Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Sunday, September 27, 2015

Customer order - 13 September 205




produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay

utk customer saya di : 

Tawau Sabah
Georgetown Penang
Batang Kali Selangor
Semporna Sabah
Kuala Lumpur 


COD Kulim Hitech Kulim
Machang Bubok Pulau Pinang




Free Consultation Contact : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Customer order - 11 September 2015

3 pracel utk di pos hari ni..alhamdulillah...


produk kecantikan mary kay

 ready to pos to ::

Limbang Sarawak
Kampung Gajah Perak
Subang Jaya Selangor




Free Consultation Contact : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Berus cuci muka ajaib Mary kay...:)



kepada anda yang inginkan wajah dicuci dengan bersih dan sihat ..dapatkan skinvigorate cleansing brush mary kay..di mana berus ini dapat membersihkan wajah anda 98% bersih daripada anda menggunakan tangan...

happy je customer saya ni setelah menggunakan skinvigorate cleansing brush mary kay ini...skinnya begitu bersih dan kelihatan cerah setelah menggunakan berus ini..

so bila dah ada berus cuci muka ni dah x perlu lagi p spa @ salon kecantikan...semuanya boleh manjakan diri di rumah sahaja...jimat kan 

Skinvigorate Cleansing brush mary kay



Mary kay Skinvigorate Cleansing brush
Mary kay Skinvigorate Cleansing brush

belian 1 set berus ajaib ni anda akan dapat percuma :
1 bateri 
2 berus cuci muka
warranty 3 bulan..
dan special price daripada saya...


meh order cepat selagi masih ada stok..


Free Consultation Contact :

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG :  Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Saturday, September 26, 2015

Customer order - 9 September 2015


Order bulan September baru nak update 

produk kecantikan mary kay


produk kecantikan mary kay

produk kecantikna mary kay

produk kecantikan mary kay
utk customer : 

Pasir Gudang Johor
Gua Musang Kelantan
Shah Alam, Selangor



Free Consultation Contact : Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com FB : Ayzza Alyas Mk FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Tuesday, September 15, 2015

4 langkah mudah dapatkan makeup flawless dan glowing...

Semua wanita yang bermakeup mesti nak kelihatan cantik, makeup nampk flawless dan glowing gitu kan..so hari ni saya nak share 4 langkah mudah dapatkan makeup flawless dan glowing...

Langkah 1 : sapukan Mary kay Foundation Primer sunscreen spf15...di mana primer ini membantu mengekalkan makeup sehingga 8 jam, dan ia bersifat makeup based 

Langkah 2 : sapukan Mary kay CC cream pada seluruh wajah..cc cream ini juga mengandungi Spf 15 juga dpt melindungi wajah dari sinaran matahari

Langkah 3 : Sapukan Mary kay liquid foundation pada seluruh wajah..pemilihan warna foundation juga penting agar makeup kelihatan lebih natural 

Langkah 4 : untuk dapatkan kekemasan terbaik sapukan Mary Kay Translucent loose powder...translucent ini dapt membantu mengekalkan makeup sehingga berjam-jam, mengawal kekilatan pada wajah dan menjadikan makeup kelihatan flawless dan glowing




produk kecantikan mary kay

Free Consultation Contact : 

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Sunday, September 13, 2015

Wajah yang flawless dan glowing hanya dengan Mary kay CC cream


hi u allssss..

Ramai wanita-wanita telah jatuh cinta dengan Mary Kay CC Cream ni tau...
yang bestnya cc cream ni dapat 

1) melindungi wajah kita dari sinaran matahari yang panas tu..kerna ia mengandungi SPF15

2) ia dapat bertahan sehingga 8 jam

3) jika di sapu pada wajah memang tak berminyak , tidak melekit-lekit...dan sesuai digunakan untuk semua jenis kulit u allssss

4) liquidnya begitu ringan sekali...kemas, jika disapu pada wajah memang nampk natural dengan penuh keayuan 

5) sebagai asas perlindungan kulit wajah

6) pastu dlm beberapa minit wajah nampk lagi flawless dan glowing tauuuu

kalau nak cuba boleh pm aakk yaaa

mary kay cc cream spf15


mary kay cc cream


mary kay cc cream
Mary kay CC cream ni terdapat  4 pilihan warna...
u all boleh pilih warna ikut tona warna wajah anda


Free Consultation Contact : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Thursday, September 10, 2015

Bibir kusam, gelap, kekeringan...boleh di atasi dengan Lip Mask dan Lip balm Mary kay

Adakah anda mengalamai masalah bibir :

@gelap dan kusam (akibat pemakian lipstik yang tiruan dan ada bahan kimia.)
 kering sampai mengelupas, berdarah
bibir berkeping-keping...
 sensitif pada lipstik..???


Anda dah jumpe krim yang dapat mengatasi masalah anda tueee???  

so hari ni saya ingin memperkenalkan satin lip Mary Kay di mana ia nya terdiri daripada lip mask dan lip balm...yang dapat membantu mengatasi masalah bibir anda itu...


masih tak percaya...? meh saya share feedback daripada customer saya yang telah menggunakannya...


lip mask and lip balm mary kay

so dah puas hati..percaya...nak cuba..

boleh Contact : 

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016

 (SMS/Whatsapp/WeChat)
IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Wednesday, September 9, 2015

Day 11 : Lauterbrunne, Switzerland ( 9-11 June 2015)

Day 11 : Lauterbrunne,  Switzerland ( 9 - 11 June 2015)

Full day explore the top of Europe...Jungfrau





















i miss that moment....






now we are at top of Europe...







Free Consultation Contact : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016
 (SMS/Whatsapp/WeChat) IG :
 Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com FB : Ayzza Alyas Mk FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Customer order - 7 September

Rezeki di aawal bulan...









utk di pos ke : 
Simpang renggam Johor
Kota Tinggi Johor
Maran Pahang
Pasir gudang JOhor
Batu Caves selangor




Free Consultation Contact :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com FB : Ayzza Alyas Mk FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Tuesday, September 8, 2015

Haluskan Pori-pori anda dengan Mary kay Timewise Microdermabrasion Plus

wow...bermula pada 1 September ini May Kay telah menghasilkan satu produk terbaru..iaitu Timewise Microdermabrasion Plus Set..di mana set ini menggabungkan manafaat-manafaat Timewise Microdermabrasion Refine  dan Timewise Pore Minimizer Serum 

Set Microdermabrasion Plus ini dirumus khas untuk membantu :

@ dapat mengurangkan dan menghaluskan penampilan pori-pori dengan ketara, 
@ menganjalkan kulit 
@ mengetatkan penampilan kulit secara keseluruhan 
@ Kulit kelihatan lebih muda dan segar
@ mengurangkan penampilan parut jerawat dan jeragat

Untuk mendapatkan hasil yang memuaskan...hanya 2 langkah mudah :

Step 1 : Timewise Microdermabrasion Refine 
Mary kay Microdermabrasion Refine

bertindak sebagai skrub wajah... di mana ia dapat ::
1) mengurangkan penampilan garis-garis halus
2) menghaluskan tekstur kulit dengan segera
3) membersihkan sel kulit mati pada permukaan kulit dan kekotoran dalam pori-pori


Step 2 : Timewise Pore Minimizer 

Mary Kay Timewise Pore Minimizer

Bertindak sebagai serum wajah di mana ia dapat ::
1) menentang penampilan pori-pori yang besar
2) memberikan kulit lebih penuh keyakinan 
3) menenangkan kulit dan mengurangkan penampilan kemerahan pada wajah



Free Consultation Contact : 

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Friday, September 4, 2015

Jemputan ke Kelas Penjagaan Wajah dan Makeup


Assalammualaikum wanita-wanita Jitra...

Saya akan mengadakan kelas penjagaan wajah dan makeup di Jitra Kedah...

Tarikh :
 12 September 2015 (Sabtu)

Masa :
2 ptg - 5 ptg

Tempat :
Pustaka Rihaz, 
No 15 Jalan Halban 1,
 Taman Sri Halban, Jitra


Aktiviti yang akan di jalankan :
@teknik penjagaan wajah awek muda
@ sesi spa tangan dan bibir
@ cara sapuan foundation dengan betul
@ teknik lukis kening


-> semua peralatan di sediakan
-> bawa 2 teman .. HADIAH MISTERI menanti anda..
-> PM cepat !!! terhad untuk 20 org sahaja ( first come first serve)

PM jika berminat 
0194582016 ayzza


produk kecantikan mary kay



Nak order...nak cuba...nak free Consultation 
Contact : 

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Thursday, September 3, 2015

Set penjagaan badan Mary kay



Set penjagaan badan Mary kay


Loofah boday cleanser Mary kay :

adalah skrub badan mengandungi biji-biji halus dengan wangian buah kiwi
ia membantu membuang sel-sel kulit mati, daki-daki di badan, mengilangkan jerawat nasi di badan anda..sekiranya dibahaigan ketiak anda hitam boleh dikurangkan denan menggosok skrub ini ..

Spritzer Mary Kay :
untuk menggantikan deodorant/ anti perspirant. 
memang bagus pada anda yang mengalami masalah bau badan 


Nourishing body lotion Mary kay :
sapukan body lotion ini keseluruh badan anda bangi mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit..


Nak order...nak cuba...nak free Consultation Produk kecantikan Mary kay 
 Contact : 

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 

(SMS/Whatsapp/WeChat) 

IG : Ayzza_MK
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Sunday, September 27, 2015

Customer order - 13 September 205




produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay

utk customer saya di : 

Tawau Sabah
Georgetown Penang
Batang Kali Selangor
Semporna Sabah
Kuala Lumpur 


COD Kulim Hitech Kulim
Machang Bubok Pulau Pinang




Free Consultation Contact : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Customer order - 11 September 2015

3 pracel utk di pos hari ni..alhamdulillah...


produk kecantikan mary kay

 ready to pos to ::

Limbang Sarawak
Kampung Gajah Perak
Subang Jaya Selangor




Free Consultation Contact : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Berus cuci muka ajaib Mary kay...:)



kepada anda yang inginkan wajah dicuci dengan bersih dan sihat ..dapatkan skinvigorate cleansing brush mary kay..di mana berus ini dapat membersihkan wajah anda 98% bersih daripada anda menggunakan tangan...

happy je customer saya ni setelah menggunakan skinvigorate cleansing brush mary kay ini...skinnya begitu bersih dan kelihatan cerah setelah menggunakan berus ini..

so bila dah ada berus cuci muka ni dah x perlu lagi p spa @ salon kecantikan...semuanya boleh manjakan diri di rumah sahaja...jimat kan 

Skinvigorate Cleansing brush mary kay



Mary kay Skinvigorate Cleansing brush
Mary kay Skinvigorate Cleansing brush

belian 1 set berus ajaib ni anda akan dapat percuma :
1 bateri 
2 berus cuci muka
warranty 3 bulan..
dan special price daripada saya...


meh order cepat selagi masih ada stok..


Free Consultation Contact :

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG :  Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Saturday, September 26, 2015

Customer order - 9 September 2015


Order bulan September baru nak update 

produk kecantikan mary kay


produk kecantikan mary kay

produk kecantikna mary kay

produk kecantikan mary kay
utk customer : 

Pasir Gudang Johor
Gua Musang Kelantan
Shah Alam, Selangor



Free Consultation Contact : Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com FB : Ayzza Alyas Mk FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Tuesday, September 15, 2015

4 langkah mudah dapatkan makeup flawless dan glowing...

Semua wanita yang bermakeup mesti nak kelihatan cantik, makeup nampk flawless dan glowing gitu kan..so hari ni saya nak share 4 langkah mudah dapatkan makeup flawless dan glowing...

Langkah 1 : sapukan Mary kay Foundation Primer sunscreen spf15...di mana primer ini membantu mengekalkan makeup sehingga 8 jam, dan ia bersifat makeup based 

Langkah 2 : sapukan Mary kay CC cream pada seluruh wajah..cc cream ini juga mengandungi Spf 15 juga dpt melindungi wajah dari sinaran matahari

Langkah 3 : Sapukan Mary kay liquid foundation pada seluruh wajah..pemilihan warna foundation juga penting agar makeup kelihatan lebih natural 

Langkah 4 : untuk dapatkan kekemasan terbaik sapukan Mary Kay Translucent loose powder...translucent ini dapt membantu mengekalkan makeup sehingga berjam-jam, mengawal kekilatan pada wajah dan menjadikan makeup kelihatan flawless dan glowing




produk kecantikan mary kay

Free Consultation Contact : 

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Sunday, September 13, 2015

Wajah yang flawless dan glowing hanya dengan Mary kay CC cream


hi u allssss..

Ramai wanita-wanita telah jatuh cinta dengan Mary Kay CC Cream ni tau...
yang bestnya cc cream ni dapat 

1) melindungi wajah kita dari sinaran matahari yang panas tu..kerna ia mengandungi SPF15

2) ia dapat bertahan sehingga 8 jam

3) jika di sapu pada wajah memang tak berminyak , tidak melekit-lekit...dan sesuai digunakan untuk semua jenis kulit u allssss

4) liquidnya begitu ringan sekali...kemas, jika disapu pada wajah memang nampk natural dengan penuh keayuan 

5) sebagai asas perlindungan kulit wajah

6) pastu dlm beberapa minit wajah nampk lagi flawless dan glowing tauuuu

kalau nak cuba boleh pm aakk yaaa

mary kay cc cream spf15


mary kay cc cream


mary kay cc cream
Mary kay CC cream ni terdapat  4 pilihan warna...
u all boleh pilih warna ikut tona warna wajah anda


Free Consultation Contact : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Thursday, September 10, 2015

Bibir kusam, gelap, kekeringan...boleh di atasi dengan Lip Mask dan Lip balm Mary kay

Adakah anda mengalamai masalah bibir :

@gelap dan kusam (akibat pemakian lipstik yang tiruan dan ada bahan kimia.)
 kering sampai mengelupas, berdarah
bibir berkeping-keping...
 sensitif pada lipstik..???


Anda dah jumpe krim yang dapat mengatasi masalah anda tueee???  

so hari ni saya ingin memperkenalkan satin lip Mary Kay di mana ia nya terdiri daripada lip mask dan lip balm...yang dapat membantu mengatasi masalah bibir anda itu...


masih tak percaya...? meh saya share feedback daripada customer saya yang telah menggunakannya...


lip mask and lip balm mary kay

so dah puas hati..percaya...nak cuba..

boleh Contact : 

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016

 (SMS/Whatsapp/WeChat)
IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Wednesday, September 9, 2015

Day 11 : Lauterbrunne, Switzerland ( 9-11 June 2015)

Day 11 : Lauterbrunne,  Switzerland ( 9 - 11 June 2015)

Full day explore the top of Europe...Jungfrau





















i miss that moment....






now we are at top of Europe...







Free Consultation Contact : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016
 (SMS/Whatsapp/WeChat) IG :
 Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com FB : Ayzza Alyas Mk FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Customer order - 7 September

Rezeki di aawal bulan...









utk di pos ke : 
Simpang renggam Johor
Kota Tinggi Johor
Maran Pahang
Pasir gudang JOhor
Batu Caves selangor




Free Consultation Contact :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com FB : Ayzza Alyas Mk FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Tuesday, September 8, 2015

Haluskan Pori-pori anda dengan Mary kay Timewise Microdermabrasion Plus

wow...bermula pada 1 September ini May Kay telah menghasilkan satu produk terbaru..iaitu Timewise Microdermabrasion Plus Set..di mana set ini menggabungkan manafaat-manafaat Timewise Microdermabrasion Refine  dan Timewise Pore Minimizer Serum 

Set Microdermabrasion Plus ini dirumus khas untuk membantu :

@ dapat mengurangkan dan menghaluskan penampilan pori-pori dengan ketara, 
@ menganjalkan kulit 
@ mengetatkan penampilan kulit secara keseluruhan 
@ Kulit kelihatan lebih muda dan segar
@ mengurangkan penampilan parut jerawat dan jeragat

Untuk mendapatkan hasil yang memuaskan...hanya 2 langkah mudah :

Step 1 : Timewise Microdermabrasion Refine 
Mary kay Microdermabrasion Refine

bertindak sebagai skrub wajah... di mana ia dapat ::
1) mengurangkan penampilan garis-garis halus
2) menghaluskan tekstur kulit dengan segera
3) membersihkan sel kulit mati pada permukaan kulit dan kekotoran dalam pori-pori


Step 2 : Timewise Pore Minimizer 

Mary Kay Timewise Pore Minimizer

Bertindak sebagai serum wajah di mana ia dapat ::
1) menentang penampilan pori-pori yang besar
2) memberikan kulit lebih penuh keyakinan 
3) menenangkan kulit dan mengurangkan penampilan kemerahan pada wajah



Free Consultation Contact : 

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Friday, September 4, 2015

Jemputan ke Kelas Penjagaan Wajah dan Makeup


Assalammualaikum wanita-wanita Jitra...

Saya akan mengadakan kelas penjagaan wajah dan makeup di Jitra Kedah...

Tarikh :
 12 September 2015 (Sabtu)

Masa :
2 ptg - 5 ptg

Tempat :
Pustaka Rihaz, 
No 15 Jalan Halban 1,
 Taman Sri Halban, Jitra


Aktiviti yang akan di jalankan :
@teknik penjagaan wajah awek muda
@ sesi spa tangan dan bibir
@ cara sapuan foundation dengan betul
@ teknik lukis kening


-> semua peralatan di sediakan
-> bawa 2 teman .. HADIAH MISTERI menanti anda..
-> PM cepat !!! terhad untuk 20 org sahaja ( first come first serve)

PM jika berminat 
0194582016 ayzza


produk kecantikan mary kay



Nak order...nak cuba...nak free Consultation 
Contact : 

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Thursday, September 3, 2015

Set penjagaan badan Mary kay



Set penjagaan badan Mary kay


Loofah boday cleanser Mary kay :

adalah skrub badan mengandungi biji-biji halus dengan wangian buah kiwi
ia membantu membuang sel-sel kulit mati, daki-daki di badan, mengilangkan jerawat nasi di badan anda..sekiranya dibahaigan ketiak anda hitam boleh dikurangkan denan menggosok skrub ini ..

Spritzer Mary Kay :
untuk menggantikan deodorant/ anti perspirant. 
memang bagus pada anda yang mengalami masalah bau badan 


Nourishing body lotion Mary kay :
sapukan body lotion ini keseluruh badan anda bangi mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit..


Nak order...nak cuba...nak free Consultation Produk kecantikan Mary kay 
 Contact : 

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 

(SMS/Whatsapp/WeChat) 

IG : Ayzza_MK
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK