Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Monday, July 29, 2013

MARY KAY® FOUNDATION PRIMER SUNSCREEN SPF 15

Bagi anda yang inginkan makeup tahan lama,..anda boleh lah menggunakan Foundation primer ini..di mana ia dapat membantu (1) mengekalkan makeup anda sehingga ke 6-8 jam..

so jadi maintain gitu makeup anda..

(2) mengandungi SPF 15 yang dapat melindungi kulit wajah anda daripada sinaran UV yang berbahaya 

(3) mengurangkan penampilan pori-pori pada wajah




liquidnya berwarna jernis (tiada warna)..bila di sapu pada wajah..mmg rasa soft jer..



FAEDAH DAN PERAKUAN
Formula ringan ini sangat mudah dipakai dan cepat mengering untuk mencipta kanvas sempurna supaya pemakaian bedak asas menjadi sempurna 
tanpa cela. Dan wanita pasti akan menyukainya kerana kulit mereka tampak sangat cantik. Yang berikut ini ialah kata-kata mereka selepas dua 
minggu menjalani suatu ujian bebas*: 
• 87% mengatakan ia membantu menyempurnakan penampilan kulit 
• 90% mengatakan kulit kelihatan lebih licin 
• 98% mengatakan ia mudah disapukan secara licin dan rata 
• 85% mengatakan ia membantu mengurangkan keketaraan pori 
• 85% mengatakan ia melanjutkan hayat pemakaian mekap
• 81% mengatakan kulit kelihatan lebih sihat dan membantu kulit kelihatan lebih tegang



Botanical effect user testimoni 4

testimony lagi..
testimony ni adalah dari seorang customer saya..
Kulit wajah Fara sebelum mengenali Mary Kay..agak kusam, gelap, masalah jerawat dan berminyak..Alhamdulillah setelah menggunakan skin care botanical effect formula 3 masalah fara dapat di atasi..dan rakan2 fara begitu teruja dengan perubahan yang di alami oleh fara..
Terima kasih Fara kerana sudi berkongsi pengalaman menggunakan set be bersama akak


Mary kay Botanical Effect user testimoni


.. Untuk maklumat lanjut, bolehlah hubungi saya (ayzza) di talian 0194582016. Sy sudi berkongsi dan bersedia menjadi Perunding Kecantikan anda..


Botanical effect user testimoni 3


Berikut adalah testimoni seorang customer saya..sebelum beliau menggunakan set botanical effect formula 3 ( utk kulit berminyak), kulit nya agak berminyak dan berjerawat..dalam tempoh 4 bulan dgn penggunaan yang consistence set be f1..Alhamdulillah minyak dan jerawat yang asyik bertandang di wajahnya berkurangan..

jom layan msg yg di utarakan..



Thursday, July 25, 2013

Timewise user testimoni


Berikut adalah testimony kawan saya, Yan dan kini juga salah seorang beauty consultant mary kay

 
Sebelum beliau memakai produk Mary Kay, kulit wajah nya agak kering, tone ttidak sekata dan nampak kusam. Beliau telah mencuba pelbagai skin care untuk mengatasi masalah yang di alaminya ternyata produk-produk tersebut tidak memberi apa-apa kesan..sehinggalah saya memperkenalkan kepada beliau produk kecantikan Mary kay.. beliau begitu teruja selepas mendengar penerangan daripada saya tentang kehebatan produk kecantikan mary kay dan hasilnya begitu membanggakan beliau kerana masalah yang di alaminya telah dapat di atasi..


Nak tahu set apa skin care yang digunakan oleh yan? Semestinya set miracle Anti-Ageing TimeWise.

Skin care :

 
TW 3-in-1 Cleanser (Normal to Dry)
TW Age-Fighting Moist (Normal to Dry)
TW Day Solution SPF25
TW Night Solution

Microdermabrasion step 1 & step 2

Makeup :


 Cream to powder foundation

Monday, July 22, 2013

Customer order on 17 July 2013

2 parcel receiver form mk office


promotion for this month..
buy BE cleanser + BE hydrate = free translucent loose powder + mini brush
ramai customer yang begitu teruja dengan promotion bulan ni..


post to Nurafariza (Shah Alam),
 Nur Amalina (Uitm Arau), Zainur Irdawati (Pontian ) 






Saturday, July 20, 2013

Basic makeup : HOw to get a flawless face..

Just nak share dgn anda semua..3 step cara-cara nak make up secara basic ( mcm saya make up utk ke office la...)..the main points is..mcmana nak dptkan wajah yang flawless mcm artis FAzura..

Produk dan step yg saya guna setiap hari utk ke office ialah :

 Step 1 : Foundation Primer With spf15



Sapukan wajah dengan Foundation Primer Mary Kay. (selepas pakai sunprotector atau day solution ya). Most of actress use FP to get a flawless face cos,  bahan-bahan aktif dalam primer ni akan mengurangkan garis2 halus or kekedutan, mengurangkan kesan pori-pori,  parut-parut or cela yang kelihatan pada wajah kita..so selepas pakai liquid foundation dah x nampak dah cela-cela tu lagi.
Selain tu Foundation Primer Mary Kay ni jugak membuatkan kulit kita rasa lebih lembut dan makeup tahan lebih lama. FP adalah berbentuk gel berpaten, bebas minayak dan sangat ringan gitu...

Step 2 : Timewise luminous (for normal to dry skin) liquid foundation  (ivory 3)

Selepas pakai FP, sapukan Timewise liquid foundation pulak. Liquid foundation ni mengandungi Vitamin E dan juga sebatian peptide yang melembutkan, menganjalkan kulit dan sesuai dipakai utk semua peringkat umur..Yang paling best, tekstur die sangat ringan, lembut,  warna cepat blend dengan kulit. So bila pakai muka tak Nampak mcm kita pakai topeng ..just nampak natural sgt..

Step 3 :  Mineral Powder foundation ( ivory 1)

Selepas pakai Liquid foundation...lastly saya touchup make saya dengan Mineral Powder Foundation. Fungsinye adalah untuk mengemaskan lagi liquid foundation yang kita dah pakai tadi, So mineral ni akan bagi kemasan yang lagi tahan lama, lagi flawless n lg natural.

so..sekiranya anda ingin merasai kehebatan 3 produk ini boleh calling2 saya, belum cuba belum tahu..dah cuba mesti akan setia padanya...

Wednesday, July 17, 2013

Customer order on 16 July 2013

 
3 customer meminati promotion ini,
 
buy cleanser + hydrate =
 free gift translucent loose powder + mini brush..
 
 
 
 
 

 

Mary Kay Make UP Finishing Spray



Makeup finishing spray ini adalah produk terbaru yang dikeluarkan oleh Mary Kay...Mary Kay kini bekerjasama  dengan Skindinavia, iaitu cosmetic company yang memang hanya mengeluarkan produk 'make up finishing spray' and digunakan oleh most of the Hollywood artist, especially masa acara gemilang macam Grammy Awards. for your in, Britney Spears, Lady Gaga pun guna produk Skindinavia tau. Sekarang ni dia dah ber'partner' dengan Mary Kay, so sape-sape nak standing dengan artis Hollywood boleh lah try makeup spray ni..

Antara kelebihan Makeup finishing spray ini ialah :
- bebas minyak
- cepat kering
- rumusan tak melekit
- ringan gitu...

  For more information, call me at 0194582016 (also available with whatsapp/sms).

Monday, July 15, 2013

Customer order 10 July 2013

from MK office
 
order from 5 customers
 
 
 
 
untuk di pos kepada Dr. Norhafizah, Niza, Normah, Sinar suria, Norezah

 
 
 
 

Wednesday, July 10, 2013

Monday, July 8, 2013

Customer order on 3 July 2013

 
 
 
 
 

Customer order 30 Jun 2013

Alhamdulillah dah sampai..parcel dr Mary kay..
 
 
 
 
 
to my regular customer..kak ina (officemate), Harpeni ( Kota Kinabalu) and Nadia Johori ( Kampar Perak)..semoga anda berpuas hati dengan produk Mary kay..
 
 
 

Wednesday, July 31, 2013

Customer order 0n 25 July 2013






Customer order 22 July 2013





utk di pos kepada Shaharina (PJ Selangor) dan Norhasanah (KOta Tinggi,JB)




Monday, July 29, 2013

MARY KAY® FOUNDATION PRIMER SUNSCREEN SPF 15

Bagi anda yang inginkan makeup tahan lama,..anda boleh lah menggunakan Foundation primer ini..di mana ia dapat membantu (1) mengekalkan makeup anda sehingga ke 6-8 jam..

so jadi maintain gitu makeup anda..

(2) mengandungi SPF 15 yang dapat melindungi kulit wajah anda daripada sinaran UV yang berbahaya 

(3) mengurangkan penampilan pori-pori pada wajah




liquidnya berwarna jernis (tiada warna)..bila di sapu pada wajah..mmg rasa soft jer..



FAEDAH DAN PERAKUAN
Formula ringan ini sangat mudah dipakai dan cepat mengering untuk mencipta kanvas sempurna supaya pemakaian bedak asas menjadi sempurna 
tanpa cela. Dan wanita pasti akan menyukainya kerana kulit mereka tampak sangat cantik. Yang berikut ini ialah kata-kata mereka selepas dua 
minggu menjalani suatu ujian bebas*: 
• 87% mengatakan ia membantu menyempurnakan penampilan kulit 
• 90% mengatakan kulit kelihatan lebih licin 
• 98% mengatakan ia mudah disapukan secara licin dan rata 
• 85% mengatakan ia membantu mengurangkan keketaraan pori 
• 85% mengatakan ia melanjutkan hayat pemakaian mekap
• 81% mengatakan kulit kelihatan lebih sihat dan membantu kulit kelihatan lebih tegang



Botanical effect user testimoni 4

testimony lagi..
testimony ni adalah dari seorang customer saya..
Kulit wajah Fara sebelum mengenali Mary Kay..agak kusam, gelap, masalah jerawat dan berminyak..Alhamdulillah setelah menggunakan skin care botanical effect formula 3 masalah fara dapat di atasi..dan rakan2 fara begitu teruja dengan perubahan yang di alami oleh fara..
Terima kasih Fara kerana sudi berkongsi pengalaman menggunakan set be bersama akak


Mary kay Botanical Effect user testimoni


.. Untuk maklumat lanjut, bolehlah hubungi saya (ayzza) di talian 0194582016. Sy sudi berkongsi dan bersedia menjadi Perunding Kecantikan anda..


Botanical effect user testimoni 3


Berikut adalah testimoni seorang customer saya..sebelum beliau menggunakan set botanical effect formula 3 ( utk kulit berminyak), kulit nya agak berminyak dan berjerawat..dalam tempoh 4 bulan dgn penggunaan yang consistence set be f1..Alhamdulillah minyak dan jerawat yang asyik bertandang di wajahnya berkurangan..

jom layan msg yg di utarakan..



Thursday, July 25, 2013

Timewise user testimoni


Berikut adalah testimony kawan saya, Yan dan kini juga salah seorang beauty consultant mary kay

 
Sebelum beliau memakai produk Mary Kay, kulit wajah nya agak kering, tone ttidak sekata dan nampak kusam. Beliau telah mencuba pelbagai skin care untuk mengatasi masalah yang di alaminya ternyata produk-produk tersebut tidak memberi apa-apa kesan..sehinggalah saya memperkenalkan kepada beliau produk kecantikan Mary kay.. beliau begitu teruja selepas mendengar penerangan daripada saya tentang kehebatan produk kecantikan mary kay dan hasilnya begitu membanggakan beliau kerana masalah yang di alaminya telah dapat di atasi..


Nak tahu set apa skin care yang digunakan oleh yan? Semestinya set miracle Anti-Ageing TimeWise.

Skin care :

 
TW 3-in-1 Cleanser (Normal to Dry)
TW Age-Fighting Moist (Normal to Dry)
TW Day Solution SPF25
TW Night Solution

Microdermabrasion step 1 & step 2

Makeup :


 Cream to powder foundation

Wednesday, July 24, 2013

Monday, July 22, 2013

Customer order on 17 July 2013

2 parcel receiver form mk office


promotion for this month..
buy BE cleanser + BE hydrate = free translucent loose powder + mini brush
ramai customer yang begitu teruja dengan promotion bulan ni..


post to Nurafariza (Shah Alam),
 Nur Amalina (Uitm Arau), Zainur Irdawati (Pontian ) 






Saturday, July 20, 2013

Basic makeup : HOw to get a flawless face..

Just nak share dgn anda semua..3 step cara-cara nak make up secara basic ( mcm saya make up utk ke office la...)..the main points is..mcmana nak dptkan wajah yang flawless mcm artis FAzura..

Produk dan step yg saya guna setiap hari utk ke office ialah :

 Step 1 : Foundation Primer With spf15



Sapukan wajah dengan Foundation Primer Mary Kay. (selepas pakai sunprotector atau day solution ya). Most of actress use FP to get a flawless face cos,  bahan-bahan aktif dalam primer ni akan mengurangkan garis2 halus or kekedutan, mengurangkan kesan pori-pori,  parut-parut or cela yang kelihatan pada wajah kita..so selepas pakai liquid foundation dah x nampak dah cela-cela tu lagi.
Selain tu Foundation Primer Mary Kay ni jugak membuatkan kulit kita rasa lebih lembut dan makeup tahan lebih lama. FP adalah berbentuk gel berpaten, bebas minayak dan sangat ringan gitu...

Step 2 : Timewise luminous (for normal to dry skin) liquid foundation  (ivory 3)

Selepas pakai FP, sapukan Timewise liquid foundation pulak. Liquid foundation ni mengandungi Vitamin E dan juga sebatian peptide yang melembutkan, menganjalkan kulit dan sesuai dipakai utk semua peringkat umur..Yang paling best, tekstur die sangat ringan, lembut,  warna cepat blend dengan kulit. So bila pakai muka tak Nampak mcm kita pakai topeng ..just nampak natural sgt..

Step 3 :  Mineral Powder foundation ( ivory 1)

Selepas pakai Liquid foundation...lastly saya touchup make saya dengan Mineral Powder Foundation. Fungsinye adalah untuk mengemaskan lagi liquid foundation yang kita dah pakai tadi, So mineral ni akan bagi kemasan yang lagi tahan lama, lagi flawless n lg natural.

so..sekiranya anda ingin merasai kehebatan 3 produk ini boleh calling2 saya, belum cuba belum tahu..dah cuba mesti akan setia padanya...

Wednesday, July 17, 2013

Customer order on 16 July 2013

 
3 customer meminati promotion ini,
 
buy cleanser + hydrate =
 free gift translucent loose powder + mini brush..
 
 
 
 
 

 

Mary Kay Make UP Finishing Spray



Makeup finishing spray ini adalah produk terbaru yang dikeluarkan oleh Mary Kay...Mary Kay kini bekerjasama  dengan Skindinavia, iaitu cosmetic company yang memang hanya mengeluarkan produk 'make up finishing spray' and digunakan oleh most of the Hollywood artist, especially masa acara gemilang macam Grammy Awards. for your in, Britney Spears, Lady Gaga pun guna produk Skindinavia tau. Sekarang ni dia dah ber'partner' dengan Mary Kay, so sape-sape nak standing dengan artis Hollywood boleh lah try makeup spray ni..

Antara kelebihan Makeup finishing spray ini ialah :
- bebas minyak
- cepat kering
- rumusan tak melekit
- ringan gitu...

  For more information, call me at 0194582016 (also available with whatsapp/sms).

Monday, July 15, 2013

Customer order 10 July 2013

from MK office
 
order from 5 customers
 
 
 
 
untuk di pos kepada Dr. Norhafizah, Niza, Normah, Sinar suria, Norezah

 
 
 
 

Wednesday, July 10, 2013

Customer order..8 July 20123

 
 
Botanical set, trial set timewise, liquid foundation..
 
 

Monday, July 8, 2013

Customer order on 3 July 2013

 
 
 
 
 

Customer order 30 Jun 2013

Alhamdulillah dah sampai..parcel dr Mary kay..
 
 
 
 
 
to my regular customer..kak ina (officemate), Harpeni ( Kota Kinabalu) and Nadia Johori ( Kampar Perak)..semoga anda berpuas hati dengan produk Mary kay..
 
 
 

Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK