Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Tuesday, June 30, 2015

customer order 18 June 2015








Call me for free Consultation :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Customer order - 15 July 2015

baru nak update...15 jun punya cite..

anyway semua nya selamat sampai ke tgn customer-customer ku..



produk mary kay

mary kay produk

mary kay produk

mary kay produk
utk di pos ke ...:

teluk intan perak,
baling kedah
georgetown penang
pekan pahang
Johor bahru, johor


mary kay produk



nak order...nak cuba...nakfree Consultation 
contact :

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Cream to powder Foundation Mary kay

Cream to powder Foundation Mary kay..juga di kenali sebagai CTP adalah produk kecantikan terbaru keluaran Mary Kay..

Cream to powder Foundation mary kay


ia adalah bedak asas berkrim yang ringan dan apabila disapu pada wajah akan menjadi kemasan wajah tanpa celah yang tahan lama..


CTP berfungsi  :

1) lebih mudah kerna ia bersifat 2 in 1 ( foundation + bedak)
2) memberi kemasan matte
3) tahan lama sehingga 8 jam
4) kelihatan natural look
5) bebas minyak
5) sesuai utk semua jenis kulit jg sensitif..


CTP amat sesuai bagi anda yang...

1) mahukan bedak yang tahan lama
2) tinggal di negera yang beriklim panas dan lembap
3) sibuk dan tidak banyak masa untuk bersolek
4) mempunyai kulit berminyak 
5) lebih suka kpd kemasan matte
6) mahukan sesuatu yang mudah, foundation dan bedak dalam satu ( 2 in 1)
7) mahukan kemasan sempurna yang tahan lama ( jg sesuai dipakai untuk majlis-majlis khas seperti perkahwinan, pertunangan, graduation dll )

Cream to powder Foundation mary kay

Cream to powder Foundation mary kay
dah habis...boleh refill..

nak order...nak cuba...nak free Consultation

contact  :

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Friday, June 26, 2015

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush
Selama ni kita hanya cuci muka kita dengan air dan pencuci muka sahaja tetapi skg dgn bantuan cleansing brush Mary Kay yang baru dan canggih ini ia dapat membantu membersihkan kulit wajah kita dgn lebih efektif, lebih bersih dan mendapatkan hasil kulit yg lebih sihat..so tak de la sisa-sia makeup dok dalam pori-pori lagi.
Banyak alatan seperti ini di pasaran, anda boleh check di kedai elektrik dan di kedai kecantikan di luar sana..tetapi mungkin berbeza

dari segi kualiti dan keberkesanan alat ni dengan yang ada di pasaran..



Apakah yg istimewanya dengan cleansing brush mary kay ini ???
1) ia boleh membersihkan wajah dari solekan secara mendalam dan lebih bersih daripada menggunakan jari jermari ya..
2. Meningkatkan tahap penyerapan bagi langkah2 rutin penjagaan wajah harian
3. Improve skin appearance dgn segera
4. Membersihkan sisa2 sel mati dgn lebih berkesan, oleh itu kulit wajah akan tampak lebih cantik dan warna lebih sekata
5. Rasa macam wajah kita di-facial di spa!

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush





 

  nak order...nak cuba..nak free consultation 
contact :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Thursday, June 25, 2015

Kepentingan Botanical Mask Mary kay

Asssalammualaikum dan salam sejahtera..

Tahukan anda kepentingan penggunana mask atau topeng muka dalam rutin penjagaan wajah.??

Ada dikalangan kita yang tidak suka atau tidak pernah menggunakan mask.. Bagi anda yang pernah membuat facial wajah di mana-mana spa..mask adalah salah satu perkara wajib digunakan, tidak kiralah produk mahal..atau pun murah..

Mask mary kay adalah salah satu produk yang paling digemari oleh semua pengguna produk kecantikan Mary kay..Mostly my customer akan berpuas hati dan menyukainya..

So hari ni saya nak share tentang kepentingan Mary kay botanical mask ..di mana botanical mask ini terdiri daripada 3 formula iaitu ..

Mary Kay Botanical Mask Formula 1 : untuk kulit kering dan sensitif

Mary Kay Botanical Mask Formula 2 : untuk kulit normal 

 Mary kay Botanical Mask Formula 3 : untuk kulit berminyak 

Mary kay botanical mask

kepentingan Mary kay Botanical Mask ialah ia dapat ::

1) membantu menanggalkan sel-sel kulit mati dan kekotoran dengan lembut
2) mengecilkan pori-pori, dan membersihkan pori-pori yang tersumbat yang boleh mengakibatkan pertumbuhan jerawat.
3) menambah penghidratan 
4) meresap dan mengawal minyak berlebihan 
5) kulit wajah kelihatan licin dan berasa dibaharui 
6) menganjalkan kulit wajah..seperti dicucuk botox 



sekiranya adan ingin merasai kehebatan botanical mask..

nak order...nak cuba...nak free Consultation 
contact :

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Wednesday, June 24, 2015

Mary Kay Thinking of Love Eau De Perfume


Thinking of Love Eau De Perfume di datangkan khas dari ekstrak buah mandarin, rose turki dan vanilla Madagascar yang memberikan bauan yang mengharumkan dan menyenangkan..
Perfume ini adalah salah satu wangian yang sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk orang tersayang, di mana ianya di datangi khas dengan loket love yang comel dan satu kad nota khas untuk menyatakan perasaan sebenar kepada si penerima..


Thinking of Love Eau De Perfume


Call me for free Consultation :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
IG : Ayzza_Marykay
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Thursday, June 18, 2015

Mary kay True Dimension Lipsticks VS Mary kay Cream Lipsticks

Terdapat 2 jenis Lipstik keluaran Mary kay..di mana kedua-duanya mempunyai kelebihan dan pelbagai warna yang tersendiri..

True Dimension Lipsticks :

** memiliki tekstur yang halus dan licin..bagitu mudah untuk di sapu pada bibir
** ia dapat memberi kelembapan berpanjangan pada bibir
** diperkaya dengan vitamin E khusus untuk bibir
** dapat meratakan garis-garis halus
** bibir tampil lebih tebal dan mengiurkan..sesksi gituuu

Cream Lipstick :

** memiliki tekstur berkrim, kabut dan ringan apabila di sapu pada bibir
** dapat menyerikan bibir
** impak warna tahan lebih lama dan tidak mudah pudar
** diperkaya dengan vitamin C dan E untuk menentang radikan bebas punca kekedutan, kekeringan 
** amat sesuai digunakan bagi anda yang mengalami masalah bibir sensitif seperti gatal2, pedih, kering dan merah




Mary Kay True Dimension Lipsticks dan Mary kay Cream Lipstick :

Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Customer order - 10 June 2015


Ahamdulillah sampai satu lagi parcel..



dapat free sampul raya Mary Kay...



ready to delivery..

Kota Kinabalu, sabah
Petaling Jaya selangor
Puchong, Selangor
Bayan Lepas , Selangor




Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Customer Order 5 June 2015

parcel di awal bulan jun ...baru nak update..




alhamdulillah dah selamat sampai ke

Alor seter Kedah
Dungun Terengganu
dan... Port dickson Negeri sembilan



Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Tuesday, June 30, 2015

customer order 18 June 2015








Call me for free Consultation :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Customer order - 15 July 2015

baru nak update...15 jun punya cite..

anyway semua nya selamat sampai ke tgn customer-customer ku..



produk mary kay

mary kay produk

mary kay produk

mary kay produk
utk di pos ke ...:

teluk intan perak,
baling kedah
georgetown penang
pekan pahang
Johor bahru, johor


mary kay produk



nak order...nak cuba...nakfree Consultation 
contact :

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Cream to powder Foundation Mary kay

Cream to powder Foundation Mary kay..juga di kenali sebagai CTP adalah produk kecantikan terbaru keluaran Mary Kay..

Cream to powder Foundation mary kay


ia adalah bedak asas berkrim yang ringan dan apabila disapu pada wajah akan menjadi kemasan wajah tanpa celah yang tahan lama..


CTP berfungsi  :

1) lebih mudah kerna ia bersifat 2 in 1 ( foundation + bedak)
2) memberi kemasan matte
3) tahan lama sehingga 8 jam
4) kelihatan natural look
5) bebas minyak
5) sesuai utk semua jenis kulit jg sensitif..


CTP amat sesuai bagi anda yang...

1) mahukan bedak yang tahan lama
2) tinggal di negera yang beriklim panas dan lembap
3) sibuk dan tidak banyak masa untuk bersolek
4) mempunyai kulit berminyak 
5) lebih suka kpd kemasan matte
6) mahukan sesuatu yang mudah, foundation dan bedak dalam satu ( 2 in 1)
7) mahukan kemasan sempurna yang tahan lama ( jg sesuai dipakai untuk majlis-majlis khas seperti perkahwinan, pertunangan, graduation dll )

Cream to powder Foundation mary kay

Cream to powder Foundation mary kay
dah habis...boleh refill..

nak order...nak cuba...nak free Consultation

contact  :

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Friday, June 26, 2015

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush
Selama ni kita hanya cuci muka kita dengan air dan pencuci muka sahaja tetapi skg dgn bantuan cleansing brush Mary Kay yang baru dan canggih ini ia dapat membantu membersihkan kulit wajah kita dgn lebih efektif, lebih bersih dan mendapatkan hasil kulit yg lebih sihat..so tak de la sisa-sia makeup dok dalam pori-pori lagi.
Banyak alatan seperti ini di pasaran, anda boleh check di kedai elektrik dan di kedai kecantikan di luar sana..tetapi mungkin berbeza

dari segi kualiti dan keberkesanan alat ni dengan yang ada di pasaran..



Apakah yg istimewanya dengan cleansing brush mary kay ini ???
1) ia boleh membersihkan wajah dari solekan secara mendalam dan lebih bersih daripada menggunakan jari jermari ya..
2. Meningkatkan tahap penyerapan bagi langkah2 rutin penjagaan wajah harian
3. Improve skin appearance dgn segera
4. Membersihkan sisa2 sel mati dgn lebih berkesan, oleh itu kulit wajah akan tampak lebih cantik dan warna lebih sekata
5. Rasa macam wajah kita di-facial di spa!

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush





 

  nak order...nak cuba..nak free consultation 
contact :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Thursday, June 25, 2015

Kepentingan Botanical Mask Mary kay

Asssalammualaikum dan salam sejahtera..

Tahukan anda kepentingan penggunana mask atau topeng muka dalam rutin penjagaan wajah.??

Ada dikalangan kita yang tidak suka atau tidak pernah menggunakan mask.. Bagi anda yang pernah membuat facial wajah di mana-mana spa..mask adalah salah satu perkara wajib digunakan, tidak kiralah produk mahal..atau pun murah..

Mask mary kay adalah salah satu produk yang paling digemari oleh semua pengguna produk kecantikan Mary kay..Mostly my customer akan berpuas hati dan menyukainya..

So hari ni saya nak share tentang kepentingan Mary kay botanical mask ..di mana botanical mask ini terdiri daripada 3 formula iaitu ..

Mary Kay Botanical Mask Formula 1 : untuk kulit kering dan sensitif

Mary Kay Botanical Mask Formula 2 : untuk kulit normal 

 Mary kay Botanical Mask Formula 3 : untuk kulit berminyak 

Mary kay botanical mask

kepentingan Mary kay Botanical Mask ialah ia dapat ::

1) membantu menanggalkan sel-sel kulit mati dan kekotoran dengan lembut
2) mengecilkan pori-pori, dan membersihkan pori-pori yang tersumbat yang boleh mengakibatkan pertumbuhan jerawat.
3) menambah penghidratan 
4) meresap dan mengawal minyak berlebihan 
5) kulit wajah kelihatan licin dan berasa dibaharui 
6) menganjalkan kulit wajah..seperti dicucuk botox 



sekiranya adan ingin merasai kehebatan botanical mask..

nak order...nak cuba...nak free Consultation 
contact :

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Wednesday, June 24, 2015

Mary Kay Thinking of Love Eau De Perfume


Thinking of Love Eau De Perfume di datangkan khas dari ekstrak buah mandarin, rose turki dan vanilla Madagascar yang memberikan bauan yang mengharumkan dan menyenangkan..
Perfume ini adalah salah satu wangian yang sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk orang tersayang, di mana ianya di datangi khas dengan loket love yang comel dan satu kad nota khas untuk menyatakan perasaan sebenar kepada si penerima..


Thinking of Love Eau De Perfume


Call me for free Consultation :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
IG : Ayzza_Marykay
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Thursday, June 18, 2015

Mary kay True Dimension Lipsticks VS Mary kay Cream Lipsticks

Terdapat 2 jenis Lipstik keluaran Mary kay..di mana kedua-duanya mempunyai kelebihan dan pelbagai warna yang tersendiri..

True Dimension Lipsticks :

** memiliki tekstur yang halus dan licin..bagitu mudah untuk di sapu pada bibir
** ia dapat memberi kelembapan berpanjangan pada bibir
** diperkaya dengan vitamin E khusus untuk bibir
** dapat meratakan garis-garis halus
** bibir tampil lebih tebal dan mengiurkan..sesksi gituuu

Cream Lipstick :

** memiliki tekstur berkrim, kabut dan ringan apabila di sapu pada bibir
** dapat menyerikan bibir
** impak warna tahan lebih lama dan tidak mudah pudar
** diperkaya dengan vitamin C dan E untuk menentang radikan bebas punca kekedutan, kekeringan 
** amat sesuai digunakan bagi anda yang mengalami masalah bibir sensitif seperti gatal2, pedih, kering dan merah




Mary Kay True Dimension Lipsticks dan Mary kay Cream Lipstick :

Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Customer order - 10 June 2015


Ahamdulillah sampai satu lagi parcel..



dapat free sampul raya Mary Kay...



ready to delivery..

Kota Kinabalu, sabah
Petaling Jaya selangor
Puchong, Selangor
Bayan Lepas , Selangor




Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Customer Order 5 June 2015

parcel di awal bulan jun ...baru nak update..




alhamdulillah dah selamat sampai ke

Alor seter Kedah
Dungun Terengganu
dan... Port dickson Negeri sembilan



Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK