Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Wednesday, July 12, 2017

Set Acne Clear Proof


Set ACne Clear proof 

set penjagaan wajah ini sesuai untuk anda yang mengalami masalah kulit berjerawat seperti :


  • jerawat resdung 
  • jerawat batu
  • jerawat nanah
  • jerawat merah-merah
  • resdung yang kritikal
  • jerawat halus
  • jerawat..dan jerawat hahahah



jom sis perkenalkan kepada anda semua rangkaian penjagaan kuli Acne clear proof yang terdiri daripada :


Set Jerawat Mary kay


  • CLEANSER
  • MASKER
  • TONER
  • PERAWAT 
  • SERUM 
  • PELAMBAP


jika anda menghadapi masalah  jerawat wajib mencuba set CLEAR PROOF ACNE SKIN ini daripada Mary kay





AYZZA ALYAS  
Independent Beauty Consultant
 
 Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, July 3, 2017

Testimoni Melacep Serum

Mahu mencari set skincare yang dpt mencerahkan kulit dan selamat digunakan tanpa bahan kimia yang merbahaya???

Mary kay melace serum ini akan membantu menjadikan kulit anda ..
  • cerah putih dan warta kulit lebih sekata dan tidak lagi kusam
  • pemakaian yang consistent dapat memudarkan jeragat 
  • menghilangkan parut-parut pada wajah seperti parut jerawat, parut chicken pop
  • menjernihkan kulit menjadikan kulit lebih glowing dan flawless
  • mengurangkan bintik-bintik hitam di wajah


Tidak percaya?? sudah terbukti keberkesanannya ...adik manis ini dulu skin nya agak gelap, kusam betul...selepas memakai Mary Kay Melacep serum..lihat lah kesannya...skin dah cerah, flawless gituuuu

Testimoni Melacep Serum


Testimoni Melacep Serum

Testimoni Melacep Serum

Sape nak try..pm sis skg..free skin consultation ya dari sis



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 

 SMS/Whatsapp :

 019-4582016 

for FREE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, July 2, 2017

My Pink Car Guest Event 1 Julai 2017

" My Pink Car Guest Event 1 Julai 2017"
Syukur Alhamdulillah berakhirnya sudah my pink car guest event semalam
Tqvm to my husband dan my family kerna sentiasa memberi sokongan moral, semangat untuk saya meneruskan kerjaya yang hebat ini.
Tqvm to my senior , kak has kerna memperkenalkan saya dengan Mary kay dan tak pernah terlupa encourage me to be better.
Tqvm to my Lovely Gorgeous Swan Unit, Unit yang sangat dedikasi, sangat sporting, sangat hebat..tqvm sekali lagi kerna membenarkan saya menjadi sebahagian dalam perjalanan hidup Mary kay anda
Tqvm to all Sales Director, beauty consultant dan guest yang hadir dan support event pink car saya, dan mendoakan kejayaan saya..love u all so much.
tqvm to my power partners..kekta linda, bbytone, mila dee, emi , sab cos selalu encourages and bagi ilmu-ilmu baru pada saya
Tqvm & love u alls so much..



Mary kay pink car guest event

Mary kay pink car guest event


Mary kay pink car guest event



Mary kay pink car guest event

Mary kay pink car guest event

Mary kay pink car guest event

Mary kay pink car guest event

Mary kay pink car guest event


Mary kay pink car guest event

Mary kay pink car guest event
with My Gorgeous Swan Unit...i love u all

Mary kay pink car guest event

Mary kay pink car guest event


Mary kay pink car guest event

Mary kay pink car guest event

Mary kay pink car guest event


Mary kay pink car guest event
Product counter




AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 019-4582016
 for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Friday, June 23, 2017

Rahsia Kulit Flawless di hari Raya

Rahsia Kulit Flawless di  hari Raya

sape nak makeup flawless dan glowing di hari raya ni...mai sis share beberapa tip dengan u alls nak takkkk!!!


mary kay set fllawless


1.  First step :  Apply kan liquid foundation pada wajah. foundation mary kay ini adalah foundation 
     yang paling best dan kini  menjadi kesukaan ramai wanita. Liquid foundation sangat sempurna 
     sebab :


  • texture yang sgt ringan dan soft je
  • bila apply je kat wajah nampak natural look  
  • mudah untuk dicuci
  • tidak melekit
  • waterbased foundation


2. Second Step : Touchup dengan bedak magic @ Translucent loose powder pulak.
bedak yang sangat halus dan lembut, ada partikel crystal di dalamnya so bila apply pada wajah memang nampak shining-shining...flawless dan glowing.
di samping dapat mengurangkan kekilatan pada wajah sepanjang hari.
terasa ringan bila di apply pada wajah dan yang paling best tahan sehingga 8 jam


3. Third Step : oles kan lipstik gel semi matte..my fav color offcouselah alway apricot.
gel semi matte lipstick is the best lipstick in the word.
sape-sape belum pernah pakai wajib pakai ..agar bibir anda sihat, kelihatan lebih anggun dan cantik sentiasa. lipstik ini dirumus khas agar bibir anda :

  • tidak kerinakg
  • bibir tak hitam dan tidak kusam
  • lipstik tahan lama
  • ringan

jom cantik berseri di hari raya dgn set flawless mary kay.



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016 for FREE : 
@Consultation @bSkincare Class @Makeup  Class

Tuesday, June 6, 2017

Customer order , 5 Jun 2017





Postage everyday
Fast Service
Ready Stock

semua untuk customer sis tersayang

Alhamdulillah setiap hari makin ramai yang order dengan sis, ada yang customer repeat order, ada new customer..

tqvm to all my beautiful customer..semoga skin u semakin sihat, cantik dan makin flawless gitu..
nak repeat order pm sis ok..

produk kecantikan mary kay
 
untuk di pos ke  :
 
kuantan Pahang
Sepang Selangor
Ipoh perak
Kangar Perlis
Machang Kelantan
Muar Johor
Seremban Negeri Sembilan
Dungun Terengganu
Pontian Johor
Alor Setar kedah
 
 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
 
for FREE :
 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, June 4, 2017

Timewise Repair Mary kay

Jom sayang-sayang sebelum tidor apa kata kita belai wajah kita dengan set skincare terbaru dari Mary Kay.. Set Timewise Repair Volu-Firm ini sangat hebat dan kini menjadi kegemaran ramai artis masa kini..Set ini dirumus secara saintifik untuk membantu mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti garis-garis halu, kekedutan dan membantu kulit kembali jadi muda dan anjal.

Penjagaan kulit premium ini adalah daripada penyelidikan yang intenif , bahan inovatit dan ujian menyeluruh untuk memberi kulit lebih muda dari usia sebenar. Ia sangat sesuai untuk anda yang berumur 38 thn keatas.


Jom kita kenali setiap satu kelebihan yang dimiliki oleh Timewise repair ini

I) Timewise Repair Cleanser

  • mengekalkan kelembapan kulit agar tidak terlalu kering atau berminyak
  • mencerahkan kulit agar kelihatan cerah berseri dan sekata
  • melembut dan menyejukkan kulit wajah
  • membersih  secara menyeluruh hingga kulit terasa sihat dan bebas dari kekotoran
  • membantu pembaharuan kulit yang kusam

ii) Timewise Repair Day Cream


  • mengurangkan kemunculan garis-garis halus
  • memulihkan kulit supaya lebih anjal dan sihat
  • mensekatakan tona kulit wajah
  • meningkatkan kelembapan kulit selamat 12 jam
  • memulihkan kulit dari kerosakan akivat factor luaran
  • melindungi kulit dari sinaran UVA/ UVB yang boleh mengakibatkan kulit cepat tua dan kedut

iii) Timewise Repair Night Treatment



  • Berfungsi untu menentang kemunculan garis-garis halus dan kekedutan
  • menyekatakan tona kulit wajah
  • memberi kelembapan kulit selama 12 jam
  • mengurangkan tanda-tanda penuaan secara efektif
  • mempercepatkan kitaran sel untuk kulit cerah dan berseri

iv)Timewise Lifting Serum

  • menegang dan mengangkat wajah seperti dicucuk botox
  • menjadikan wajah lebih anjal
  • melembutkan kulit dari dalam
  • memulihkan keremajaan kulit dan keserasian
  • meningkatkan kelembapan kulit 61% dengan segera
  • mengurangkan tampilan garis-garis hlus, kekedutan
  • wajah kelihatan muda dari usia sebenar

v) Timewise Revealing Radiance Facial Peel

  • mencerahkan kulit
  •  memperbaiki teksture kulit yang rosak
  • mengurangkan garis-garis halus dan kekedutan pada wajah
  • memberi tona kulit yang sekata

vi) Tiwewise Repair Eye Renewal Cream

  • Mengurangkan eye bag dan dark circle
  • Menganjalkan kulit disekitar mata dan dibwh mata
  • sekatakan tona sekitar mata
  • mengurangkan kedutan sekitar mata
  • merawat masalah kulit mata kendur
  • memberi kelembapan sekitar mata yang menyebabkan kedutan dan garis halus
  • ransang peredaran micro untu mengurangkan mata mengeleber

 
AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
 
 for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, May 20, 2017

Mary kay True Dimension Lipsticks

Mary kay True Dimension Lipsticks

Mary kay True Dimension Lipsticks
 
 
Ramai wanita suka pakai lipstick tapi tak semua lipstick bagus untuk bibir kite...
 
so pagi ni sis nak share lipstick Mary Kay yang super duper best ..
oles sekali pasti jatuh cinta...
 
U all pasti ramai yang nak pilih lipstick yang selesa, warna yang cantik  dan tahan lama...sebab malas nak touch up lagi kan...jom buat pilihan yang bijak



Apa yang best sangat True Dimension Lipstick Mary Kay Ini??

  • melembapkan bibir
  • tahan lama
  • sesuai untuk bibir sensitif
  • Mengandungi vitamin C & E
  • Skincare untuk bibir
  • tiada bahan kimia yang boleh merosakkan bibir

sape nak try...pm sis skg ..all color ready stock..
 
 
 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
 019-4582016
 
for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, July 12, 2017

Set Acne Clear Proof


Set ACne Clear proof 

set penjagaan wajah ini sesuai untuk anda yang mengalami masalah kulit berjerawat seperti :


  • jerawat resdung 
  • jerawat batu
  • jerawat nanah
  • jerawat merah-merah
  • resdung yang kritikal
  • jerawat halus
  • jerawat..dan jerawat hahahah



jom sis perkenalkan kepada anda semua rangkaian penjagaan kuli Acne clear proof yang terdiri daripada :


Set Jerawat Mary kay


  • CLEANSER
  • MASKER
  • TONER
  • PERAWAT 
  • SERUM 
  • PELAMBAP


jika anda menghadapi masalah  jerawat wajib mencuba set CLEAR PROOF ACNE SKIN ini daripada Mary kay





AYZZA ALYAS  
Independent Beauty Consultant
 
 Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, July 3, 2017

Testimoni Melacep Serum

Mahu mencari set skincare yang dpt mencerahkan kulit dan selamat digunakan tanpa bahan kimia yang merbahaya???

Mary kay melace serum ini akan membantu menjadikan kulit anda ..
  • cerah putih dan warta kulit lebih sekata dan tidak lagi kusam
  • pemakaian yang consistent dapat memudarkan jeragat 
  • menghilangkan parut-parut pada wajah seperti parut jerawat, parut chicken pop
  • menjernihkan kulit menjadikan kulit lebih glowing dan flawless
  • mengurangkan bintik-bintik hitam di wajah


Tidak percaya?? sudah terbukti keberkesanannya ...adik manis ini dulu skin nya agak gelap, kusam betul...selepas memakai Mary Kay Melacep serum..lihat lah kesannya...skin dah cerah, flawless gituuuu

Testimoni Melacep Serum


Testimoni Melacep Serum

Testimoni Melacep Serum

Sape nak try..pm sis skg..free skin consultation ya dari sis



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 

 SMS/Whatsapp :

 019-4582016 

for FREE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, July 2, 2017

My Pink Car Guest Event 1 Julai 2017

" My Pink Car Guest Event 1 Julai 2017"
Syukur Alhamdulillah berakhirnya sudah my pink car guest event semalam
Tqvm to my husband dan my family kerna sentiasa memberi sokongan moral, semangat untuk saya meneruskan kerjaya yang hebat ini.
Tqvm to my senior , kak has kerna memperkenalkan saya dengan Mary kay dan tak pernah terlupa encourage me to be better.
Tqvm to my Lovely Gorgeous Swan Unit, Unit yang sangat dedikasi, sangat sporting, sangat hebat..tqvm sekali lagi kerna membenarkan saya menjadi sebahagian dalam perjalanan hidup Mary kay anda
Tqvm to all Sales Director, beauty consultant dan guest yang hadir dan support event pink car saya, dan mendoakan kejayaan saya..love u all so much.
tqvm to my power partners..kekta linda, bbytone, mila dee, emi , sab cos selalu encourages and bagi ilmu-ilmu baru pada saya
Tqvm & love u alls so much..



Mary kay pink car guest event

Mary kay pink car guest event


Mary kay pink car guest event



Mary kay pink car guest event

Mary kay pink car guest event

Mary kay pink car guest event

Mary kay pink car guest event

Mary kay pink car guest event


Mary kay pink car guest event

Mary kay pink car guest event
with My Gorgeous Swan Unit...i love u all

Mary kay pink car guest event

Mary kay pink car guest event


Mary kay pink car guest event

Mary kay pink car guest event

Mary kay pink car guest event


Mary kay pink car guest event
Product counter




AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 019-4582016
 for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Friday, June 23, 2017

Rahsia Kulit Flawless di hari Raya

Rahsia Kulit Flawless di  hari Raya

sape nak makeup flawless dan glowing di hari raya ni...mai sis share beberapa tip dengan u alls nak takkkk!!!


mary kay set fllawless


1.  First step :  Apply kan liquid foundation pada wajah. foundation mary kay ini adalah foundation 
     yang paling best dan kini  menjadi kesukaan ramai wanita. Liquid foundation sangat sempurna 
     sebab :


  • texture yang sgt ringan dan soft je
  • bila apply je kat wajah nampak natural look  
  • mudah untuk dicuci
  • tidak melekit
  • waterbased foundation


2. Second Step : Touchup dengan bedak magic @ Translucent loose powder pulak.
bedak yang sangat halus dan lembut, ada partikel crystal di dalamnya so bila apply pada wajah memang nampak shining-shining...flawless dan glowing.
di samping dapat mengurangkan kekilatan pada wajah sepanjang hari.
terasa ringan bila di apply pada wajah dan yang paling best tahan sehingga 8 jam


3. Third Step : oles kan lipstik gel semi matte..my fav color offcouselah alway apricot.
gel semi matte lipstick is the best lipstick in the word.
sape-sape belum pernah pakai wajib pakai ..agar bibir anda sihat, kelihatan lebih anggun dan cantik sentiasa. lipstik ini dirumus khas agar bibir anda :

  • tidak kerinakg
  • bibir tak hitam dan tidak kusam
  • lipstik tahan lama
  • ringan

jom cantik berseri di hari raya dgn set flawless mary kay.



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016 for FREE : 
@Consultation @bSkincare Class @Makeup  Class

Tuesday, June 6, 2017

Customer order , 5 Jun 2017





Postage everyday
Fast Service
Ready Stock

semua untuk customer sis tersayang

Alhamdulillah setiap hari makin ramai yang order dengan sis, ada yang customer repeat order, ada new customer..

tqvm to all my beautiful customer..semoga skin u semakin sihat, cantik dan makin flawless gitu..
nak repeat order pm sis ok..

produk kecantikan mary kay
 
untuk di pos ke  :
 
kuantan Pahang
Sepang Selangor
Ipoh perak
Kangar Perlis
Machang Kelantan
Muar Johor
Seremban Negeri Sembilan
Dungun Terengganu
Pontian Johor
Alor Setar kedah
 
 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
 
for FREE :
 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, June 4, 2017

Timewise Repair Mary kay

Jom sayang-sayang sebelum tidor apa kata kita belai wajah kita dengan set skincare terbaru dari Mary Kay.. Set Timewise Repair Volu-Firm ini sangat hebat dan kini menjadi kegemaran ramai artis masa kini..Set ini dirumus secara saintifik untuk membantu mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti garis-garis halu, kekedutan dan membantu kulit kembali jadi muda dan anjal.

Penjagaan kulit premium ini adalah daripada penyelidikan yang intenif , bahan inovatit dan ujian menyeluruh untuk memberi kulit lebih muda dari usia sebenar. Ia sangat sesuai untuk anda yang berumur 38 thn keatas.


Jom kita kenali setiap satu kelebihan yang dimiliki oleh Timewise repair ini

I) Timewise Repair Cleanser

  • mengekalkan kelembapan kulit agar tidak terlalu kering atau berminyak
  • mencerahkan kulit agar kelihatan cerah berseri dan sekata
  • melembut dan menyejukkan kulit wajah
  • membersih  secara menyeluruh hingga kulit terasa sihat dan bebas dari kekotoran
  • membantu pembaharuan kulit yang kusam

ii) Timewise Repair Day Cream


  • mengurangkan kemunculan garis-garis halus
  • memulihkan kulit supaya lebih anjal dan sihat
  • mensekatakan tona kulit wajah
  • meningkatkan kelembapan kulit selamat 12 jam
  • memulihkan kulit dari kerosakan akivat factor luaran
  • melindungi kulit dari sinaran UVA/ UVB yang boleh mengakibatkan kulit cepat tua dan kedut

iii) Timewise Repair Night Treatment



  • Berfungsi untu menentang kemunculan garis-garis halus dan kekedutan
  • menyekatakan tona kulit wajah
  • memberi kelembapan kulit selama 12 jam
  • mengurangkan tanda-tanda penuaan secara efektif
  • mempercepatkan kitaran sel untuk kulit cerah dan berseri

iv)Timewise Lifting Serum

  • menegang dan mengangkat wajah seperti dicucuk botox
  • menjadikan wajah lebih anjal
  • melembutkan kulit dari dalam
  • memulihkan keremajaan kulit dan keserasian
  • meningkatkan kelembapan kulit 61% dengan segera
  • mengurangkan tampilan garis-garis hlus, kekedutan
  • wajah kelihatan muda dari usia sebenar

v) Timewise Revealing Radiance Facial Peel

  • mencerahkan kulit
  •  memperbaiki teksture kulit yang rosak
  • mengurangkan garis-garis halus dan kekedutan pada wajah
  • memberi tona kulit yang sekata

vi) Tiwewise Repair Eye Renewal Cream

  • Mengurangkan eye bag dan dark circle
  • Menganjalkan kulit disekitar mata dan dibwh mata
  • sekatakan tona sekitar mata
  • mengurangkan kedutan sekitar mata
  • merawat masalah kulit mata kendur
  • memberi kelembapan sekitar mata yang menyebabkan kedutan dan garis halus
  • ransang peredaran micro untu mengurangkan mata mengeleber

 
AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
 
 for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, May 20, 2017

Mary kay True Dimension Lipsticks

Mary kay True Dimension Lipsticks

Mary kay True Dimension Lipsticks
 
 
Ramai wanita suka pakai lipstick tapi tak semua lipstick bagus untuk bibir kite...
 
so pagi ni sis nak share lipstick Mary Kay yang super duper best ..
oles sekali pasti jatuh cinta...
 
U all pasti ramai yang nak pilih lipstick yang selesa, warna yang cantik  dan tahan lama...sebab malas nak touch up lagi kan...jom buat pilihan yang bijak



Apa yang best sangat True Dimension Lipstick Mary Kay Ini??

  • melembapkan bibir
  • tahan lama
  • sesuai untuk bibir sensitif
  • Mengandungi vitamin C & E
  • Skincare untuk bibir
  • tiada bahan kimia yang boleh merosakkan bibir

sape nak try...pm sis skg ..all color ready stock..
 
 
 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
 019-4582016
 
for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK