Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Thursday, November 26, 2015

Customer order - 11 Nov 2015


9 parcel dah siap di packing..



utk di pos ker :

Georgetown Penang
Kepala Batas Penang
Senai Johor
Kota Bahru kelantan
Kemaman Terengganu
Nilai NEgeri Sembilan
ARau Perlis
Machang Kelantan
Kuantan Pahang

Call me for Free Consultation :

 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp/WeChat
 0194582016

 IG : Ayzza_Marykay
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Skrub badan Mary kay.

Ramai wanita hari ini lebih menitikberatkan penjagaan keselurauhan tubuh badan selain penjagaan kulit wajah...

Lotus & Bamboo Loofah Body Cleanser Mary Kay adalah skrub badan yang telah dirumus khas dengan serat loofah asli bagi menanggalkan kotoran pada kulit dan mengambalikan seri semula kulit anda..

loofah body cleanser mary kay


kelebihan yang dimiliki oleh skrub badan ini..


  • ia dapat menanggalkan kekotoran pada kulit badan seperti daki-daki, sel-sel kulit mati
  • mengandungi akstrak buah kimi yang sangat berkhasiat ntuk mengaktif, menyegarkan dan menghaluskan kulit
  • diperkaya dengan akstrak markisah dan lotus biru yang eksotik yang kaya dengan antioksidan bagi meneutralkan kesan-kesan negative akibat radikal bebas




Call me for Free Consultation : AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 0194582016 IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com FB : Ayzza Alyas Mk FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Wednesday, November 18, 2015

Botanical skincare Mary Kay


Set Kecantikan Botanical Effect Mary Kay adalah set penjagaan wajah yang paling asas dalam set penjagaan wajah Mary Kay...

Set ini telah di formulasikan kepada 3 formula iaitu :

Formula 1 khusus untuk kulit Kering

Mary kay Botanical Effect formula 1


Formula 2 khusus untuk kulit Normal

Mary kay Botanical Effect formula 2


Formula 3 khusus untuk  kulit berminyak
Mary kay Botanical Effect formula 3



Setiap formula terdiri daripada 4 item ...
1. #Cleanser / pencuci : 

  • mencuci wajah dari segala kekotoran

set botanical mary kay


2. #mask / topeng muka : 

  • bertindak untuk membuang sel-sel kulit mati dan menganjalkan kulit wajah.
  • membersihkan wajah dari white dan black head

Botanical Skincare Mary kay

Botanical Skincare Mary kay


3. #Freshen / toner :

  • bertindak untuk menutupi pori-pori terbuka dan membuang sisa-sisa kekotoran yang berlebihan pada wajah

Botanical Skincare Mary kay

4. #Hydrate/pelembap :

  • memberikan kelembapan yang berpanjangan pada wajah..agar wajah sentiasa bersih, sihat, cerah dan tidak kusam.
Botanical Skincare Mary Kay


Botanical Skincare Mary kay




Call me for Free Consultation :

 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 0194582016 

 

Thursday, November 12, 2015

My Dream Come True ...Disney Hong kong

Alhamdulillah ...

My dream come true...yes true...

Percutian percuma 4 H 3M ke Hong Kong Disneyland all sponsor by Mary kay...tqvm Mary Kay.. kerna memberi peluang percutian percuma ini kepada saya...

Dah tak sabar nak tunggu tau bulan Feb 2015 ni...

Hotel 5 star..
makan & minium free ...
flight free..
tiket masuk ke Disneyland free...
semua free lah..

best!!best!! best!


 
no 81 tu...nameee i...kelas gitueeee


bestkan...sape nak dpt percutian percuma seperti saya boleh pm saya ...saya akan kongsikan bersama anda bangaimana untuk berjaya di dalam business Mary kay dan menjadi salah seorang tem saya...


Call me for Free Consultation : 
 AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 

 SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016 IG : Ayzza_Marykay 

Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay
Ramai di antara kita yang mengalami masalah bibir...sperti 




  • bibir kusam - warna hitam kehitaman
  • bibir gelap -  akibat merokok atau pemakaian lipstik yang mengandungi bhn kimia yang merbahaya pada bibir
  • bibir kering - terlalu kering sampai berdarah
  • warna bibir tidak sekata- bertompok hitam, keliling bibir warna hitam
lip mask mary kay untuk mengatasai masalah bibir kering , kusam gelap

....bila terjadi masalah seperti itu...pakai lipstik pun tetap x boleh menutupi celah semua tu..

so... apa tunggu lagi...meh cuba satin lip mary Kay.. di mana satin lip ini terdiri daripada lip balm dan lip mask..

1) lip mask : 
membantu menanggalkan sel-sel kulit mati pada bibir dan mencerahkan bibir

2) lip balm : 
membantu memberi kelembapan yang berpanjangan pada bibir anda.


Call me for Free Consultation : AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 0194582016 IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com FB : Ayzza Alyas Mk FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Wednesday, November 4, 2015

Lindungi wajah anda daripada sinaran UV..

  • Anda bekerja dibawah panas matahari ???
  • Anda banyak outdoor aktiviti??
  • Cream yang ada masih tidak cukup untuk protect muka dari sinaran UV??
  • wajah masih berbelang-belang..??
so hari ini saya nak perkenalkan Mary kay Sun protector SPF35..di mana ia mengandungi :
tekstur yang ringan dan mudah meresap pada kulit wajah anda

@tidak melekit
@tidak mengakibatkan minyak berlebihan pada wajah
@merupakan perlindungan lingkungan luas untuk mereka yang benar-benar mahukan kulit @wajah tak mamah sinaran UV...

Mary kay sunprotector spf35

dapatkan konsultansi percuma daripada saya


Call me for Free Consultation : 
 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp/WeChat 0194582016

 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Sunday, November 1, 2015

Customer Order- 28 Oct 2015


Produk Kecantikan MaryKay


Dah Siap Packing 12 parcel- Delivery  Done to:

Bedong Kedah
Setiawan Perak
Johor Bahru  Johor
Subang Jaya Selangor
Sungai Udang Melaka
Kajang Selangor
Pitas Sabah
Machang Kelantan
Kuala Nerang Kedah
Bedong Kedah
Seberang Perai Utara Pulau Pinang
Simpang Empat Pulau Pinang
+ 1 COD Sirim Kulim High Tech Park

Terima Kasih semua Customer 


Call me for Free Consultation : 

 AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp/WeChat 0194582016 
 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Thursday, November 26, 2015

Customer order - 11 Nov 2015


9 parcel dah siap di packing..



utk di pos ker :

Georgetown Penang
Kepala Batas Penang
Senai Johor
Kota Bahru kelantan
Kemaman Terengganu
Nilai NEgeri Sembilan
ARau Perlis
Machang Kelantan
Kuantan Pahang

Call me for Free Consultation :

 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp/WeChat
 0194582016

 IG : Ayzza_Marykay
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Skrub badan Mary kay.

Ramai wanita hari ini lebih menitikberatkan penjagaan keselurauhan tubuh badan selain penjagaan kulit wajah...

Lotus & Bamboo Loofah Body Cleanser Mary Kay adalah skrub badan yang telah dirumus khas dengan serat loofah asli bagi menanggalkan kotoran pada kulit dan mengambalikan seri semula kulit anda..

loofah body cleanser mary kay


kelebihan yang dimiliki oleh skrub badan ini..


  • ia dapat menanggalkan kekotoran pada kulit badan seperti daki-daki, sel-sel kulit mati
  • mengandungi akstrak buah kimi yang sangat berkhasiat ntuk mengaktif, menyegarkan dan menghaluskan kulit
  • diperkaya dengan akstrak markisah dan lotus biru yang eksotik yang kaya dengan antioksidan bagi meneutralkan kesan-kesan negative akibat radikal bebas




Call me for Free Consultation : AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 0194582016 IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com FB : Ayzza Alyas Mk FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Wednesday, November 18, 2015

Botanical skincare Mary Kay


Set Kecantikan Botanical Effect Mary Kay adalah set penjagaan wajah yang paling asas dalam set penjagaan wajah Mary Kay...

Set ini telah di formulasikan kepada 3 formula iaitu :

Formula 1 khusus untuk kulit Kering

Mary kay Botanical Effect formula 1


Formula 2 khusus untuk kulit Normal

Mary kay Botanical Effect formula 2


Formula 3 khusus untuk  kulit berminyak
Mary kay Botanical Effect formula 3



Setiap formula terdiri daripada 4 item ...
1. #Cleanser / pencuci : 

  • mencuci wajah dari segala kekotoran

set botanical mary kay


2. #mask / topeng muka : 

  • bertindak untuk membuang sel-sel kulit mati dan menganjalkan kulit wajah.
  • membersihkan wajah dari white dan black head

Botanical Skincare Mary kay

Botanical Skincare Mary kay


3. #Freshen / toner :

  • bertindak untuk menutupi pori-pori terbuka dan membuang sisa-sisa kekotoran yang berlebihan pada wajah

Botanical Skincare Mary kay

4. #Hydrate/pelembap :

  • memberikan kelembapan yang berpanjangan pada wajah..agar wajah sentiasa bersih, sihat, cerah dan tidak kusam.
Botanical Skincare Mary Kay


Botanical Skincare Mary kay




Call me for Free Consultation :

 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 0194582016 

 

Thursday, November 12, 2015

My Dream Come True ...Disney Hong kong

Alhamdulillah ...

My dream come true...yes true...

Percutian percuma 4 H 3M ke Hong Kong Disneyland all sponsor by Mary kay...tqvm Mary Kay.. kerna memberi peluang percutian percuma ini kepada saya...

Dah tak sabar nak tunggu tau bulan Feb 2015 ni...

Hotel 5 star..
makan & minium free ...
flight free..
tiket masuk ke Disneyland free...
semua free lah..

best!!best!! best!


 
no 81 tu...nameee i...kelas gitueeee


bestkan...sape nak dpt percutian percuma seperti saya boleh pm saya ...saya akan kongsikan bersama anda bangaimana untuk berjaya di dalam business Mary kay dan menjadi salah seorang tem saya...


Call me for Free Consultation : 
 AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 

 SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016 IG : Ayzza_Marykay 

Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay
Ramai di antara kita yang mengalami masalah bibir...sperti 




  • bibir kusam - warna hitam kehitaman
  • bibir gelap -  akibat merokok atau pemakaian lipstik yang mengandungi bhn kimia yang merbahaya pada bibir
  • bibir kering - terlalu kering sampai berdarah
  • warna bibir tidak sekata- bertompok hitam, keliling bibir warna hitam
lip mask mary kay untuk mengatasai masalah bibir kering , kusam gelap

....bila terjadi masalah seperti itu...pakai lipstik pun tetap x boleh menutupi celah semua tu..

so... apa tunggu lagi...meh cuba satin lip mary Kay.. di mana satin lip ini terdiri daripada lip balm dan lip mask..

1) lip mask : 
membantu menanggalkan sel-sel kulit mati pada bibir dan mencerahkan bibir

2) lip balm : 
membantu memberi kelembapan yang berpanjangan pada bibir anda.


Call me for Free Consultation : AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 0194582016 IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com FB : Ayzza Alyas Mk FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Wednesday, November 4, 2015

Lindungi wajah anda daripada sinaran UV..

  • Anda bekerja dibawah panas matahari ???
  • Anda banyak outdoor aktiviti??
  • Cream yang ada masih tidak cukup untuk protect muka dari sinaran UV??
  • wajah masih berbelang-belang..??
so hari ini saya nak perkenalkan Mary kay Sun protector SPF35..di mana ia mengandungi :
tekstur yang ringan dan mudah meresap pada kulit wajah anda

@tidak melekit
@tidak mengakibatkan minyak berlebihan pada wajah
@merupakan perlindungan lingkungan luas untuk mereka yang benar-benar mahukan kulit @wajah tak mamah sinaran UV...

Mary kay sunprotector spf35

dapatkan konsultansi percuma daripada saya


Call me for Free Consultation : 
 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp/WeChat 0194582016

 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Sunday, November 1, 2015

Customer Order- 28 Oct 2015


Produk Kecantikan MaryKay


Dah Siap Packing 12 parcel- Delivery  Done to:

Bedong Kedah
Setiawan Perak
Johor Bahru  Johor
Subang Jaya Selangor
Sungai Udang Melaka
Kajang Selangor
Pitas Sabah
Machang Kelantan
Kuala Nerang Kedah
Bedong Kedah
Seberang Perai Utara Pulau Pinang
Simpang Empat Pulau Pinang
+ 1 COD Sirim Kulim High Tech Park

Terima Kasih semua Customer 


Call me for Free Consultation : 

 AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp/WeChat 0194582016 
 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK