Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Thursday, August 27, 2015

Customer order...4 Ogos 2015


Syukur alhamdulillah 

bekesempatan jg hari ni update blog...

tqvm kepada anda yg selalu visit blog saya..

jgn risau special something untuk yang ingin menjadi customer saya...dan selalu order dgn saya...

jom PM saya skg...ready stok untuk anda yang ingin mencuba produk kecantikan 
Mary Kay..



produk kecantikan mary kay


prodk kecantikan mary kay

ready to pos :

kampung gajah perak
Bentung sarawak


Nak order, nak cuba, nak free Consultation 
produk kecantikan Mary Kay...

 Contact :

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Thursday, August 20, 2015

Customer order - 30 July 2015



Produk kecantikan Mary kay

produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay


Produk kecantikan mary kay

ready to delivery ...

Labuan Sabah
Setiawan PErak
Permatang Pauh Pulau Pinang
Kuching Sarawak
Kota BAhru Kelantan
Klang Selangor
Shah Alam Selangor
Bayan Lepas PUlau Pinang


Nak order...nak cuba...nak free free Consultation 

produk kecantikan Mary Kay 
Contact : 

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Sape nak bibir seksi, pinkish dan gebu gebassss

Assalammualaikum

sape nak bibir seksi, gebu gebas..pinkish gitu...ha boleh lah pakai 
lip mask dan lip balm mary kay...

bukan wanita je boleh pakai tau...cik abe, tua mudo boleh belaka...
 ni sudah terbukti keberkesanannya...

Satin lip, lip mask and lip balm mary kay

meh pm akak skg...


Nak order...nak cuba....nak free Consultation 
produk kecantikan Mary Kay...

Contact :

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Day 7 : Heidelberg ( 1 June 2015)


Heidelberg Castle 









Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Bibir kering, Kusam dan Gelap

Bibir kering, kusam dan gelap

RAmai wanita-wanita mengalami masalah bibir kering, kusam dan kehitaman...

Biasanya bibir kering mungkin kerana kekurangan air dalam badan..
 Bibir kusam dan kehitaman adalah disebabkan merokok, pengambilan minuman berkafein, kurang pelembap bibir,  pemakaian lipstik yang mengandungi bahan-bahan merbahaya...

so hari ini saya ingin berkongsi dengan anda produk kecantikan Mary kay yang terbaik dan berkesan yang boleh membantu anda  untuk mendapatkan bibir yang cerah, kemerahan ( pinkish gitu), lembap, cantik dan sihat...

Iaitu lip balm dan lip mask Mary Kay

produk kecantikan mary kay...satin lip, lip balm & lip mask mary kay

ikuti pengalaman dari seorang customer saya, Sakinah ...

Sudah 3 tahun Inah mengalami masalah bibir kering yang teruk ..pelbagai produk lip balm telah dicubanya namun tiada juga hasilnya...sehingga beliau rasa putus asa..

Saya telah memperkenalkan  lip mask dan lip balm mary kay kepada Inah..Syukur alhamdulillah tidak sampai sebulan beliau mencubanya..bibirnya semakin sihat, lembap dan menjadi kemerahan ...dan kini Inah mampu tersenyum ceria...

satin lip, lip balm & lip mask mary kay

satin lip, lip balm & lip mask mary kay

sekiranya anda juga mengalami masaalah yang sama seperti Inah boleh lah
 mencuba lip balm dan lip mask Mary kay ini...


nak order...nak cuba...nak free Consultation 
produk kecantikan Mary Kay

contact :

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Sunday, August 16, 2015

Mary kay Beauty Fair

Assaalammualaikum
Anda masih mencari-cari produk kecantikan...??
Harga yang berpatutan???
...tiada kesan sampingan...???
...selamat digunakan...
meh datang sendiri untuk mencuba produk kecantikan kami...
BAYARAN RM0.00 sahaja..
Tarikh : 21 & 22 Ogos 2015
Tempat : Mary kay Beauty Center, Autocity Juru Penang...
Masa : 11.00 pagi - 8.00 Malam
nak free produk ...meh daftar sekarang...!!!
 Mary kay beauty fair

nak order..nak cuba..nak free consultation 
produk kecantikan mary kay
contact :

Call me for free Consultation : Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Wednesday, August 12, 2015

Customer order - 28 July 2015

hari ni sampai 3 parcel..nk packing barg2 jap...
mesti customer dah x sambar nak pakai produk mary kay..hehehe


produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay
antara produk yang diorder...

set botanical foumula 1
set botanical formula 2
set botanical formula 3
oil free hydrating gel
skinvigorate cleansing brush
2 lip gloss
set timewise
mineral powder foundation



produk kecantikan mary kay

siap utk di pos ke ::

machang Kelantan
Georgetown, Pulau Pinang
Shah Alam, Selangor
Malim Nawar perak


nak order...nak cuba...nak free Consultation
produk kecantikan mary kay

contact :

Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
IG : Ayzza_Marykay
Email : ayzaflower@yahoo.com FB : Ayzza Alyas Mk
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Sunday, August 9, 2015

Faisal D'Gnius produk pencetus ketajaman minda


Faisal D'Gnius produk pencetus ketajaman minda

Faisal D'Gnius
Adalah produk yang berkonsepkan homeopati ini ditambah valuenya dengan adunan bahan-bahan seperti Alfafa(vitamin menambah seleras makan), kalsium, magnesum , potassium, kalium , asid folic, DHA dan ekstrak susu kambing

ia juga menjadi produk pencetus ketajaman minda yang amat berbeza dengan produk-porudk lain.

Faisal D'Ginus :
Adalah rumsuan makanan semula jadi yang dapat memberikan nutrien untk saraf bagi memulihkan kesegaran otak. iada dapat merawat masalah saraf seperti takut, cemas, runsing, dan memberi keyakinan serta membangkitkan semangat. ia  juga dapat menguatkan daya fikiran dan mencerdaskan akal serta memperbaiki daya tumpuan, menghapuskan letih lesu, serabut fikiran dan kelesuan otak.

Faisal D'Ginus : 
ini amat berguna dan cukup berkesan kepada para pelajar

Keitimewaannya :

#Mencerdaskan minda
#Mencergaskan fizikal
#Memperbaiki pertumbuhan minda
#Menghidup dan #mengaktifkan sel-sel otak yang mati dan lemah
#membantu anak-anak yang lemah dalam pelajaran
#membantu mempercepatkan pertuturan kanak-kanak
#membantu anak-anak berjalan dengan baik
#membantu meredakan kegelisahan anak-anak
#membantu menenangkan anak-anak yang menghadapi peperiksaan
#terbaik untuk ibu-ibu yang mengandung dan dalam pantang
#terbaik utnuk anak-anak yang demam panas dan selsema
#terbaik untuk anak-anak yang menalami masalah sawan
#terbaik untuk anak-anak yang hyperaktif
#terbaik untuk orang-orang dewasa y hypertension
#terbaik untuk organg yang nyanyjk dan suka mengamuk


insyaallah...kejutkan sarat otak yang tidur..
Aktifkan semula yang lemah...

OTAK AKAN BERTENAGA SEMULA

Faisal D'Gnius produk pencetus ketajaman minda

Jika anda berminat boleh pm saya..

Call me for free Consultation :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
IG : Ayzza_Marykay
FB : Ayzza Alyas Mk
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Cara mudah dan berkesan untuk cuci muka...

Assalammualaikum..

Lamanya x update blog..so hari ni nak update pasal Mary Kay skinvigorate cleansing brush..

Susah nk cite bertapa best nya menggunakan berus comel ini untuk membersihkan wajah saya..di mana ia dapat membantu membersihkan wajah (makeup, kekotoran ) berkali ganda lebih bersih berbanding dengan menggunakan tangan..juga wajah pun rasa anjal, tegang dan lebih bersih..


Berus yang ringan serta berkuasa 2 kelajuan mengurut dapat mencapai 400 pusingan dalam masa seminit..so jika kita mencuci wajah dgn menggunakan tangan agaknya berapa pusingan yang kita boleh lakukan dlm masa seminit ya??? mustahil 400 pusingan juga kan..

Berus ini menambah elemen seumpama SPA ke dalam rutin penjagaan wajah..so hebat kan...


Mary Kay skinvigorate cleansing brush


What's the inside the box ??
1 pemegang yang mengawal kelajuan
2 berus
1 bateri
1 manual book
3 bulan warranty



cantik kan wana purple..wana purple ni limited edition.
.sape lambat order habis la suda



Mary Kay skinvigorate cleansing brush
Apakah bahagian-bahaigan penting yang kita perlu bersihkan??

1. Dahi
2. kedua-dua belah pipi
3.Dagu / bawah bibir
4. Hidung

Seperti anda tahu, point-point yang disenaraikan di atas adalah bahagian-bahagian yang sangat mudah berminyak, berjeragat, white head dan black head tumbuh..

so fokuskan lebih kepada bahagiabn tersebut at least 15 second.

Harga mampu milik dengan kualiti yang jauh lebih baik dari jenama yang lain..

...jika anda berminat untuk memilikinya boleh roger2 saya..

nak order...nak cuba...nak free Consultation 
produk mary kay
contact :

Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
IG : Ayzza_Marykay
FB : Ayzza Alyas Mk
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Thursday, August 6, 2015

Customer order - 21 July 2015



Order pd bulan 21 Julai 2015...baru nak update


Produk kecantikan Mary kay

Produk kecantikan Mary kay

Produk kecantikan Mary kay

Produk kecantikan Mary kay

tqvm to my lovely customer..

done for delivery :

Jeli Kelantan
JOhor Baharu, Johor
Kota Kinabalu SAbah
Kota Samarahan Sarawak
Kuantan Pahang
Ledang Johor


nak order...nak cuba...nak free consultation
produk mary kay 

contact :

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Saturday, August 1, 2015

Customer order - 11 July 2015

produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kan

ready to delivery to :

 Kota kinabalu Sabah
Pasir Gudang, Johor

COD :
Georgetown Penang



nak order...nak cuba...nak free Consultation 
contact :

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Ladder of Success Quarter 4, 2015


My Ladder of Success gift for Quarter 4 are finally here..

the third Time i achieved the highest of all...The Emerald!!

Seriously memang cantik,..suka sgt..

Tqvm Allah, tqvm Mary kay..for the special give for me...


I'm a star consultant Mary kay

I'm a star consultant Mary kay


Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk FB 
Page : Ayzza Alyas Mary Kay

I'm New Independent Sales Director Mary kay

Syukur Alhamdulillah ...


tanggal 1 June 2015 yang lalu Mary kay telah memberi kepercayaan kepada saya dengan melantik saya sebagai Pengarah Jualan Bebas Mary kay ( Mary Kay Independent Sales Director)...



Tahniah juga buat rakan-rakan seperjuangan yang turut bergelar Independent Sales Director Mary kay dan  bersama-sama meneruskan Misi Mary Kay...


" Memperkayakan Kehidupan Wanita.."



Call me for free Consultation :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk FB 
Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Thursday, August 27, 2015

Customer order...4 Ogos 2015


Syukur alhamdulillah 

bekesempatan jg hari ni update blog...

tqvm kepada anda yg selalu visit blog saya..

jgn risau special something untuk yang ingin menjadi customer saya...dan selalu order dgn saya...

jom PM saya skg...ready stok untuk anda yang ingin mencuba produk kecantikan 
Mary Kay..



produk kecantikan mary kay


prodk kecantikan mary kay

ready to pos :

kampung gajah perak
Bentung sarawak


Nak order, nak cuba, nak free Consultation 
produk kecantikan Mary Kay...

 Contact :

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Thursday, August 20, 2015

Customer order - 30 July 2015



Produk kecantikan Mary kay

produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay


Produk kecantikan mary kay

ready to delivery ...

Labuan Sabah
Setiawan PErak
Permatang Pauh Pulau Pinang
Kuching Sarawak
Kota BAhru Kelantan
Klang Selangor
Shah Alam Selangor
Bayan Lepas PUlau Pinang


Nak order...nak cuba...nak free free Consultation 

produk kecantikan Mary Kay 
Contact : 

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Sape nak bibir seksi, pinkish dan gebu gebassss

Assalammualaikum

sape nak bibir seksi, gebu gebas..pinkish gitu...ha boleh lah pakai 
lip mask dan lip balm mary kay...

bukan wanita je boleh pakai tau...cik abe, tua mudo boleh belaka...
 ni sudah terbukti keberkesanannya...

Satin lip, lip mask and lip balm mary kay

meh pm akak skg...


Nak order...nak cuba....nak free Consultation 
produk kecantikan Mary Kay...

Contact :

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Day 7 : Heidelberg ( 1 June 2015)


Heidelberg Castle 









Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Bibir kering, Kusam dan Gelap

Bibir kering, kusam dan gelap

RAmai wanita-wanita mengalami masalah bibir kering, kusam dan kehitaman...

Biasanya bibir kering mungkin kerana kekurangan air dalam badan..
 Bibir kusam dan kehitaman adalah disebabkan merokok, pengambilan minuman berkafein, kurang pelembap bibir,  pemakaian lipstik yang mengandungi bahan-bahan merbahaya...

so hari ini saya ingin berkongsi dengan anda produk kecantikan Mary kay yang terbaik dan berkesan yang boleh membantu anda  untuk mendapatkan bibir yang cerah, kemerahan ( pinkish gitu), lembap, cantik dan sihat...

Iaitu lip balm dan lip mask Mary Kay

produk kecantikan mary kay...satin lip, lip balm & lip mask mary kay

ikuti pengalaman dari seorang customer saya, Sakinah ...

Sudah 3 tahun Inah mengalami masalah bibir kering yang teruk ..pelbagai produk lip balm telah dicubanya namun tiada juga hasilnya...sehingga beliau rasa putus asa..

Saya telah memperkenalkan  lip mask dan lip balm mary kay kepada Inah..Syukur alhamdulillah tidak sampai sebulan beliau mencubanya..bibirnya semakin sihat, lembap dan menjadi kemerahan ...dan kini Inah mampu tersenyum ceria...

satin lip, lip balm & lip mask mary kay

satin lip, lip balm & lip mask mary kay

sekiranya anda juga mengalami masaalah yang sama seperti Inah boleh lah
 mencuba lip balm dan lip mask Mary kay ini...


nak order...nak cuba...nak free Consultation 
produk kecantikan Mary Kay

contact :

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Sunday, August 16, 2015

Mary kay Beauty Fair

Assaalammualaikum
Anda masih mencari-cari produk kecantikan...??
Harga yang berpatutan???
...tiada kesan sampingan...???
...selamat digunakan...
meh datang sendiri untuk mencuba produk kecantikan kami...
BAYARAN RM0.00 sahaja..
Tarikh : 21 & 22 Ogos 2015
Tempat : Mary kay Beauty Center, Autocity Juru Penang...
Masa : 11.00 pagi - 8.00 Malam
nak free produk ...meh daftar sekarang...!!!
 Mary kay beauty fair

nak order..nak cuba..nak free consultation 
produk kecantikan mary kay
contact :

Call me for free Consultation : Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Wednesday, August 12, 2015

Customer order - 28 July 2015

hari ni sampai 3 parcel..nk packing barg2 jap...
mesti customer dah x sambar nak pakai produk mary kay..hehehe


produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay
antara produk yang diorder...

set botanical foumula 1
set botanical formula 2
set botanical formula 3
oil free hydrating gel
skinvigorate cleansing brush
2 lip gloss
set timewise
mineral powder foundation



produk kecantikan mary kay

siap utk di pos ke ::

machang Kelantan
Georgetown, Pulau Pinang
Shah Alam, Selangor
Malim Nawar perak


nak order...nak cuba...nak free Consultation
produk kecantikan mary kay

contact :

Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
IG : Ayzza_Marykay
Email : ayzaflower@yahoo.com FB : Ayzza Alyas Mk
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Sunday, August 9, 2015

Faisal D'Gnius produk pencetus ketajaman minda


Faisal D'Gnius produk pencetus ketajaman minda

Faisal D'Gnius
Adalah produk yang berkonsepkan homeopati ini ditambah valuenya dengan adunan bahan-bahan seperti Alfafa(vitamin menambah seleras makan), kalsium, magnesum , potassium, kalium , asid folic, DHA dan ekstrak susu kambing

ia juga menjadi produk pencetus ketajaman minda yang amat berbeza dengan produk-porudk lain.

Faisal D'Ginus :
Adalah rumsuan makanan semula jadi yang dapat memberikan nutrien untk saraf bagi memulihkan kesegaran otak. iada dapat merawat masalah saraf seperti takut, cemas, runsing, dan memberi keyakinan serta membangkitkan semangat. ia  juga dapat menguatkan daya fikiran dan mencerdaskan akal serta memperbaiki daya tumpuan, menghapuskan letih lesu, serabut fikiran dan kelesuan otak.

Faisal D'Ginus : 
ini amat berguna dan cukup berkesan kepada para pelajar

Keitimewaannya :

#Mencerdaskan minda
#Mencergaskan fizikal
#Memperbaiki pertumbuhan minda
#Menghidup dan #mengaktifkan sel-sel otak yang mati dan lemah
#membantu anak-anak yang lemah dalam pelajaran
#membantu mempercepatkan pertuturan kanak-kanak
#membantu anak-anak berjalan dengan baik
#membantu meredakan kegelisahan anak-anak
#membantu menenangkan anak-anak yang menghadapi peperiksaan
#terbaik untuk ibu-ibu yang mengandung dan dalam pantang
#terbaik utnuk anak-anak yang demam panas dan selsema
#terbaik untuk anak-anak yang menalami masalah sawan
#terbaik untuk anak-anak yang hyperaktif
#terbaik untuk orang-orang dewasa y hypertension
#terbaik untuk organg yang nyanyjk dan suka mengamuk


insyaallah...kejutkan sarat otak yang tidur..
Aktifkan semula yang lemah...

OTAK AKAN BERTENAGA SEMULA

Faisal D'Gnius produk pencetus ketajaman minda

Jika anda berminat boleh pm saya..

Call me for free Consultation :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
IG : Ayzza_Marykay
FB : Ayzza Alyas Mk
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Cara mudah dan berkesan untuk cuci muka...

Assalammualaikum..

Lamanya x update blog..so hari ni nak update pasal Mary Kay skinvigorate cleansing brush..

Susah nk cite bertapa best nya menggunakan berus comel ini untuk membersihkan wajah saya..di mana ia dapat membantu membersihkan wajah (makeup, kekotoran ) berkali ganda lebih bersih berbanding dengan menggunakan tangan..juga wajah pun rasa anjal, tegang dan lebih bersih..


Berus yang ringan serta berkuasa 2 kelajuan mengurut dapat mencapai 400 pusingan dalam masa seminit..so jika kita mencuci wajah dgn menggunakan tangan agaknya berapa pusingan yang kita boleh lakukan dlm masa seminit ya??? mustahil 400 pusingan juga kan..

Berus ini menambah elemen seumpama SPA ke dalam rutin penjagaan wajah..so hebat kan...


Mary Kay skinvigorate cleansing brush


What's the inside the box ??
1 pemegang yang mengawal kelajuan
2 berus
1 bateri
1 manual book
3 bulan warranty



cantik kan wana purple..wana purple ni limited edition.
.sape lambat order habis la suda



Mary Kay skinvigorate cleansing brush
Apakah bahagian-bahaigan penting yang kita perlu bersihkan??

1. Dahi
2. kedua-dua belah pipi
3.Dagu / bawah bibir
4. Hidung

Seperti anda tahu, point-point yang disenaraikan di atas adalah bahagian-bahagian yang sangat mudah berminyak, berjeragat, white head dan black head tumbuh..

so fokuskan lebih kepada bahagiabn tersebut at least 15 second.

Harga mampu milik dengan kualiti yang jauh lebih baik dari jenama yang lain..

...jika anda berminat untuk memilikinya boleh roger2 saya..

nak order...nak cuba...nak free Consultation 
produk mary kay
contact :

Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
IG : Ayzza_Marykay
FB : Ayzza Alyas Mk
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Thursday, August 6, 2015

Customer order - 21 July 2015



Order pd bulan 21 Julai 2015...baru nak update


Produk kecantikan Mary kay

Produk kecantikan Mary kay

Produk kecantikan Mary kay

Produk kecantikan Mary kay

tqvm to my lovely customer..

done for delivery :

Jeli Kelantan
JOhor Baharu, Johor
Kota Kinabalu SAbah
Kota Samarahan Sarawak
Kuantan Pahang
Ledang Johor


nak order...nak cuba...nak free consultation
produk mary kay 

contact :

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Saturday, August 1, 2015

Customer order - 11 July 2015

produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kan

ready to delivery to :

 Kota kinabalu Sabah
Pasir Gudang, Johor

COD :
Georgetown Penang



nak order...nak cuba...nak free Consultation 
contact :

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Ladder of Success Quarter 4, 2015


My Ladder of Success gift for Quarter 4 are finally here..

the third Time i achieved the highest of all...The Emerald!!

Seriously memang cantik,..suka sgt..

Tqvm Allah, tqvm Mary kay..for the special give for me...


I'm a star consultant Mary kay

I'm a star consultant Mary kay


Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk FB 
Page : Ayzza Alyas Mary Kay

I'm New Independent Sales Director Mary kay

Syukur Alhamdulillah ...


tanggal 1 June 2015 yang lalu Mary kay telah memberi kepercayaan kepada saya dengan melantik saya sebagai Pengarah Jualan Bebas Mary kay ( Mary Kay Independent Sales Director)...



Tahniah juga buat rakan-rakan seperjuangan yang turut bergelar Independent Sales Director Mary kay dan  bersama-sama meneruskan Misi Mary Kay...


" Memperkayakan Kehidupan Wanita.."



Call me for free Consultation :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk FB 
Page : Ayzza Alyas Mary Kay
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK