Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Tuesday, February 16, 2016

Bersihkan makeup mata anda dengan Mary kay Oil free makeup remover



Tahukan anda bahawa kulit disekeliling mata kita amat-amat nipis dan sensitif ...

Oil free makeup remover mampu menanggalkan kesan solekan mata dan bibir anda hanya dengan satu sapuan lembut termasuk menanggalkan makeup jenis kalis air tanpa meninggalkan kesan kulit terasa pedih dan kulit terasa berminyak...bagusnya kan...!!!

Pastikan anda memilih makeup remover yang tepat, selamat kerana kesan tersalah pilih makeup remover akan menggalakkan pertumbuhan oil seeded ( bintik putih ) dipersekitara mata anda...

Mary kay Oil free makeup remover

Mary kay Oil free makeup remover


AYZZA ALYAS 

 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 
019-4582016 

for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, February 15, 2016

Mary Kay At Play comming back!!!



Mary kay at Play..coming back ..

limited edition ni..sape nak kena cepat order...ready stok tau..

apa yang best dengan Mary Kay at Play Lip & Cheek ni..
 
* boleh pakai sebagai lipstick dan juga dijadikan sebagai blusher 2 in 1 lah
* super duper soft dan cream texture
* so cute...senang nak bawa ke mana-mana
* hanya beli satu produk utk 2 fungsi..
 
so apa lagi meh pm akak skg utk order..


mary kay lipstik and blusher
 
mary kay lipstik and blusher
 
AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
 019-4582016
 
for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, February 14, 2016

Customer order on 11 Feb 2016

yehhh 2 parcel dah smpai hari ni... 

tqvm to my lovely customer di atas sokongan dan kepercayaan anda terhadap produk Mary Kay...

produk terbaik, di jamin selamat, bebas dari bahan kimia y merbahaya...

produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay




produk kecantikan mary kay

wow...tingginya...hehehe

semuanya utk customer tersayang..utk di pos ke....


Petaling Jaya Selangor
Kangar Perlis
Kuala Lipis Pahang
Rawang Selangor
Dungun Terengganu
Tanah Merah Kelantan
Ipoh Perak

AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, February 6, 2016

Customer order on 2 February 2016


Baru awal bulan Feb...dah ada order masuk...alhamdulillah...
makin ramai yang dah jatuh cinta dengan produk Mary kay...i love u all


produk kecantikan mary kay

7 parcel hari ni : 

Laily maryana - Kuala Berang TErengganu
Nur Balqis - Tumpat Kelantan
Zuraida - Penang Road, Penang
Mohd Khairul Anwar - Klang Selangor
Nor Azimah - Kuala Kangsar, Perak
Nor Hazwani - Johor Bahru, Johor
Izliyana Ismail - Jitra Kedah



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant 
 Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

  019-4582016

 for FEE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Customer order On 4 February 2016

Alhamdulillah ada lagi order masuk hari ini..semakin ramai wanita yang dah jatuh hati dan mempercayai produk mary kay...kerna ia dijamin berkualiti dan tiada kesan sampingan.


siap 5 parcel utk dipos hari ini...

terima kasih kepada customer yang sudi shopping produk Mary kay dengan saya..

Nur Amirah - Kuala Kangsar Perak
KPL Rohaini Ismail - Alor Setar Kedah
Nur Haziqah - Sungai Petani Kedah
Nur Hafizah -Jitra Kedah
Rafidah Razali -  Sepang Selangor



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Ladder of Succes Quarter 1, 2016

Assalammualaikum...


hahahah  baru berkesematan update cite pasal hadiah LOS Quarter 1 yang lalu...


anywhere thank tu Allah kerna dilimpahkan rezeki kepada saya di Mary kay..begitu juga buat Mary kay tqvm kerna menghadiahkan hadiah yang teristimewa ini buat saya..cantik sgt...kalau kat luat mmg x dpt lah hadiah yang istimewa dan percuma seperti ini..


Produk kecantikan May kay
pink-pink gitu..nak guna pun sayang tauuu



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 for FEE 


: @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Ladder of Success Quarter 2, 2016

Yehhhh dapat lagi hadiah lagi dr Mary kay...
Tqvm Mary kay...

Di Mary kay setiap pencapaian kita akan sentiasa di hargai tidak kira lah kecil atau besar..Syukur alhamdulillah sejak menjadi keluarga Mary kay setiap quarter saya akan mendapat hadiah..
dan quarter kali ini pun saya mendapat Emerald Star Consultant...

insyaallah quarter-quarter seterusnya saya akan mengekalkan Emerald Star Consultant kerna saya suka kumpul-kumpul hadiah dari Mary Kay...:) 

anda nak hadiah mcm saya??..so apa tunggu lagi boleh coll saya...
saya akan berkongsi rahsia bagaimana saya menjadi star counsultant setiap quarter.


produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay








AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp
 : 019-4582016 for FREE 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, February 16, 2016

Bersihkan makeup mata anda dengan Mary kay Oil free makeup remover



Tahukan anda bahawa kulit disekeliling mata kita amat-amat nipis dan sensitif ...

Oil free makeup remover mampu menanggalkan kesan solekan mata dan bibir anda hanya dengan satu sapuan lembut termasuk menanggalkan makeup jenis kalis air tanpa meninggalkan kesan kulit terasa pedih dan kulit terasa berminyak...bagusnya kan...!!!

Pastikan anda memilih makeup remover yang tepat, selamat kerana kesan tersalah pilih makeup remover akan menggalakkan pertumbuhan oil seeded ( bintik putih ) dipersekitara mata anda...

Mary kay Oil free makeup remover

Mary kay Oil free makeup remover


AYZZA ALYAS 

 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 
019-4582016 

for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, February 15, 2016

Mary Kay At Play comming back!!!



Mary kay at Play..coming back ..

limited edition ni..sape nak kena cepat order...ready stok tau..

apa yang best dengan Mary Kay at Play Lip & Cheek ni..
 
* boleh pakai sebagai lipstick dan juga dijadikan sebagai blusher 2 in 1 lah
* super duper soft dan cream texture
* so cute...senang nak bawa ke mana-mana
* hanya beli satu produk utk 2 fungsi..
 
so apa lagi meh pm akak skg utk order..


mary kay lipstik and blusher
 
mary kay lipstik and blusher
 
AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
 019-4582016
 
for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, February 14, 2016

Customer order on 11 Feb 2016

yehhh 2 parcel dah smpai hari ni... 

tqvm to my lovely customer di atas sokongan dan kepercayaan anda terhadap produk Mary Kay...

produk terbaik, di jamin selamat, bebas dari bahan kimia y merbahaya...

produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay




produk kecantikan mary kay

wow...tingginya...hehehe

semuanya utk customer tersayang..utk di pos ke....


Petaling Jaya Selangor
Kangar Perlis
Kuala Lipis Pahang
Rawang Selangor
Dungun Terengganu
Tanah Merah Kelantan
Ipoh Perak

AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, February 6, 2016

Customer order on 2 February 2016


Baru awal bulan Feb...dah ada order masuk...alhamdulillah...
makin ramai yang dah jatuh cinta dengan produk Mary kay...i love u all


produk kecantikan mary kay

7 parcel hari ni : 

Laily maryana - Kuala Berang TErengganu
Nur Balqis - Tumpat Kelantan
Zuraida - Penang Road, Penang
Mohd Khairul Anwar - Klang Selangor
Nor Azimah - Kuala Kangsar, Perak
Nor Hazwani - Johor Bahru, Johor
Izliyana Ismail - Jitra Kedah



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant 
 Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

  019-4582016

 for FEE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Customer order On 4 February 2016

Alhamdulillah ada lagi order masuk hari ini..semakin ramai wanita yang dah jatuh hati dan mempercayai produk mary kay...kerna ia dijamin berkualiti dan tiada kesan sampingan.


siap 5 parcel utk dipos hari ini...

terima kasih kepada customer yang sudi shopping produk Mary kay dengan saya..

Nur Amirah - Kuala Kangsar Perak
KPL Rohaini Ismail - Alor Setar Kedah
Nur Haziqah - Sungai Petani Kedah
Nur Hafizah -Jitra Kedah
Rafidah Razali -  Sepang Selangor



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Ladder of Succes Quarter 1, 2016

Assalammualaikum...


hahahah  baru berkesematan update cite pasal hadiah LOS Quarter 1 yang lalu...


anywhere thank tu Allah kerna dilimpahkan rezeki kepada saya di Mary kay..begitu juga buat Mary kay tqvm kerna menghadiahkan hadiah yang teristimewa ini buat saya..cantik sgt...kalau kat luat mmg x dpt lah hadiah yang istimewa dan percuma seperti ini..


Produk kecantikan May kay
pink-pink gitu..nak guna pun sayang tauuu



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 for FEE 


: @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Ladder of Success Quarter 2, 2016

Yehhhh dapat lagi hadiah lagi dr Mary kay...
Tqvm Mary kay...

Di Mary kay setiap pencapaian kita akan sentiasa di hargai tidak kira lah kecil atau besar..Syukur alhamdulillah sejak menjadi keluarga Mary kay setiap quarter saya akan mendapat hadiah..
dan quarter kali ini pun saya mendapat Emerald Star Consultant...

insyaallah quarter-quarter seterusnya saya akan mengekalkan Emerald Star Consultant kerna saya suka kumpul-kumpul hadiah dari Mary Kay...:) 

anda nak hadiah mcm saya??..so apa tunggu lagi boleh coll saya...
saya akan berkongsi rahsia bagaimana saya menjadi star counsultant setiap quarter.


produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay








AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp
 : 019-4582016 for FREE 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK