Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Wednesday, December 30, 2015

Majlis Kenaikan Pangkat Saya sebagai Sales Director di Mary Kay

Assalamualaikum...

Syukur alhamdulillah kehadrat Allah S.W.T...Allah telah memakbulkan impian saya untuk menjadi Sales Director di Mary Kay pada tahun ini...Allah mempermudahkan perjalanan career saya bermula dari menjadi beauty consultant sehinggalah menjadi sales director hanya dalam tempoh yang singkat iaitu selama 8 bulan sahaja..

Bukan mudah untuk saya mencapai impian ini dan tidak susah sekiranya kita benar-benar berusaha..

Malam ini saya ingin berkongsi dengan anda berkenaan majlis Debut atau majlis kenaikan pangkat saya sebagai Sales Director (Pengarah Jualan Bebas Mary kay) yang berlangsung pada 20 Dec 2015 yang lalu.. Majlis yang cukup sederhana tetapi begitu meriah yang dihadiri oleh orang-orang penting dalam kehidupan saya...

Happy teramat sangat kerna Allah telah mempertemukan saya dengan mary kay..dan menjadikan saya salah seorang ahli keluarganya..

Syukur alhamdulillah kini Mary kay telah mengubah kehidupan saya sekeluarga..

Registration counter..

Tetamu-tetamu yang hadir..




3 New Sales director debut in that day


with my recruiter..SSD Hasni

with Sisterhood di Mary kay











my unit members...thanksss for your supported 


banyaknye hadiah...i love it...

sama tak dgn gambar dibwh..






Call me for Free Consultation : 

 AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016

 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Saturday, December 26, 2015

Customer order - 18 Dec 2015


produk kecantikan mary kay

utk dipos ke customer luar dari negeri kedah :

Ipoh Perak
Lumut Perak
Kota Samarahan Sarawak
Uitm Kangar Perlis
TAwau Sabah
Kuala Lumpur


Call me for Free Consultation : 

 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016

 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Bersihkan makeup mata dan bibir anda dengan Mary Kay Oil Free Makeup Remover


Morning u allssss

Sape-sape ada masalah susah nak tanggalkan makeup mata dan bibir? ????  dah macam-macam produk dah cuba tp tidak memuaskan.. menyakitkan... 

Ada di antara kita yang menggunakan oil/ minyak seperti baby oil atau minyak zaiton utk tanggalkan makeup mata dan bibir...walaupun makeup dpt ditanggalkan tetapi ia akan mengeringkan dan menyebabkan :

  • bahagian di seklililing mata cepat kedut, dark circle 
  • bibir akan jadi gelap, kusam dan tona warna bibir tidak sekata 
  • juga boleh menyebabkan kewujudan biji-biji kolestor di sekeliling mata...
So utk mengelakkan berlakunya masalah-masalah seperti berikut..ingin saya perkenalkan Mary Kay Oil Free Makeup Remover yang super duper best ini...


Sangat-sangat mudah dan tidak perlu menyental..hanya dengan sekali sapuan udah bersih makeup mata dan bibir anda...


Mary kay oil free makeup remover

Mary Kay oil Free Maekup remover


nak tahu lebih lanjut ?? boleh pm akak yerrrrr



Call me for Free Consultation : 

 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016 

 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Monday, December 14, 2015

Customer order - 14 December 2015

produk kecantikan mary kay

Event dok relax di rumah order setiap hari masuk 


Jitra Kedah
Kuching Sarawak
KUantan Pahang
Shah Alam Selangor
Sungai Petani Kedah

Call me for Free Consultation :
 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016 

 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Customer order - 10 December 2015

produk kecantikan mary kay

3 parcel utk customer di :

 Puchong Selangor
Shah Alam Selangor
Kuala Lumpur

Call me for Free Consultation : 
 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 

0194582016
 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Customer order - 8 December 2015





produk kecantikan mary kay

ready to deliver :

Tambunan Sabah
Alor Setar Kedah
TAwau Sabah
Air Itam Penang

Call me for Free Consultation : 
 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016

 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Customer order - 7 December 2015


Produk kecantikan Mary kay

done packing 3 parcel ..

to deliver :
Nilai Negeri Sembilan
Kuala Nerang Kedah
Alor Setar Kedah


Call me for Free Consultation :

 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat
 0194582016

 IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Customer order - 4 December 2015

Produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay

Produk Kecantikan Mary kay

produk kecantikan mary kay

done packing...deliver to:

Ipoh Perak
Kuala Terengganu
Shah Alam Selangor
Sungai Petani Kedah
Alor Setar Kedah


Call me for Free Consultation :

 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016

 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Tuesday, December 8, 2015

Customer order - 1 December 2015

First order in December 2015...

Produk kecantikan mary kay

5 parcel utk customer-customer luar dari negeri kedah..
Bukit Mertajam, Penang
UMP, Pekan Pahang
Nilai, Negeri Sembilan
Kuala Terengganu
Bangsar, Kuala Lumpur
2 COD - Kulim Kedah



Call me for Free Consultation : 

 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016 

 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Friday, December 4, 2015

Bengkel JOm Cantik!! bersama Mary Kay..

Hi beautiful laddies 

Saya ingin menjemput orang-orang
Kuala Lumpur, Selangor, Shah Alam, Petaling Jaya, Bangi, klang, sungai buloh, Ampang, Kajang, RAwang, Puchong dan sekalian ke sesi makeover "Bengkel Jom Cantik!!" 
kami akan berada di tempat anda pada....
Tarikh : 12 Disember 2015 (Sabtu)
Masa : 10.00 pagi
Tempat : Mary Kay Beauty Center, Petaling Jaya Selangor 
Pendaftaran : PERCUMA
Peralatan di sediakan...


..peluang ini terbuka kepada wanita-wanita yang ingin mempelajari teknik penjagaan wajah dengan betul dan makeup asas agar anda kelihatan cantik berseri
setiap hari


Pelbagai aktiviti Menarik menanti anda ...JUmpa di sana...

Bawa 3 orang teman..hadiah menarik menanti anda..

Bengkel penjagaan wajah dan makeup mary kay
Tempat adalah TERHAD!!! 
Peralatan disediakan
Berminat??? PM/CALL 0194582015 AYZZA

Thursday, December 3, 2015

What u give u get back...Tqvm Mary kay..


Wow dah keluar dlm Applause Nov 2015 ....

namaku tersenarai dlm top 3 Malaysia & Singapore bagi Challenge
"Heart of Sharing Achievers..."

Memang tak disangka akhirnya daku berjaya juga dlm challenge tu..so bulan ni dpt Special reward lagi dari Mary Kay..

Mary Kay Premium Eksklusif + Free registration for Career Conference 2016

Alhamdulillah...
rezeki tak pernah putus sejak bergelar Mary Kay Independent Beauty Consultant...
........................................................
You know...My Part time job is...

"Enriching women's life.." so easy..
.........................................................
so jika anda ingin menjadi seperti saya..
*ingin mencari side income..
*dpt menikmati percutian percuma..
*dapat pelbagai hadiah-hadiah percuma dari Mary Kay...
*dan menikmati peluang-peluang kerjaya di Mary kay

apa tunggu lagi..boleh hubungi saya...saya akan berkongsi bersama anda keistimewaan yang anda boleh miliki apabila menjadi ahli keluarga Mary kay...dan menjadi salah seorang team saya.,.



ini lah hadiah yang saya terima ...so nice...



Call me for Free Consultation : 
 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016 

 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Wednesday, December 2, 2015

Flawless skin with Liquid foundation Mary Kay

Sebelum mengenali Mary kay..saya tidak tahu bagaimana untuk memilih bedak asas yang sesuai dengan kulit wajah saya..biasanya saya beli kemudian saya tidak memakainya..mungkin kerana ia tidak sesuai dengan kulit wajah saya, tidak kemas, apabila berpeluh ia kelihatan bertompok-tompok..tidak tahan lama..dan sukar untuk dibersihkan..

Tetapi semenjak saya mencuba bedak asas mary kay..iaitu bermula pada tahun 2010 sehingga kini...setiap hari pasti saya akan memakainya..dan kini saya telah berkongsi dengan  ramai wanita-wanita diluar sana rahsia kelebihan yang dimiliki oleh bedak asa Mary kay ini

  • ia tidak melekit
  • tahan sehingga 8 jam
  • liquid nya yang ringan, lembut , natural look
  • jika berpeluh sekiranya berpeluh
  • tidak menutupi riang roma
  • kulit kelihatan lebih halus
  • mengandungi formula anti penuaan
  • dapat menutup cela dan ketidaksekataan kulit wajah
  • mudah utk dibersihkan
  • bebas wangian
Flawless skin with Liquid foundation Mary Kay

Flawless skin with Liquid foundation Mary Kay


Anda ingin mencubanya...? whtsp akak ya



Call me for Free Consultation : 
 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat
 0194582016 

 IG : ayzza_beauty_consultant
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Weekend Activity @Heritage Hotel.

Inilah kerja saya di hari minggu..berkongsi dengan wanita-wanita di luar sana tentang kebaikan dan kehebatan produk Mary Kay.. 

sungguh sporting wanita-wanita ipoh ..ramai y datang untuk belajar teknik penjagaan wajah dgn betul dan basic makeup ...

 
TQVM semua..kerna sudi hadir ke kelas kecantikan bersama kami tempohari..

Produk Mary kay

Produk Mary kay

Produk Mary kay




bersama ENSD, SSD dan SD

Call me for Free C
consultation :
 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat
0194582016 

 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Thursday, November 26, 2015

Customer order - 11 Nov 2015


9 parcel dah siap di packing..



utk di pos ker :

Georgetown Penang
Kepala Batas Penang
Senai Johor
Kota Bahru kelantan
Kemaman Terengganu
Nilai NEgeri Sembilan
ARau Perlis
Machang Kelantan
Kuantan Pahang

Call me for Free Consultation :

 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp/WeChat
 0194582016

 IG : Ayzza_Marykay
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Skrub badan Mary kay.

Ramai wanita hari ini lebih menitikberatkan penjagaan keselurauhan tubuh badan selain penjagaan kulit wajah...

Lotus & Bamboo Loofah Body Cleanser Mary Kay adalah skrub badan yang telah dirumus khas dengan serat loofah asli bagi menanggalkan kotoran pada kulit dan mengambalikan seri semula kulit anda..

loofah body cleanser mary kay


kelebihan yang dimiliki oleh skrub badan ini..


  • ia dapat menanggalkan kekotoran pada kulit badan seperti daki-daki, sel-sel kulit mati
  • mengandungi akstrak buah kimi yang sangat berkhasiat ntuk mengaktif, menyegarkan dan menghaluskan kulit
  • diperkaya dengan akstrak markisah dan lotus biru yang eksotik yang kaya dengan antioksidan bagi meneutralkan kesan-kesan negative akibat radikal bebas




Call me for Free Consultation : AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 0194582016 IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com FB : Ayzza Alyas Mk FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Wednesday, November 18, 2015

Botanical skincare Mary Kay


Set Kecantikan Botanical Effect Mary Kay adalah set penjagaan wajah yang paling asas dalam set penjagaan wajah Mary Kay...

Set ini telah di formulasikan kepada 3 formula iaitu :

Formula 1 khusus untuk kulit Kering

Mary kay Botanical Effect formula 1


Formula 2 khusus untuk kulit Normal

Mary kay Botanical Effect formula 2


Formula 3 khusus untuk  kulit berminyak
Mary kay Botanical Effect formula 3



Setiap formula terdiri daripada 4 item ...
1. #Cleanser / pencuci : 

  • mencuci wajah dari segala kekotoran

set botanical mary kay


2. #mask / topeng muka : 

  • bertindak untuk membuang sel-sel kulit mati dan menganjalkan kulit wajah.
  • membersihkan wajah dari white dan black head

Botanical Skincare Mary kay

Botanical Skincare Mary kay


3. #Freshen / toner :

  • bertindak untuk menutupi pori-pori terbuka dan membuang sisa-sisa kekotoran yang berlebihan pada wajah

Botanical Skincare Mary kay

4. #Hydrate/pelembap :

  • memberikan kelembapan yang berpanjangan pada wajah..agar wajah sentiasa bersih, sihat, cerah dan tidak kusam.
Botanical Skincare Mary Kay


Botanical Skincare Mary kay




Call me for Free Consultation :

 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 0194582016 

 

Wednesday, December 30, 2015

Majlis Kenaikan Pangkat Saya sebagai Sales Director di Mary Kay

Assalamualaikum...

Syukur alhamdulillah kehadrat Allah S.W.T...Allah telah memakbulkan impian saya untuk menjadi Sales Director di Mary Kay pada tahun ini...Allah mempermudahkan perjalanan career saya bermula dari menjadi beauty consultant sehinggalah menjadi sales director hanya dalam tempoh yang singkat iaitu selama 8 bulan sahaja..

Bukan mudah untuk saya mencapai impian ini dan tidak susah sekiranya kita benar-benar berusaha..

Malam ini saya ingin berkongsi dengan anda berkenaan majlis Debut atau majlis kenaikan pangkat saya sebagai Sales Director (Pengarah Jualan Bebas Mary kay) yang berlangsung pada 20 Dec 2015 yang lalu.. Majlis yang cukup sederhana tetapi begitu meriah yang dihadiri oleh orang-orang penting dalam kehidupan saya...

Happy teramat sangat kerna Allah telah mempertemukan saya dengan mary kay..dan menjadikan saya salah seorang ahli keluarganya..

Syukur alhamdulillah kini Mary kay telah mengubah kehidupan saya sekeluarga..

Registration counter..

Tetamu-tetamu yang hadir..




3 New Sales director debut in that day


with my recruiter..SSD Hasni

with Sisterhood di Mary kay











my unit members...thanksss for your supported 


banyaknye hadiah...i love it...

sama tak dgn gambar dibwh..






Call me for Free Consultation : 

 AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016

 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Saturday, December 26, 2015

Customer order - 18 Dec 2015


produk kecantikan mary kay

utk dipos ke customer luar dari negeri kedah :

Ipoh Perak
Lumut Perak
Kota Samarahan Sarawak
Uitm Kangar Perlis
TAwau Sabah
Kuala Lumpur


Call me for Free Consultation : 

 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016

 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Bersihkan makeup mata dan bibir anda dengan Mary Kay Oil Free Makeup Remover


Morning u allssss

Sape-sape ada masalah susah nak tanggalkan makeup mata dan bibir? ????  dah macam-macam produk dah cuba tp tidak memuaskan.. menyakitkan... 

Ada di antara kita yang menggunakan oil/ minyak seperti baby oil atau minyak zaiton utk tanggalkan makeup mata dan bibir...walaupun makeup dpt ditanggalkan tetapi ia akan mengeringkan dan menyebabkan :

  • bahagian di seklililing mata cepat kedut, dark circle 
  • bibir akan jadi gelap, kusam dan tona warna bibir tidak sekata 
  • juga boleh menyebabkan kewujudan biji-biji kolestor di sekeliling mata...
So utk mengelakkan berlakunya masalah-masalah seperti berikut..ingin saya perkenalkan Mary Kay Oil Free Makeup Remover yang super duper best ini...


Sangat-sangat mudah dan tidak perlu menyental..hanya dengan sekali sapuan udah bersih makeup mata dan bibir anda...


Mary kay oil free makeup remover

Mary Kay oil Free Maekup remover


nak tahu lebih lanjut ?? boleh pm akak yerrrrr



Call me for Free Consultation : 

 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016 

 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Monday, December 14, 2015

Customer order - 14 December 2015

produk kecantikan mary kay

Event dok relax di rumah order setiap hari masuk 


Jitra Kedah
Kuching Sarawak
KUantan Pahang
Shah Alam Selangor
Sungai Petani Kedah

Call me for Free Consultation :
 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016 

 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Customer order - 10 December 2015

produk kecantikan mary kay

3 parcel utk customer di :

 Puchong Selangor
Shah Alam Selangor
Kuala Lumpur

Call me for Free Consultation : 
 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 

0194582016
 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Customer order - 8 December 2015





produk kecantikan mary kay

ready to deliver :

Tambunan Sabah
Alor Setar Kedah
TAwau Sabah
Air Itam Penang

Call me for Free Consultation : 
 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016

 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Customer order - 7 December 2015


Produk kecantikan Mary kay

done packing 3 parcel ..

to deliver :
Nilai Negeri Sembilan
Kuala Nerang Kedah
Alor Setar Kedah


Call me for Free Consultation :

 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat
 0194582016

 IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Customer order - 4 December 2015

Produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay

Produk Kecantikan Mary kay

produk kecantikan mary kay

done packing...deliver to:

Ipoh Perak
Kuala Terengganu
Shah Alam Selangor
Sungai Petani Kedah
Alor Setar Kedah


Call me for Free Consultation :

 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016

 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Tuesday, December 8, 2015

Customer order - 1 December 2015

First order in December 2015...

Produk kecantikan mary kay

5 parcel utk customer-customer luar dari negeri kedah..
Bukit Mertajam, Penang
UMP, Pekan Pahang
Nilai, Negeri Sembilan
Kuala Terengganu
Bangsar, Kuala Lumpur
2 COD - Kulim Kedah



Call me for Free Consultation : 

 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016 

 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Friday, December 4, 2015

Bengkel JOm Cantik!! bersama Mary Kay..

Hi beautiful laddies 

Saya ingin menjemput orang-orang
Kuala Lumpur, Selangor, Shah Alam, Petaling Jaya, Bangi, klang, sungai buloh, Ampang, Kajang, RAwang, Puchong dan sekalian ke sesi makeover "Bengkel Jom Cantik!!" 
kami akan berada di tempat anda pada....
Tarikh : 12 Disember 2015 (Sabtu)
Masa : 10.00 pagi
Tempat : Mary Kay Beauty Center, Petaling Jaya Selangor 
Pendaftaran : PERCUMA
Peralatan di sediakan...


..peluang ini terbuka kepada wanita-wanita yang ingin mempelajari teknik penjagaan wajah dengan betul dan makeup asas agar anda kelihatan cantik berseri
setiap hari


Pelbagai aktiviti Menarik menanti anda ...JUmpa di sana...

Bawa 3 orang teman..hadiah menarik menanti anda..

Bengkel penjagaan wajah dan makeup mary kay
Tempat adalah TERHAD!!! 
Peralatan disediakan
Berminat??? PM/CALL 0194582015 AYZZA

Thursday, December 3, 2015

What u give u get back...Tqvm Mary kay..


Wow dah keluar dlm Applause Nov 2015 ....

namaku tersenarai dlm top 3 Malaysia & Singapore bagi Challenge
"Heart of Sharing Achievers..."

Memang tak disangka akhirnya daku berjaya juga dlm challenge tu..so bulan ni dpt Special reward lagi dari Mary Kay..

Mary Kay Premium Eksklusif + Free registration for Career Conference 2016

Alhamdulillah...
rezeki tak pernah putus sejak bergelar Mary Kay Independent Beauty Consultant...
........................................................
You know...My Part time job is...

"Enriching women's life.." so easy..
.........................................................
so jika anda ingin menjadi seperti saya..
*ingin mencari side income..
*dpt menikmati percutian percuma..
*dapat pelbagai hadiah-hadiah percuma dari Mary Kay...
*dan menikmati peluang-peluang kerjaya di Mary kay

apa tunggu lagi..boleh hubungi saya...saya akan berkongsi bersama anda keistimewaan yang anda boleh miliki apabila menjadi ahli keluarga Mary kay...dan menjadi salah seorang team saya.,.



ini lah hadiah yang saya terima ...so nice...



Call me for Free Consultation : 
 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016 

 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Wednesday, December 2, 2015

Flawless skin with Liquid foundation Mary Kay

Sebelum mengenali Mary kay..saya tidak tahu bagaimana untuk memilih bedak asas yang sesuai dengan kulit wajah saya..biasanya saya beli kemudian saya tidak memakainya..mungkin kerana ia tidak sesuai dengan kulit wajah saya, tidak kemas, apabila berpeluh ia kelihatan bertompok-tompok..tidak tahan lama..dan sukar untuk dibersihkan..

Tetapi semenjak saya mencuba bedak asas mary kay..iaitu bermula pada tahun 2010 sehingga kini...setiap hari pasti saya akan memakainya..dan kini saya telah berkongsi dengan  ramai wanita-wanita diluar sana rahsia kelebihan yang dimiliki oleh bedak asa Mary kay ini

  • ia tidak melekit
  • tahan sehingga 8 jam
  • liquid nya yang ringan, lembut , natural look
  • jika berpeluh sekiranya berpeluh
  • tidak menutupi riang roma
  • kulit kelihatan lebih halus
  • mengandungi formula anti penuaan
  • dapat menutup cela dan ketidaksekataan kulit wajah
  • mudah utk dibersihkan
  • bebas wangian
Flawless skin with Liquid foundation Mary Kay

Flawless skin with Liquid foundation Mary Kay


Anda ingin mencubanya...? whtsp akak ya



Call me for Free Consultation : 
 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat
 0194582016 

 IG : ayzza_beauty_consultant
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Weekend Activity @Heritage Hotel.

Inilah kerja saya di hari minggu..berkongsi dengan wanita-wanita di luar sana tentang kebaikan dan kehebatan produk Mary Kay.. 

sungguh sporting wanita-wanita ipoh ..ramai y datang untuk belajar teknik penjagaan wajah dgn betul dan basic makeup ...

 
TQVM semua..kerna sudi hadir ke kelas kecantikan bersama kami tempohari..

Produk Mary kay

Produk Mary kay

Produk Mary kay




bersama ENSD, SSD dan SD

Call me for Free C
consultation :
 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat
0194582016 

 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Thursday, November 26, 2015

Customer order - 11 Nov 2015


9 parcel dah siap di packing..



utk di pos ker :

Georgetown Penang
Kepala Batas Penang
Senai Johor
Kota Bahru kelantan
Kemaman Terengganu
Nilai NEgeri Sembilan
ARau Perlis
Machang Kelantan
Kuantan Pahang

Call me for Free Consultation :

 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp/WeChat
 0194582016

 IG : Ayzza_Marykay
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Skrub badan Mary kay.

Ramai wanita hari ini lebih menitikberatkan penjagaan keselurauhan tubuh badan selain penjagaan kulit wajah...

Lotus & Bamboo Loofah Body Cleanser Mary Kay adalah skrub badan yang telah dirumus khas dengan serat loofah asli bagi menanggalkan kotoran pada kulit dan mengambalikan seri semula kulit anda..

loofah body cleanser mary kay


kelebihan yang dimiliki oleh skrub badan ini..


  • ia dapat menanggalkan kekotoran pada kulit badan seperti daki-daki, sel-sel kulit mati
  • mengandungi akstrak buah kimi yang sangat berkhasiat ntuk mengaktif, menyegarkan dan menghaluskan kulit
  • diperkaya dengan akstrak markisah dan lotus biru yang eksotik yang kaya dengan antioksidan bagi meneutralkan kesan-kesan negative akibat radikal bebas




Call me for Free Consultation : AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 0194582016 IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com FB : Ayzza Alyas Mk FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Wednesday, November 18, 2015

Botanical skincare Mary Kay


Set Kecantikan Botanical Effect Mary Kay adalah set penjagaan wajah yang paling asas dalam set penjagaan wajah Mary Kay...

Set ini telah di formulasikan kepada 3 formula iaitu :

Formula 1 khusus untuk kulit Kering

Mary kay Botanical Effect formula 1


Formula 2 khusus untuk kulit Normal

Mary kay Botanical Effect formula 2


Formula 3 khusus untuk  kulit berminyak
Mary kay Botanical Effect formula 3



Setiap formula terdiri daripada 4 item ...
1. #Cleanser / pencuci : 

  • mencuci wajah dari segala kekotoran

set botanical mary kay


2. #mask / topeng muka : 

  • bertindak untuk membuang sel-sel kulit mati dan menganjalkan kulit wajah.
  • membersihkan wajah dari white dan black head

Botanical Skincare Mary kay

Botanical Skincare Mary kay


3. #Freshen / toner :

  • bertindak untuk menutupi pori-pori terbuka dan membuang sisa-sisa kekotoran yang berlebihan pada wajah

Botanical Skincare Mary kay

4. #Hydrate/pelembap :

  • memberikan kelembapan yang berpanjangan pada wajah..agar wajah sentiasa bersih, sihat, cerah dan tidak kusam.
Botanical Skincare Mary Kay


Botanical Skincare Mary kay




Call me for Free Consultation :

 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 0194582016 

 
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK