Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Tuesday, June 6, 2017

Customer order , 5 Jun 2017





Postage everyday
Fast Service
Ready Stock

semua untuk customer sis tersayang

Alhamdulillah setiap hari makin ramai yang order dengan sis, ada yang customer repeat order, ada new customer..

tqvm to all my beautiful customer..semoga skin u semakin sihat, cantik dan makin flawless gitu..
nak repeat order pm sis ok..

produk kecantikan mary kay
 
untuk di pos ke  :
 
kuantan Pahang
Sepang Selangor
Ipoh perak
Kangar Perlis
Machang Kelantan
Muar Johor
Seremban Negeri Sembilan
Dungun Terengganu
Pontian Johor
Alor Setar kedah
 
 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
 
for FREE :
 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, June 4, 2017

Timewise Repair Mary kay

Jom sayang-sayang sebelum tidor apa kata kita belai wajah kita dengan set skincare terbaru dari Mary Kay.. Set Timewise Repair Volu-Firm ini sangat hebat dan kini menjadi kegemaran ramai artis masa kini..Set ini dirumus secara saintifik untuk membantu mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti garis-garis halu, kekedutan dan membantu kulit kembali jadi muda dan anjal.

Penjagaan kulit premium ini adalah daripada penyelidikan yang intenif , bahan inovatit dan ujian menyeluruh untuk memberi kulit lebih muda dari usia sebenar. Ia sangat sesuai untuk anda yang berumur 38 thn keatas.


Jom kita kenali setiap satu kelebihan yang dimiliki oleh Timewise repair ini

I) Timewise Repair Cleanser

  • mengekalkan kelembapan kulit agar tidak terlalu kering atau berminyak
  • mencerahkan kulit agar kelihatan cerah berseri dan sekata
  • melembut dan menyejukkan kulit wajah
  • membersih  secara menyeluruh hingga kulit terasa sihat dan bebas dari kekotoran
  • membantu pembaharuan kulit yang kusam

ii) Timewise Repair Day Cream


  • mengurangkan kemunculan garis-garis halus
  • memulihkan kulit supaya lebih anjal dan sihat
  • mensekatakan tona kulit wajah
  • meningkatkan kelembapan kulit selamat 12 jam
  • memulihkan kulit dari kerosakan akivat factor luaran
  • melindungi kulit dari sinaran UVA/ UVB yang boleh mengakibatkan kulit cepat tua dan kedut

iii) Timewise Repair Night Treatment



  • Berfungsi untu menentang kemunculan garis-garis halus dan kekedutan
  • menyekatakan tona kulit wajah
  • memberi kelembapan kulit selama 12 jam
  • mengurangkan tanda-tanda penuaan secara efektif
  • mempercepatkan kitaran sel untuk kulit cerah dan berseri

iv)Timewise Lifting Serum

  • menegang dan mengangkat wajah seperti dicucuk botox
  • menjadikan wajah lebih anjal
  • melembutkan kulit dari dalam
  • memulihkan keremajaan kulit dan keserasian
  • meningkatkan kelembapan kulit 61% dengan segera
  • mengurangkan tampilan garis-garis hlus, kekedutan
  • wajah kelihatan muda dari usia sebenar

v) Timewise Revealing Radiance Facial Peel

  • mencerahkan kulit
  •  memperbaiki teksture kulit yang rosak
  • mengurangkan garis-garis halus dan kekedutan pada wajah
  • memberi tona kulit yang sekata

vi) Tiwewise Repair Eye Renewal Cream

  • Mengurangkan eye bag dan dark circle
  • Menganjalkan kulit disekitar mata dan dibwh mata
  • sekatakan tona sekitar mata
  • mengurangkan kedutan sekitar mata
  • merawat masalah kulit mata kendur
  • memberi kelembapan sekitar mata yang menyebabkan kedutan dan garis halus
  • ransang peredaran micro untu mengurangkan mata mengeleber

 
AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
 
 for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, May 20, 2017

Mary kay True Dimension Lipsticks

Mary kay True Dimension Lipsticks

Mary kay True Dimension Lipsticks
 
 
Ramai wanita suka pakai lipstick tapi tak semua lipstick bagus untuk bibir kite...
 
so pagi ni sis nak share lipstick Mary Kay yang super duper best ..
oles sekali pasti jatuh cinta...
 
U all pasti ramai yang nak pilih lipstick yang selesa, warna yang cantik  dan tahan lama...sebab malas nak touch up lagi kan...jom buat pilihan yang bijak



Apa yang best sangat True Dimension Lipstick Mary Kay Ini??

  • melembapkan bibir
  • tahan lama
  • sesuai untuk bibir sensitif
  • Mengandungi vitamin C & E
  • Skincare untuk bibir
  • tiada bahan kimia yang boleh merosakkan bibir

sape nak try...pm sis skg ..all color ready stock..
 
 
 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
 019-4582016
 
for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Testimoni Liquid foundation Mary Kay

Testimoni Liquid foundation Mary Kay
 
 
 
Testimoni Liquid Foundation Mary Kay
 
 
Tqvm my dear...share feedback dengan sis..
 
syukur sangat-sangat sekarang dah ramai jatuh cinta dengan
Liquid foundation Mary Kay kerana
 
  • texture yang ringan
  • natural look , lembut
  • mudah untuk dicuci
  • tidak melekit
  • water based foundation
  •  tahan sehingga 8 bulan mengikut penggunaan
Terdapat 2 jenis formula :
1. Normal to dry skin ( Pink Line)
2. combination to oily (purple line)
 
Liquid foundation Mary Kay satu-satu nya produk yang diperbuat daripada 100% bahan organic dengan kualiti antarabangsa...
Kandungannya ekstrak daripada lemon dan timun untuk sejukkan kulit.
 
Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit.
 
Dapatkan liquid foundation hari ini untuk tampil flawless dan glowing sepanjang hari.
 
 
 
 
AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
 for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, May 17, 2017

Free Holiday with Mary Kay



Produk mary kay



Produk mary kay


Vienna , Austria...tunggu aku datang...

sape pernah pergi Vienna angkat tgn sat....hehehe


First of all ..syukur alhamdulillah sis dah compete Challenge Top Director Trip (TDT) ke Vienna, Austria yehhhhhhhh

Happy nya tak terkata la..ni adalah salah satu trip yang di sponser oleh Mary Kay untuk Sales Director dan Husband tercinta..

TQVM Mary Kay for special reward untuk kami berdua..

Alhamdulillah sekali lagi tahun ni sis dapat free trip dari Mary Kay..

March 2017 - Hong Kong Disneyland
July - Singapore
October - Vienna Austria
Discember - Hangzhou, China


so u all nak tak dapat FREE holiday mcm sis ni??? Setiap tahun dapat melancong ke luar negara yang di sponser 100% oleh Company..? 

kalau nak ...cepat2 pm sis..sis akan bantu anda bukan sekadar hanya dapat income sahaja tapi juga dapat melancong seperti sis...best!!!


AYZZA ALYAS

 Independent Beauty Consultant 
 Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, May 8, 2017

Testimoni Sunprotecor SPF35 Mary Kay



sunprotector Mary kay


Puas hati betul customer sis ni...baru je pakai Sunprotector SPF35 Mary kay skin dah sekata, burn dah kurang...member selalu tegur muka dah glowing...
Wow terbaik lah sunprotector ni...


So u all wajib pakai Sunprotector sebelum kuar rumah ya...memandangkan cuaca kini memang panas...kulit muka kita kalau terlalu lama terdedah kepada cahaya matahari akan mudah mengalami penuaan pramatang seperti kekedutan dan tona tidak sekata 
(burn) malah kita juga beresiko mendapat kanser kulit ...oh tidakkkk!!!

so apa lagi lepas ni wajib..wajib pakai sunprotector ..sayangilah kulit wajah anda...



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 
019-4582016

 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, March 8, 2017

Testimoni Mary kay Botanical Skincare bagi masalah jerawat

Sape nak kulit cantik, bersih dan sihat ...???

kulit yang cantik, bersih sihat bermula deripada rutin penjagaan wajah yang betul..

paling penting..u all jangan tinggalkan 4 asas penjagaan wajah ni di mana ia menjadi rutin penjagaan kulit seharian...ia terdiri daripada :

💖Langkah 1-Cleanser

membuang kekotoran pada kulit wajah dari dalam liang pori hingga ke permukaan, menganjalkan kulit wajah
.
💖Langkah 2-Mask
membuang sel kulit mati dengan lebih efisien, mengecutkan jerawat
membuang whitehead dan blackhead
melembutkan kulit wajah
.
💖Langkah 3-Freshen
menyegarkan kulit setelah dibersih dan 'disental' dengan MASK
menutup liang liang pori wajah
.
💖Langkah 4-Hydrate
melembapkan kulit wajah
menggalakkan pertumbuhan tisu muka yang sihat mengelakkan dan mencegah pertumbuhan jeragat
menutup liang liang pori muka dengan lebih efisien meremajakan kulit wajah
.


testimoni Mary kay set botanical

testimoni Mary kay set botanical


Sharing dua org customer sis, Baru 3 minggu pakai set botanical dah nampak kesan! Kedua-dua customer sis ni pakai set Botanical.. Happy sangat diaorang bila kulit dah makin sihat, bersih dan cantik. Yang penting kena istiqamah, konsisten pakai ikut aturan, jangan skip regim penjagaan kulit. Insyallah kulit yang sihat , bersih bakal jadi milik anda jugak .



Sape lagi nak kulit SIHAT dan CANTIK dengan Mary Kay ..tak perlu tunggu lama dm/whatsapp sis skg!!..free consultation dr sis .



AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 019-4582016

 for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, June 6, 2017

Customer order , 5 Jun 2017





Postage everyday
Fast Service
Ready Stock

semua untuk customer sis tersayang

Alhamdulillah setiap hari makin ramai yang order dengan sis, ada yang customer repeat order, ada new customer..

tqvm to all my beautiful customer..semoga skin u semakin sihat, cantik dan makin flawless gitu..
nak repeat order pm sis ok..

produk kecantikan mary kay
 
untuk di pos ke  :
 
kuantan Pahang
Sepang Selangor
Ipoh perak
Kangar Perlis
Machang Kelantan
Muar Johor
Seremban Negeri Sembilan
Dungun Terengganu
Pontian Johor
Alor Setar kedah
 
 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
 
for FREE :
 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, June 4, 2017

Timewise Repair Mary kay

Jom sayang-sayang sebelum tidor apa kata kita belai wajah kita dengan set skincare terbaru dari Mary Kay.. Set Timewise Repair Volu-Firm ini sangat hebat dan kini menjadi kegemaran ramai artis masa kini..Set ini dirumus secara saintifik untuk membantu mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti garis-garis halu, kekedutan dan membantu kulit kembali jadi muda dan anjal.

Penjagaan kulit premium ini adalah daripada penyelidikan yang intenif , bahan inovatit dan ujian menyeluruh untuk memberi kulit lebih muda dari usia sebenar. Ia sangat sesuai untuk anda yang berumur 38 thn keatas.


Jom kita kenali setiap satu kelebihan yang dimiliki oleh Timewise repair ini

I) Timewise Repair Cleanser

  • mengekalkan kelembapan kulit agar tidak terlalu kering atau berminyak
  • mencerahkan kulit agar kelihatan cerah berseri dan sekata
  • melembut dan menyejukkan kulit wajah
  • membersih  secara menyeluruh hingga kulit terasa sihat dan bebas dari kekotoran
  • membantu pembaharuan kulit yang kusam

ii) Timewise Repair Day Cream


  • mengurangkan kemunculan garis-garis halus
  • memulihkan kulit supaya lebih anjal dan sihat
  • mensekatakan tona kulit wajah
  • meningkatkan kelembapan kulit selamat 12 jam
  • memulihkan kulit dari kerosakan akivat factor luaran
  • melindungi kulit dari sinaran UVA/ UVB yang boleh mengakibatkan kulit cepat tua dan kedut

iii) Timewise Repair Night Treatment



  • Berfungsi untu menentang kemunculan garis-garis halus dan kekedutan
  • menyekatakan tona kulit wajah
  • memberi kelembapan kulit selama 12 jam
  • mengurangkan tanda-tanda penuaan secara efektif
  • mempercepatkan kitaran sel untuk kulit cerah dan berseri

iv)Timewise Lifting Serum

  • menegang dan mengangkat wajah seperti dicucuk botox
  • menjadikan wajah lebih anjal
  • melembutkan kulit dari dalam
  • memulihkan keremajaan kulit dan keserasian
  • meningkatkan kelembapan kulit 61% dengan segera
  • mengurangkan tampilan garis-garis hlus, kekedutan
  • wajah kelihatan muda dari usia sebenar

v) Timewise Revealing Radiance Facial Peel

  • mencerahkan kulit
  •  memperbaiki teksture kulit yang rosak
  • mengurangkan garis-garis halus dan kekedutan pada wajah
  • memberi tona kulit yang sekata

vi) Tiwewise Repair Eye Renewal Cream

  • Mengurangkan eye bag dan dark circle
  • Menganjalkan kulit disekitar mata dan dibwh mata
  • sekatakan tona sekitar mata
  • mengurangkan kedutan sekitar mata
  • merawat masalah kulit mata kendur
  • memberi kelembapan sekitar mata yang menyebabkan kedutan dan garis halus
  • ransang peredaran micro untu mengurangkan mata mengeleber

 
AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
 
 for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, May 20, 2017

Mary kay True Dimension Lipsticks

Mary kay True Dimension Lipsticks

Mary kay True Dimension Lipsticks
 
 
Ramai wanita suka pakai lipstick tapi tak semua lipstick bagus untuk bibir kite...
 
so pagi ni sis nak share lipstick Mary Kay yang super duper best ..
oles sekali pasti jatuh cinta...
 
U all pasti ramai yang nak pilih lipstick yang selesa, warna yang cantik  dan tahan lama...sebab malas nak touch up lagi kan...jom buat pilihan yang bijak



Apa yang best sangat True Dimension Lipstick Mary Kay Ini??

  • melembapkan bibir
  • tahan lama
  • sesuai untuk bibir sensitif
  • Mengandungi vitamin C & E
  • Skincare untuk bibir
  • tiada bahan kimia yang boleh merosakkan bibir

sape nak try...pm sis skg ..all color ready stock..
 
 
 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
 019-4582016
 
for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Testimoni Liquid foundation Mary Kay

Testimoni Liquid foundation Mary Kay
 
 
 
Testimoni Liquid Foundation Mary Kay
 
 
Tqvm my dear...share feedback dengan sis..
 
syukur sangat-sangat sekarang dah ramai jatuh cinta dengan
Liquid foundation Mary Kay kerana
 
  • texture yang ringan
  • natural look , lembut
  • mudah untuk dicuci
  • tidak melekit
  • water based foundation
  •  tahan sehingga 8 bulan mengikut penggunaan
Terdapat 2 jenis formula :
1. Normal to dry skin ( Pink Line)
2. combination to oily (purple line)
 
Liquid foundation Mary Kay satu-satu nya produk yang diperbuat daripada 100% bahan organic dengan kualiti antarabangsa...
Kandungannya ekstrak daripada lemon dan timun untuk sejukkan kulit.
 
Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit.
 
Dapatkan liquid foundation hari ini untuk tampil flawless dan glowing sepanjang hari.
 
 
 
 
AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
 for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, May 17, 2017

Free Holiday with Mary Kay



Produk mary kay



Produk mary kay


Vienna , Austria...tunggu aku datang...

sape pernah pergi Vienna angkat tgn sat....hehehe


First of all ..syukur alhamdulillah sis dah compete Challenge Top Director Trip (TDT) ke Vienna, Austria yehhhhhhhh

Happy nya tak terkata la..ni adalah salah satu trip yang di sponser oleh Mary Kay untuk Sales Director dan Husband tercinta..

TQVM Mary Kay for special reward untuk kami berdua..

Alhamdulillah sekali lagi tahun ni sis dapat free trip dari Mary Kay..

March 2017 - Hong Kong Disneyland
July - Singapore
October - Vienna Austria
Discember - Hangzhou, China


so u all nak tak dapat FREE holiday mcm sis ni??? Setiap tahun dapat melancong ke luar negara yang di sponser 100% oleh Company..? 

kalau nak ...cepat2 pm sis..sis akan bantu anda bukan sekadar hanya dapat income sahaja tapi juga dapat melancong seperti sis...best!!!


AYZZA ALYAS

 Independent Beauty Consultant 
 Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, May 8, 2017

Testimoni Sunprotecor SPF35 Mary Kay



sunprotector Mary kay


Puas hati betul customer sis ni...baru je pakai Sunprotector SPF35 Mary kay skin dah sekata, burn dah kurang...member selalu tegur muka dah glowing...
Wow terbaik lah sunprotector ni...


So u all wajib pakai Sunprotector sebelum kuar rumah ya...memandangkan cuaca kini memang panas...kulit muka kita kalau terlalu lama terdedah kepada cahaya matahari akan mudah mengalami penuaan pramatang seperti kekedutan dan tona tidak sekata 
(burn) malah kita juga beresiko mendapat kanser kulit ...oh tidakkkk!!!

so apa lagi lepas ni wajib..wajib pakai sunprotector ..sayangilah kulit wajah anda...



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 
019-4582016

 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, March 8, 2017

Testimoni Mary kay Botanical Skincare bagi masalah jerawat

Sape nak kulit cantik, bersih dan sihat ...???

kulit yang cantik, bersih sihat bermula deripada rutin penjagaan wajah yang betul..

paling penting..u all jangan tinggalkan 4 asas penjagaan wajah ni di mana ia menjadi rutin penjagaan kulit seharian...ia terdiri daripada :

💖Langkah 1-Cleanser

membuang kekotoran pada kulit wajah dari dalam liang pori hingga ke permukaan, menganjalkan kulit wajah
.
💖Langkah 2-Mask
membuang sel kulit mati dengan lebih efisien, mengecutkan jerawat
membuang whitehead dan blackhead
melembutkan kulit wajah
.
💖Langkah 3-Freshen
menyegarkan kulit setelah dibersih dan 'disental' dengan MASK
menutup liang liang pori wajah
.
💖Langkah 4-Hydrate
melembapkan kulit wajah
menggalakkan pertumbuhan tisu muka yang sihat mengelakkan dan mencegah pertumbuhan jeragat
menutup liang liang pori muka dengan lebih efisien meremajakan kulit wajah
.


testimoni Mary kay set botanical

testimoni Mary kay set botanical


Sharing dua org customer sis, Baru 3 minggu pakai set botanical dah nampak kesan! Kedua-dua customer sis ni pakai set Botanical.. Happy sangat diaorang bila kulit dah makin sihat, bersih dan cantik. Yang penting kena istiqamah, konsisten pakai ikut aturan, jangan skip regim penjagaan kulit. Insyallah kulit yang sihat , bersih bakal jadi milik anda jugak .



Sape lagi nak kulit SIHAT dan CANTIK dengan Mary Kay ..tak perlu tunggu lama dm/whatsapp sis skg!!..free consultation dr sis .



AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 019-4582016

 for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK