada...

cleanser
frehsen
ultimate cream ( pelembap siang dan mlm)
mast..


for more detail pm..

AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 019-4582016 

for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Class

Thursday, April 28, 2016

Testimoni Botanical Effect Formula 3

Masalah Jerawat

Feedback positive dari salah seorang customer akak yang telah menggunakan skincare botanical effect formula 3..

Alhamdulillah setelah menggunakan set be f3 ini dgn consisten selama sebulan lebih..skinnya semakin sihat, jerawat, white head dan black head makin berkurangan...

insyaallah akak akan sentiasa follow up awak..sampai awak dapat condition skin yang sihat dan cantik

kepada anda yang mengalami masalah jerawat..insyaallah akak akan bantu anda selesaikan masalah wajah anda dengan menggunakan set botanical effect ini.
Ia di ekstrak dari bahan botani semulajadi , yang akan merawat kulit anda dari lapisan paling bawah hingga ke atas..




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 

 SMS/Whatsapp : 019-4582016 

for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, April 26, 2016

Customer order on 20 April 2016

yehhhhh stok produk dah sampai...
 
Produk kecantikan mary kay
 
Produk kecantikan mary kay
 
Produk kecantikan mary kay
 
 
Produk kecantikan mary kay
 
done packing for today...
 
tqvm to my lovely customer kerna sentiasa memberi kepercayaan dan sokongan kepada akak ..semoga skin anda akan bertambah sihat dan berpuas hati dengan produk Mary kay
 
so sape2 nak place order lagi ...blh pm akak...
 
 
AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
 
for FEE :
 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, April 24, 2016

Hadiah LOS kembali lagi yehhhh..

Alhamdulillah hadiah LOS  kembali lagi...
 kali ni hadiah LOS Quarter 3..yehhhh

produk mary kay




Balik kerja tadi terkejut tgk ada 2 kotak besar smpai kat umah...pastu baru teringat ooo hadiah daripada Mary kay...hadiah LOS (ladder of success ) quarter 3..

hadiah ni special dari Mary kay tau...kat luar sana x dpt lah hadiah mcm ni...ni utk consultant-consultant Mary kay yang achieve LOS sahaja...saya salah seorangnya yang Berjaya dpt LOS kategori Emerald..bestnya..bolehlah pakai semasa p bercuti ke Dallas, US next month...

Anyway thank your to Mary kay kerna sentiasa menghadiahkan saya hadiah-hadiah yang special seperti ini...


I love my Mar kay now and forever

so sape nak hadiah-hadiah free mcm ni...meh pm akak skg..

AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, April 23, 2016

Makeup look flawless and glowing


Mary kay Liquid foundation is the perfect pair for a flawless and glowing skin hasil gabungan dengan Translucent loose powder ..

memula sapukan Liquid foundation kemudian di ikuti dengan sapuan Translucent loose powder..hasilnya makeup nampak lebih natural, licin , gebu gebas...tanpa masalah makeup bercapuk-capuk pun..

cantikan model saya ni...beliau adalah salah seorang model yang dipilih semasa make over class 2 minggu lepas..

jom sape nak try 2 produk yang laku keras ni..boleh pm akak skg



Translucent loose powder



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016
 for FEE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, April 20, 2016

Customer order on 18 April 2016

Fresh stock from Mary kay Warehouse....

Alhamdulillah hari-hari masuk order..banyak pulak tu..yehhhhhh!!!!!

wanita-wanita kini dah mulai sedar bertapa pentingnya penjagaan kulit wajah dengan memilih produk yang selamat tanpa bahan kimia yang merbahaya...

so apa tunggu lagi..jom semua bertukar ke produk penjagaan kulit wajah Mary Kay..

di jamin 100% selamat dan suci..

produk kecantikan mary kay

utk di pos ke :

Kota Kinabalu sabah
Marang Terengganu
Pasir Gudang Johor
Jeram, Kuala Selangor
Jengka Pahang
KUala lumpur
Chemor Perak
Kemaman Terengganu



AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
SMS/Whatsapp : 
019-4582016 
for FEE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Customer order on 12 April 2016

order masuk lagi...12 April 206


ada yang repeat order...ada yang baru nak beralih menggunakna Produk Mary kay..



yehhhh....ready to deliver...

Kuala tErengganu 
Permatang Pauh Pulau Pinang
Tangkak Johor
Kuala LUmpur
Johor Bahru, JOhor



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant  Mary Kay Malaysia 
 /Whatsapp : 
019-4582016 for FEE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Friday, April 15, 2016

Liquid Foundation VS CC Cream


beberapa soalan yang sering ditanya oleh customer saya mengenai CC Cream dan Liquid Foundation Mary Kay...

1) kak...apa beza di antara CC Cream Mary Kay dengan Liquid Foundation  Mary kay??
2) kak haiza...di antara dua tu yang mana lagi best dan boleh tutup parut jerawat.??
3) puan..di antara dua produk tu yang mana lebih ringan
4) kak haiza...saya x suka makeup tebal-tebal..cc cream tu liquid nya tebal tak??
5) kak...kalau saya pakai liquid foudation ni nnti muka jadi bercapuk2 tak??
6) kak..liquid foundation mk ni tahan lama tak..?
7) kak haiza...cc cream ni ada spf tak? sbb saya kerja di luar ..

ni jawapannya bagi soalan2 yang telah di utarakan..

 Liquid Foundation





VS

CC Cream 




melindungi kulit dari sinaran UVA atau UVB iaitu mengandungi SPF 15
liquid nya yang lebih ringan dan mudah untuk di sapu ke seluruh wajah
sesuai digunakan bag


Call me for Free Consultation : 

 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016

 IG : Ayzza_Mk 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Beauty with MK

Thursday, April 14, 2016

Customer order on 11 April 2016


customer order, 11 April 16



yeh stok dah smpai...alhamdulillah so far dlm bulan  ni dah 3 kali restock brg
so sape2 nak order lagi boleh whatspp akak..all ready stok

so nak tahu skincare atau makeup apa yang sesuai untuk kulit anda, juga nk dptkan makeup yang flawless dan glowing..just whatps akak jer..

im ready to help and consult u all..



ready to delivery :

UMT Terengganu
Permatang Pauh Penang
Gorgetown Penang
Tangkak Johor
Kuala Lumpur
Baling kedah
Shah Alam, Selangor


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016 

for FEE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, April 12, 2016

Skrub badan dengan Loofah body cleanser

Morning semua...

udah mandi ka??

Jom mandi sambil belai badan anda dengan Mary Kay Loofah Body Cleanser..di mana loofah ni adalah skrub badan ..ia dapat 


  • buang sel-sel kulit mati..
  • memutihkan celah-celah ketiak, leher ..
  • membersihkan badan anda dari jerawat nasi 

memang jimat..tahan sehingga 8 bulan hanya dengan picit sebesar duit syiling 10 sen sahaja boleh guna untuk bersihkan satu banda.. makin diletak air makin berbuih!!

confirm wangi dan lembut jer kulit badan kita selepas di skrub dengan  loofah ini...suka tak???

penggunaan sedikit shj tetapi sangant-sangat berkesan!

meh try hari ni...ready stok...esok dah boleh skrub badan anda..





Call me for Free Consultation :
 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016 

 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Monday, April 4, 2016

Wajah cerah dan sihat hanya dengan New Melacep Plus Ultimate system..






Yehhhhh Mary kay launch new product...yang semestinya super duper best,,,

new Melacap Plus+ Luminous System...

upgrade dr skincare Melacep whitening system yang sedia ada...


mary kay Melacep plus ultimate system




Set ini mengandungi formula terbaru yang khusus boleh digunakan oleh anda yang mengalami masalah seperti ::

....jeragat...takutnyaa!!!
...tona tidak sekata...no..no..no...
....wajah kusam + gelap... mak oiiii
....parut jerawat berleluasa ...ok tidak!!!!

selain daripada itu...Set Melacep Plus+ ini dapat membantu mencerahkan kulit wajah anda...tanpa proses pengelusapan..

so...apa tunggu lagi...daptkan kulit wajah yang lebih..

..BERSIH & SIHAT..
...BERSIH & SEKATA
...GLOWING & LUMINOUS
..YANG PENTING...BEBAS DARI BAHAN KIMI YANG MERBAHAYA!!

satu set terdiri daripada...

cleanser
frehsen
ultimate cream ( pelembap siang dan mlm)
mast..


for more detail pm..

AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 019-4582016 

for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Class
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK